Sari la conținut

Pe voi ce brokeri va suna?


Andrei M

Postări Recomandate

http://www.haaretz.c...mbling-1.209345 multa dreptate este in ce scrie evreul asta: brokerii nici macar nu-si protejeaza pozitiile deschise de tine, atat sunt ei de siguri ca vei pierde! merita citit! e mai rau ca la cazinou, macar acolo te alegi cu niste fursecuri la banii pierduti...

PS. Haaretz este unul din cele mai prestigioase ziare din Israel, alaturi de Jerusalem Post, nu e gen tabloid. Asa ca...cititi cu atentie.

http://www.haaretz.c...s-wins-1.178899

inca una...si ma duc

cred ca merita citite articolele astea, poate ne gandim de doua ori atunci cand folosim cuvantul ``investitie``, in loc sa folosim cuvantul, mult mai urat desigur: ``pariu``. Vorbesc in numele celor care merg pe bani reali.Cei de pe demo oricum n-au nimic de pierdut...ati vazut statistica: media 2500; pierdut banii; 3 luni. Cu variatiile de rigoare, bine-nteles.

 

Wow extrem de utila aceasta publicatie.

Mai stii si altele de "prin zona" ;)? As fi recunoscator... (m-ai scuti de cautare si review-uri)

 

PS: Totusi sa fie in engleza..ebraica nu e punctul meu forte ;)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

aia care vin si arunca cu mercesuri le arunca din spread? hai sa fim seriosi. este trade in house 100%. multi dorm pe ei. sa crezi ca la un leverage de 1:500 orderul tau se duce la banca? ce broker poate sa acopere acele sume. la poker in 24h casa castiga toti banii de la masa din comision. forexul e joc de noroc, e stiinta pentru aia care ies castigatori pe termen lung. aia care joaca centi tot pierzatori sunt, pierd prea mult timp pentru maruntis. si pentru cei care castiga si vor sa scoata banii se trezesc ca nu au cum....

Editat de iulik2k1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

aia care joaca centi tot pierzatori sunt, pierd prea mult timp pentru maruntis. si pentru cei care castiga si vor sa scoata banii se trezesc ca nu au cum....

 

Pe de alta parte, daca maruntisul lor este adunat strangand din cur cateva luni de zile si facand economii, prin pierderea lor castiga experienta considerabila contra unei sume mici de bani. Cunosc multi oameni care regreta ca nu au inceput cu maruntis in business-ul asta, inclusiv subsemnatul.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 lună mai târziu...
  • 3 luni mai târziu...

Si eu am fost sunat de numar similar acum vreo 1-2 luni. Nu stiu de pe unde a facut rost de numarul meu de telefon. Nu stiu daca a fost numarul exact dar 037 in cap tot avea. Banuiam ca e broker asa ca nu i-am raspuns.Ultima oara cand m-a sunat i-am dat lui frate-meu sa raspunda si sa vorbeasca, sa zica ca nu sunt acasa. Dupa ce a discutat la telefon, banuiala mea s-a confirmat. Numarul de telefon nu-l dau la nimeni iar prietenii stiu ca atunci cand nu raspund la telefon trebuie sa lase SMS.  In fapt asta ma cam deranjeaza, daca vezi ca nu raspunde omul la telefon, lasa-i un SMS in care sa ii specifici cine esti si ce vrei, nu insista. Cu siguranta te va suna inapoi daca il intereseaza sa-ti vorbeasca.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Stefan a resetat ca important acest subiect

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.