Sari la conținut

Euro Acum


Postări Recomandate

Eu ma uit la retail pt ca nu doar retailu joaca ca retailu, if you catch my drift :) Adica foarte multi trezorieri din diverse corporatii/institutii sunt la fel de varza ca retailu (a se vedea Orange County case). Deci unde pune retailu stop pt ordinul de 1 lot, pune si o corporatie pt ordinul de 1000 lot (evident, nu direct in piata, ca altfel te joci cu ordine de 100 mil) :)

 

Te costa platforma? FXDD si poze cu MT4. Sa inteleg ca mai ai si altele.

 

Mi se pare normal sa fie munca. Altfel toate vanzatoarele ar fi forexiste.

 

Cat despre 1.45, nu ma grabesc. In afara de EUR/CHF si Bitcoin am pierdut pe orice am jucat. Stiu ca am nevoie de avantaj masiv ca sa am o sansa :) Asa ca prefer sa astept ocazii rare, de genul EUR/USD 1.2 sau 1.5 ca sa intru long sau short.

 

Daca euroiu se intoarce inainte, asta e, nu o sa plang, decat un pic. Dar daca trece de 1.45, o sa pun cate un lot probabil pt fiecare 100 pips, pana la 1.5.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Da, acum sunt pe mt4 la Admiral real cu test pe mt5 pe demo cu test pe Dukas demo. Daca pot raman pe Admiral pe mt5 sau pe Dukas cu comision si deci ma costa. Stiri vin de tradethenews pe voce pe bani deci in final daca trag linie ar fi Dukas comision plus abonament la stiri, bani .. bani... bani....

 

Inteleg cu retailul dar, ca sa intri la un nivel contra sell off ului de azi, cat ai nevoie? destul si s a intrat masiv invers.

Editat de Barbones
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pai la brokerii la care nu platesti comision, e inclus in spread. Dukas 0.2 spread + 0.5 comision sau FXCM 0.7 spread, difera doar coloana in care e trecut :)

 

Mie mi se face rau cand ma gandesc cat comision am platit pana acum la FXCM (1 pip inclus in spread pana sa trec pe Active Trader), dar asta e viata, cost of doing business.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ce sa zic, e scump. La minim e 10 centi dar daca pui serios, mai greu faci scalp, asta vrea sa zic. Nu mai merge sa iei 3 5 pips ca nu iese la calculele :D

Editat de Barbones
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

S-ar putea sa vrei sa te uiti la FXOpen.

 

Eu am cont acolo (pt ca au bitcoin), si au niste spread-uri + comm incredibile. Astazi minute intregi EUR/USD avea spread 0, si comm lor e 0.5 pips. Deci poti tranzactiona EUR/USD la ei cu 0.5 pips cost total (spread + comm). Si au MT4.

 

M-am uitat in paralel cu LMAX-ul/Dukascopy si ii bat pe amandoi la cost. De FXCM nu mai zic. Si se jura ca nu au last-look. Si sunt conectati la LMAX/Integral/Hotspot.

 

Executia e instant din ce am vazut (nu am tranzactionat asa mult). Am avut si slippage pozitiv.

 

Cand mi-am retras toti banii + profitul (10%), din cauza ca ii tin intr-o banca din Rusia, au incercat sa ma convinga sa raman, mi-au spus ca imi trimit document oficial ca daca au o problema cu Rusia ma vor plati din alt cont, dar cand am zis nu, nu au insistat si intr-o zi banii erau in contul meu din Ro. Asta e pt filiala NZ. Filialele AU si UK presupun ca tin banii local.

 

In schimb nu garanteaza no negative balance, cum fac FXCM si Oanda. Asta ma cam deranjeaza.

 

SI m-am rugat de o pitipoanca de acolo timp de o sapt sa-mi faca un cont FIX pt bitcoin, si mi-a facut vreo 5 conturi, toate proaste (fie erau demo, fie nu aveau FIX). Dar nici eu nu am escalat mai sus.

 

Daca reusesc sa fac un sistem de scalping, probabil intru cu ei.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

La 13 martie 1938, s-a declarat oficial Anschlussul Austriei (unirea cu Germania). După două zile, Hitler (austriac prin naștere), a proclamat „reunificarea” țării sale cu restul Germaniei în Heldenplatz din Viena. Printr-un plebiscit, unirea a fost confirmată în aprilie 1938.

 

Seamana cu ceva din ziua de azi..... ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.