Sari la conținut

Caut programator


Postări Recomandate

Salut, caut un programator pentru modificarea unui indicator. Practic vreau sa adaug o histograma la un indicator pivots points ce calculeaza pivotii pe W1, D1, H4, H1, M30, M15, M5.

 

Pe scurt, ideea mea e cam asa: cand se formeaza noul pivot ( sa spunem ca folosim H1 pivots), daca valoarea pivotului este mai mare decat cea a pivotului precendent, histograma sa indice culoarea verde. Daca valoarea pivotului este mai mica decat cea precedenta, histograma sa indice culoarea rosie.

 

Mersi, si astept un raspuns.

post-1578-0-81363800-1346407048_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Si eu caut pe cineva dispus sa programeze 3 indicatori:

Ma intereseaza sa codez :

1. un indicator care sa recunoasca paternuri de reversal de tip M sau W formation (atasez o poza surprinsa pe XAU/USD), in ultimele X candle-uri (X setabil de mine). As dori ca acest indicator sa dea alarma sonor si vizual ( pop up window) atunci cand incepe al 2-lea picior al M-ului (3-ul galben din prima poza atasata) sau W. Diferenta de pipsi intre cele doua varfuri (la rezistenta din poza) sa fie setabila de mine. De asemenea sa pot seta adancimea minima a M-ului sau W. (linia rosie verticala trasata de mine la mijlocul M-ului).

 

2. Ma intereseaza sa pun o alarma pe alti 2 indicatori (cand pretul ajunge la X pipsi de nivelul X al indicatorului)

Pentru detalii si intelegere mesaj privat va rog.

 

!!!M formation.doc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut, m-am tot chinuit, ca de fiecare data cand fac o analiza cu doi pivoti, sa evidentiez prin culori zonele de bias, pentru a fi un real ajutor pentru traderii aspiranti, in special, insa e anevoios de fiecare data. Vreau sa evidentiez bias-ul up (crescator) - definindu-se zona de deasupra pivotului cu cea mai mare valoare de pe timeframe-ul respectiv. Bias-ul down (scazator) - definit ca zona dedesubtul pivotului cu cea mai mica valoare iar bias-ul neutru, zona dintre cei doi pivoti. Si, cand misti oricare din liniile pivotilor, sa se modifice si zonele de bias.

 

As aprecia foarte mult si m-ar ajuta la viitoarele analize ce le voi posta pe Vamist.

 

post-2510-0-58163000-1347339204_thumb.png

 

Multumesc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

Poftim. Arata ca-n poza si functioneza exact asa cum il descrii. Updatarea se face la tick.

 

Later edit: Pusesem initial o versiune mai putin dinamica (nu puteai schimba ordinea celor doi pivoti ca se strica zona de mijloc). Imi fusese lene sa mai scriu cateva functii simple. I-am facut un update si versiunea care am pus-o acum are tot ce trebuie (nu mai conteaza ordinea pivotilor).

2pivoti3culori.mq4

Editat de Criodi
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum sunt ca un copil care da navala la dulciuri, de Craciun. :P

 

Multam frumos, Cristi. Parca, nu imi venea a crede cand l-am vazut gata facut. Imi imaginez ca e simplu de facut dar cum nu am abilitati de programator, sunt mai mult o fire analitica...De-abia astept sa postez primele analize.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 săptămâni mai târziu...

Am inceput sa delimitez zonele pe anumite perechi si m-am lovit de faptul ca, de fiecare data cand inchid platforma mi se reseteaza indicatorul si trebuie sa o iau iarasi de la capat. Iarasi, ce m-a exasperat, este faptul ca desi as vrea sa il folosesc pe diferite cadre de timp (time frames) independent unul de celalalt, intocmai ca in exemplele de mai jos:

 

graficul saptamanal (weekly)

 

post-2510-0-38739100-1348343246_thumb.png

 

graficul zilnic (daily)

 

post-2510-0-53731700-1348343422_thumb.png

 

Am incercat sa le bifez pe ce cadre de timp sa le deseneze insa nu am obtinut nimic. Indicatorul ramane setat si pe alte cadre de timp decat cele selectate. Help, again, daca nu e deranj prea mare!

Editat de dirzuandreiovidiu
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

Am rezolvat cam tot ce descrii tu. I-am pus un MagicNumber la indicator ca sa poti initializa mai multe versiuni ale indicatorului pe acelasi simbol fara probleme. Tot ce trebuie sa faci e sa schimbi MagicNumberul pentru fiecare varianta pe care o pui - H1, H4, D1 etc Totodata liniile nu se vor mai reseta cand inchizi platforma. Nu schimba insa timeframeul sau inchide platforma pana cand nu isi fac culorile update pe fiecare tf in parte - asteapta adica pentru tick-ul ala suplimentar dupa ce pui liniile acolo unde vrei tu.

 

Nu l-am testat ca e piata inchisa si imi trebuie ticksi (aia din backtest nu ma ajuta) dar il pun de pe acum ca sa nu uit saptamana viitoare de el. Oricum mi-am recitit codul de cateva ori si nu vad cum n-ar putea sa mearga. Mai vin cu update-uri la post daca ma prind de vreo greseala.

 

Later Edit: Schimbat fisierul. Erau niste greseli de typo in cod. Logica ar trebui sa fie buna. Mai testez luni si revin daca e nevoie.

2pivoti3culori2.mq4

Editat de Criodi
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.