Sari la conținut

NonLinearRegresion/zWinner/PremierStochastic/


Postări Recomandate

post-4255-0-74046700-1347982404_thumb.png

 

523,46%

 

post-4255-0-91276100-1347983815_thumb.png

 

Daca faci si ceea ce ai facut pe demo vei atinge repede milionul si va trebui sa-ti dai demisia din nou, spre disperarea lor.

 

deci 30 ore si 188 USD .Chiar daca ai zis ca nu mai postezi extrasele de tranzactionare ( pana faci milionul), te rog sa le mai posztezi cand ai 5 zile de tranzactionare.Sunt curios si entuziasmat de evolutia ta si as fi incantat sa-ti urmaresc jurnalul de tranzactionare pe myfxbook.

Si inca ceva.Pe demo ai pierdut la un moment dat 70% din cont.Vezi sa nu faci aceeasi greseala!!!

 

numai bine!

Editat de AdrianBc
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc pentru precizari!

 

@Zen

pe prima pagina e un fisier rar la a 2-a postare a Magicianului.

 

sosy, multumesc, nu le vazusem. Probabil ca magicianul a crezut ca glumesc.

Ok, le-am instalat pe un cont demo MT4 la Sarrafx, un broker nou care promite.

Sa vedem cum merge.

Multumesc tuturor si toate cele bune!

 

EDIT:

Am instalat indicatoarele si vad ca merg bine, se comporta bine, laptopul nu face figuri absolut deloc, totul este in parametri normali.

Pana ma obisnuiesc cu strategia o sa fac putina practica pe demo dupa care intru pe live, pe un cont mai mic dupa care trec pe un cont mai mare sau imi fac un nou cont live special pentru strategia asta.

In afara de Magicianul, care inteleg ca le tranzactioneaza deja pe live, care a mai tranzactionat, macar pe demo si cu ce rezultate? Daca ati incercat deja, pe ce time frame se comporta mai bine?

Eu o sa incep practica cu TF de 15 minute si am sa urc pana la o zi. Am sa va tin la curent cu rezultatele. Inca ceva, exista vre-o pereche valutara pe care strategia asta o avantajeaza sau prefera?

 

Thanks!

 

P.S. Magicianule, nu scapi de mine asa de usor. Daca merge treaba iti trimit sticla de Golem, cel mai bun vin romanesc, trebuie doar sa-mi dai o adresa.

Editat de ZEN
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Magicianule,

 

In ce TF folosesti ca sa intri in piata? Exact in acelasi moment am primit un buy pe M60 si un sell pe M5!!!

Multumesc

 

sosy, da-mi voie sa-ti raspund si eu la intrebarea asta, pana o sa-ti raspunda si Magicul.

 

Obisnuieste-te sa lucrezi cu un singur TF pe sistemul asta. Asta este un sistem foarte precis dar care necesita o cunoastere mai intima, daca pot sa ma exprim asa, a miscarilor. Daca vei schimba TF-urile des si vei pendula intre ele vei deveni confuz, asta iti va produce confuzie. Deci, sfatul meu este sa iti alegi un TF si sa stai pe el. Indiferent de TF acesta va produce rezultate. Eu, pe anumite perechi merg pe 15 minute dar pe altele pe 30 minute. Am incercat si TF-ul de 5 minute si nu ma simt comfortabil cu el. Pentru actiune si pipsi multi eu cred ca TF-urile de 15 si 30 minute sunt foarte bune.

Am urmarit asta noapte putin ce face sistemul asta si pot sa spun ca deocamdata merge. Azi dimineata am si facut o mica tranzactie pe live cu NZDUSD.

Trebuie doar sa ai rabdare.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

eu am luat semnalul asta de buy pe m5.sl 10pips tp nu stiu inca.sa vedem cum evolueaza.

 

semnalul a fost bun, dar SL a fost nepotrivit pentru TF-ul si semnalul tau.Daca te uiti in imaginea de mai jos ai sa vezi ca la toate semnalele bune, pretul nu a coborat sau urcat de lumanarea semnal.

 

In concluzie ,eu as pune SL cu max 2 pips sub sau deasupra lumanarii semnal.SL-ul oricum l-ai fi incasat doar ca era mai mic.

 

Pentru M5 , 9 pips pe plus erau buni.Eu as fi adus SL pe breakeven .

