Sari la conținut

Probabil cea mai simpla strategie! Profitabila? :)


Postări Recomandate

Mosule, nu sunt dragul tau.

Daca esti chior iti mai repet inca odata, pe mine personal putin ma intereseaza parerea ta, tu habar nu ai despre tester, mt4, s.a.m.d...

Iar daca ai de spus ceva altora, spunele.... Lor, nu mie, nu incerca dialog cu mine.

Sper ca ne-am inteles, si ai inteles.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Foarte bine, bravo.

Acum daca nu vrei sa impartasesti si altora (nu mie) "buba" acestui expert pe real, poti sa te comporti civilizat si sa nu mai cauti dispute cu mine, iar daca vrei sa-ti arati experienta si nivelul tau "profesional" fa-o in alta parte, tema nu e despre tine si nici despte experientele si cunostintile tale.

Mersi.

Editat de mql4you
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

oltciter, vezi cat de nesimtit esti?!

Eu o sa-mi iau iar ban, din simplu fapt ca tu esti un nesimtitsi si cauti scandal, un om normal ar spune ce are de spus despre "bube" sau ce mai crede, dar nu ar incerca sa provoace pe cineva, si doar ai facut-o, la inceput, ti-ai spus o parere foarte detaliata despre strategie si expert. Deci se poate...

In fine...

@ mangusta, lasa-ne...

  • Upvote 1
  • Downvote 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

catalin1987, el e scris pentru Admiral, ce am pus aici e blocat pentru minute, nu are sens test pe alte TF.

apoi, trebuie sa fii sigur ca ai descarcata toata istoria, pune aici tot reportul complet, cu istoricul tranzactiilor, nu doar graficul, si vom vedea ce si cum, parerea mea este ca ai o gaura in istorie.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dragul meu!

Este expertul tau! Ar trebui sa stii care este problema in cazul conturilor reale pe acel time frame m1! Ti-am dat un indiciu! 5760!

Nu am afirmat niciodata ca datele de pe backtest nu sunt reale. Ele sunt adevarate!Problema va fi pe functionalitatea lui pe cont real in timp real!

Daca stii problema si nu o expui ,atunci ceva nu este in regula. Dar presupun ca nu ai de unde sa o stii pentru ca nu ai o experienta prea indelungata in tranzactionarea pe conturi reale!

 

 

PS>Si nu am afirmat ca expertul nu este profitabil in cazul unui cont real.Datele de pe backtest ne arata o probabilitate extrem de ridicata de a fi profitabil!

Editat de oltciter
  • Upvote 1
  • Downvote 2
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.