Sari la conținut

Nivele psihologice


Postări Recomandate

Cred ca se poate construi o strategie simpla, cu risc mic, folosind ca intrari anumite nivele de suport si rezistenta care reprezinta si nivele psihologice in acelasi timp. Avantajul este ca se pot folosi ordinele in asteptare.

Va rog mult sa participati la acest topic si sa scrieti mai jos care credeti ca sunt nivelele psihologice pentru perechile majore dar si pentru celelalte perechi pe care le tranzactionati.

Am sa incep eu:

EURUSD: 1.2300, 1.2500, 1.2800.

USCAD: 0.9800

GBPUSD: 1.5400, 1.6000

 

Astept cu interes parerile voastre.

 

Toate cele bune!

  • Upvote 1
  • Downvote 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

De construit se poate construi o astfel de strategie. Eu am construit una AICI Mai e un topic interesant AICI. Apoi mai e si vesnicul topic al lui Oltciter.

 

Daca combini ce am scris eu in topicul meu cu ce a scris Rasbid in topicul sau, te inspiri din analizele lui Oltciter, urmaresti stirile, si incerci sa iti faci o ideea mai ampla despre piata cred ca poti scoate ceva grozav. Eu asta am incercat sa fac de-a lungul timpului si mi-a mers destul de bine.

 

Pentru mine a reprezentat un punct de cotitura trecerea de la indicatori la graficul simplu si am avut succes facand miscarea asta. Nu poti face insa bani alegand niste numere mai frumoase de pe chart si planificand niste intrari acolo intr-o directie sau alta si aia aleasa tot aleatoriu. Ai nevoie de multe elemente. Fie intri doar cand nivelul round number e confirmat de un pattern. Fie intri acolo doar daca mai ai si un EMA major in zona. Sau intri la round number doar daca coincide cu o zona de cerere/oferta asa cum o descrie Rasbid. Sau intri acolo doar daca ai o idee genreala asupra fundamentelor si intuiesti o directie sau alta. In cel mai bun caz intri doar daca toate elementele mentionate exista pe acel nivel.

 

Se pot face bani folosind nivelele round numbers. Trebuie insa ca acestea sa fie doar punctul de plecare in formarea unei strategii.

  • Upvote 2
  • Downvote 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.