Sari la conținut

Metode banking


lukearh

Postări Recomandate

Salutare la toata lumea.

As dori si eu niste informatii, de la cei in cunostiinta de cauza, vis-a-vis de deschiderea unui cont live. (in cazul meu IBFX Australia).

 

1. Ce metoda este indicata pentra a alimenta/retrage bani din cont? In cazul IBFX Au, exista o taxa de 25$ pentru retragerile prin transfer bancar, taxa inexistenta in cazul folosirii unui card.

2. In cazul folosirii unui card bancar e recomandata deschiderea unui cont in valuta aferenta contului Forex?

 

Am rugamintea ca cei care au conturi live sa imi spuna cum manageriaza ei aspectul legat de alimentare/retragere. Daca sunt traderi cu cont la IBFX, cu atat mai bine.

 

Multumesc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Retragerile se fac in general in acceleasi conturi de unde s-au alimentat (previne spalarea banilor)

Unele entitati nu accepta plata prin card .ceva amanunte: http://forum.vamist.ro/topic/3289-intrebare-incepator/page__st__20

Daca nu accepta plata prin card poti deschide un cont in USD si transfer in contul cel primesti de la respectiva entitate

Un cont in USD implica cheltueli de intretinere posibil comision la depunere si comision de transfer poate fi intre 0.15-0.25% din valoare plus 10 (USD,EUR) comfirmare swift.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pai care ar fi cea mai avantaloasa (comisioane mici) varianta?

Am incercat sa alimentez contul cu card Visa electron ING si nu e acceptat. La transfer in valuta (pt. transfer) ING percepe un comision de 0.15%, min. 50 RON. Si inca nu am cont in USD. De confirmare de swift e prima oara cand aud.

 

Ii rog pe cei care au cont real la brokeri externi sa imi spuna ce variante folosesc, si care sunt comisioanele platite la depunere/retragere.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Faptul ca nu se efectueaza plata prin card pot fi multiple cauze: nu este agreeata Romania pt plati prin card de respectiva entitate, nu este activat cardul pt plati externe, ai depasit valoarea in lei existenta la momenrul platii in cont ....

Swift este confirmarea tranzactiiei prin fax (aceasta e practicata la transfer valutar intre banci interne cit s intre banci interne catre banci externe) mai exact fotocopie a ordinului de plata completata de tine este trimisa prin fax banci respectivei entitati la care ai deschis cont.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am telefonat la ING si mi s-a spus ca nu ar trebui sa fie nici o problema sa platesc cu cardul. Astfel, i-am contactat pe cei de la IBFX si problema era ca foloseam google chrome. Am reusit sa fac tranzactia pe IE.

Deci am reusit sa alimentez contul fara sa platesc comisioane, printr-o plata obisnuita cu cardul, la un curs de 3.3215 fata de 3.2985 BNR.

Ca idee, pt. transfer puteam sa imi deschid cont USD (prin homebank) fara nici un cost (de deschidere sau mentenanta) si in plus fata de cursul lor (care nu e chiar asa rau) mai plateam cei 0.15% min 50 RON. Swiftul l-as fi platit in cazul in care apareau probleme si o anumita banca ar fi cerut detalii. Cel putin asa mi s-a explicat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.