Sari la conținut

Woodie's CCI


Postări Recomandate

Salut tuturor

 

Doresc sa aflu cateva pareri despre sistemul WOODIE'S CCI, de la persoane care l-au studiat si folosit. Stiu ca cel mai bun sistem este cel care da roade, dar dat fiind ca nu am mare experinta (1 an demo) caut cat mai multe pareri despre sistem.

 

Spor

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Woodies cci este indicatorul cu care multi au incercat sa faca o strategie.Este un cci cu histograma colorata.Pierdere de timp parerea mea.Nu o sa faci niciodata bani cu asta sau cu vreun altfel de indicator de asta frumos colorat decat daca ai un capital imens si folosesti martingale in money management.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc pentru raspunsa dar daca ar fi ceva mai detaliat ar fi ok.

As dori sa-mi explici, daca se poate, de ce nu are rezultate, daca l-ai folosit si ce nu ti-a convenit.

Parerea mea esta ca vorbim de un sistem de tranzactionare nu doar de un indicator, din moment ce contine doua CCI-uri alti catva parametri si cca 8 pattern-uri.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pattern-urile de care vb se gasesc si pe macd sau pe orice alt indicator cu histograma si nu merg.Poti folosi indicatorul in avantajul tau doar pentru divergente care le vezi mai bine oricum cu macd sau in timp poti sa'ti formezi ochiul ca zic asa sa le vezi si fara vreun indicator.La un moment dat am testat si eu ceva strategii cu cci woodies (daca dai un search pe google o sa gasesti mai multe strategii) si nu am avut rezultate chiar ok.In timp am renuntat de tot la indicatoare si a fost cea mai buna schimbare de cand m'am apucat de trading.Asta mi se potriveste mie,nu zic ca nu ar mai trebui nimeni sa foloseasca indicatoare dar dupa cum am mai zis si in alt post,ar trebui folosite impreuna cu ceva price action,formatiuni lumanari,suport,rezistenta,patternuri gen head and shoulders,triunghiuri...etc,adica sa fie folosite doar pentru confirmare...atat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cu placere.Si ca sa intelegi si mai bine ce vreau sa zic am atasat o imagine cu un setup care mie-mi place cel mai mult si anume un inside bar cu un false breakout.Am folosit si un cci standard din metatrader ca sa intelegi cum as folosi eu un indicator.La asemenea setup nu-ti mai trebuie oricum vreun indicator pentru ca vei avea sigur o divergenta,daca nu pe macd poti gasi una pe stochastic macar.

post-3401-0-65418800-1332137719_thumb.gif

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.