 

Magicianul tranzactioneaza pe TF H1 si H4 ,unde probabilitatea ca pretul sa mearga pe plus cu 10-20 pips (sau mau mult) este foarte mare.Si tot pe TF-urile astea, mai ales pe H4, din 10 semnale ( conform strategiei) ,8 merg 20 pips sau mai mult cu un SL de 20 .Si chiar si asa, daca 8 din 10 tranzactii sunt castigatoare (deci o rata de succes mare) si pretul merge mai mult de 10 pips in favoarea mea eu as reduce SL daca pretul s-ar intoarce.

post-6295-0-20076700-1348052347_thumb.jpg

Editat de AdrianBc
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sistemul. Sistemul asta este foarte inteligent dar este vechi, se stia de el si este folosit in diferite alte configuratii. Sistemul asa cum este el conceput acum, da destule semnale false dar daca intelegi cum lucreaza poti sa elimini semnalele false. Creierul uman, pe baza a ceea ce vede si a evaluarii, a criticii logice, a ceea ce vede, poate sa filtreze semnalele. Asta este avantajul de a lucra cu creierul si de a nu folosi un sistem total automatizat. Creierul poate sa detecteze, pe baza experientei anterioare si a criticii logice fata de semnalele aparute, semnalele false si sa le respinga, ceea ce un sistem total automatizat nu poate sa faca. Un sistem total automatizat va executa semnalele asa cum vin, chiar daca are incorporat un anume filtru, acesta, fiind un filtru fals logic, nu va sti sa filtreze, dar asta este o alta discutie.

Deci, cu ce se mananca sistemul acesta minunat.

In primul rand, asa cum am mai spus, este un sistem clasic in care se combina un oscilator, in cazul nostru un oscilator Stochastic, intr-o varianta mai speciala, adica Premier Stochastic, cu o Media Miscatoare, adica un Moving Average si aici avem WC NonLinear Progression. Acest WCNonLinear Progression este un indicator foarte destept, este o suma de medii nonlineare, adica exponentiale, care sunt combinate in asa fel incat urmaresc maximele si minimele unui pret pe un anumit interval de timp.

Sistemul ce face de fapt, el citeste valorile overbought/oversold ale pretului din time-frameul respectiv . zWinner-ul asta ne da semnale de vanzare sau cumparare atunci cand pretul traverseaza una dintre mediile miscatoare aleWC NonLinearProgresion, asa ca mare atentie la semnale.

Cum se tranzactioneaza de fapt: Se asteapta ca pretul sa traverseze peste sau sub media aia rosie, un rosu mai aprins si apoi sa se intoarca inapoi sa o traverseze in sens invers. Cand pretul traverseaza pe deasupra media rosie (rosul ala aprins, vizibil) si Stochasticul este la maxim, peste valoarea de 07, avem semnalata o situatie de overbought si ne putem astepta la un revers al pretului si atunci pretul coborand in jos si traversand in jos media rosie de sus zWinner ne va da un semnal de sell. Cand pretul traverseaza in jos media rosie de jos si Stochasticul este la limita de jos, adica sub -07 atunci avem o situatie de oversold si ne asteptam ca pretul sa urce si cand urca va traversa inapoi media rosie si zWinner ne va da semnalul de buy.

Semnale false: zWinner va genera semnale ori de cate ori pretul traverseaza una dintre medii. In total avem 7 medii.

Media din mijloc, aceea cu linie intrerupta sau punctata cu albastru are rol de pivot si in jurul sau oscileaza pretul.

Sistemul este foarte simplu, genial de simplu si de bun. Probabil ca nu toate tranzactiile facute cu el vor fi castigatoare dar daca se foloseste corect, asa cum am explicat mai sus, se pot face multe tranzactii profitabile. Se poate chiar scalpa cu el daca se foloseste TF mic, de pana intr-o ora.

Inca ceva, se intra asa cum am explicat mai sus si de iesit se iasa atunci cand pretul ajunge in capatul opus sau cand sistemul da un semnal de intrare de semn opus. Daca am intrat la cumparare atunci inchidem tranzactia cand sistemul ne da primul semnal de vanzare dupa care deschidem o noua tranzactie dar in sens opus. Ma refer la semnalele valide si nu la semnalele false date de zWinner.

Editat de ZEN
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.