Sari la conținut

NEOWAVES & EWA ANALIZE SI TRADING


Postări Recomandate

Ca sa nu mai amestecam (teoriile) propun ca deschidem un alt thread NEOWAVES & EWA ANALIZE SI TRADING, teoriile difera foarte mult, eu zic sa dam cezarului ce-i al cezarului. mare atentie teoria si metoda de aplicare neo valurilor nu este deloc usoara, ea nu se adreaseaza celor incepatori. Va multumesc! Editat de flames
  • Upvote 2
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 201
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postări populare

Este corect ce spui tu dar la cele doua grafice atasate vad ca folosesti acolo si un ichimoku si atentie, unde spui tu ca se intra short este de fapt pe break-out, dupa ce pretul s-a stabilizat putin.

un grafic ordonat trebuie sa contina si numerotari, logica etc......... Asa ca nu arunca pe noi sa-ti numerotam tie graficul, nu este fairplay.   O seara buna,

chris, deschide bine ochii, iti spun, daca vorbesti la telefon trebuie sa ai un abonament bussines cu zeci de mii de minute incluse. Ia problemele pe rand, cu calm si rabdare, citeste fiecare cuvant,

Imagini postate

Analiza tehnica NEOWAVES GOLD H1

 

Pattern in dezvoltare .

 

Din graficul atasat inteleg ca miscarea ascendenta inca nu este gata . Ma astept ca valul presupus de mine valul C sa nu fie gata si sa fie o miscare mai complexa.

 

GENERALIZARE

 

Din cate analize am facut am o presimtire ca se asteapta ceva destul de serios in economie . De ce ? Pietele aproape toate sunt volatile , asta oare sa fie un semnal?

 

Succes!

post-6242-0-70675300-1347524711_thumb.gif

  • Upvote 1
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

ma uit ca curca in lemne si nu-mi dau seama ce patern poate fi, ma refer la gbp/usd m 30.

nu stiu de unde sa-l iau si sa-l analizez.

 

Ma puteti ajuta ?

post-2700-0-91272800-1347528556_thumb.gif

  • Upvote 1
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

alta intrebare. Am parca mancarici in palme de cand cu liniile de trend si trasajul. In cazul de fata la usd/chf m30 linia de trend 2-4 a fost sparta intr-un timp egal cu timpul formarii valului 5. Era bine de intrat buy ?

Elliot spune ca este valabil ( confirmarea paternului ), si atunci cand timpul de spargere a unei linii de trend este egal cu timpul ultimului val din patern.

post-2700-0-66114700-1347530968_thumb.gif

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

@ Vaxx

 

GBP\USD este o paritate atat de complicata incat nici eu nu o inteleg , miscarea mai mare da dar pe charturi mai mici imi este dificil

O sa ne ocupam si de ea in curand si o sa gasim o solutie cu explicatii , poate ma ajuta si flames .

La Aur, Petrol este mai simplu fata de acesta paritatea valutara .

Parerea mea este sa respectam trasajul si sa incercam sa cautam explicatii cat mai multe impreuna , daca mai are cineva idei fie ele si pe EWA CLASIC va astept cu analize ca sa gasim o logica .

 

succes !

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.