Sari la conținut

Recomandare broker


Mihai007

Postări Recomandate

Buna ziua, va rog sa-mi recomandati si mie un broker. Eu am deschise 3 conturi demo si eram hotarat sa-mi deschid un cont real pe una dintre platforme, dar am cautat pareri pe internet si ce am citit despre acesti brokeri nu mi-a placut, este vorba despre ufxmarkets, la ei ma gandisem pentru ca platforma de tranzactionare e foarte simpla si m-am obisnuit cu ea.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Iti recomand Admiral Markets, am cont real 15.000 EUR la ei, MT4, spread de 0,6 pipsi pe eur/usd, nu am observat smecherii, eu lucrez numai cu ordine stop si limita, usoare derapaje la executie in timpul stirilor, dar e normal. Bani inca n-am scos de la ei, o sa va zic cat dureaza daca voi apuca sa scot! Una peste alta sunt multumit de ei.

In paralel am conturi si la Saxo, dar sunt scumpi, ordinele sub 50.000 le comisioneaza cu 2x 10 usd, in rest nici o diferenta fata de Admiral.

Recunosc ca la inceput am avut retineri fata de Admiral, dar acum ii recomand, mai ales ca majoritatea voastra are totusi conturi mici, asa ca Admiral e ok. Sper sa nu apara vreunul sa zica ca le fac reclama, ca nu e cazul.

UFX sunt tepari, ramai garantat fara bani, ``prietenii`` mei stiu de ce! Fereste-te de tot ce-i inregistrat in Cipru, Mauritius si alte coclauri.

Spor!

post-6531-0-97774000-1349175090_thumb.gif

Editat de johnbull
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Subscriu si eu la ce zie domnul Johnbull, iti recomand Admiral Markets fara nici o retinere.Dupa parerea mea sunt cei mai bine din bransa la conturile mici.Mentionez ca folosesc platforma lor de 2 ani aproape si de 1 an si ceva am un cont live la ei si merge extraordinar.La conturile mici sunt super ok ca si spread 1pip la eur usd si 2 la gbp usd sunt super ok dupa parerea mea. UFX sunt tepari si o data ce ai intrat in gura lor cu greu mai scapi de ofertele lor extraordinare de imbogatire 1000% garantate (vrajeli curate).

Mentionez ca am si retras bani de la Admiral si platile se fac in maxim 48 de ore iar comisioanele sunt minime. Spor la treaba sper ca ti-am fost de ajutor in luarea unei decizii.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Si eu folosesc Admiral Markets si inca un prieten de-al meu. Suntem multumiti de ei. Eu am un cont normal. Platforma merge bine, executia este ok. In timpul stirilor sau cand volatilitatea este mare mai primesc cate o recotare dar nimic grav. Nici eu nu am scos bani de la ei si sunt curios in cat timp am sa primesc banii. Pentru conturi mici sunt super ok. Suportul tehnic este ok. Spreadurile sunt fixe si mici si asta este un lucru extraordinar.

In rest, mai am un cont la Oanda pe fxtrade. Executie de exceptie, nici de la ei nu am scos bani dar nu cred ca va fi o problema cand va veni timpul. Spreaduri variabile si mici. De remarcat ca pe stirile importante cand este volatilitate mare spreadurile cresc pentru 1-2 minute la niste valori mari, am avut si 20 pips pe GBPUSD sau 10 pips pe EURUSD dar dupa cum zic, executia este de exceptie. La Oanda deschiderea contului dureaza cam doua saptamani si procedurile sunt mai complicate. La Admiral iti deschizi contul in maxim 3 zile. Alimentarile de cont la Admiral dar si la Oanda apar a doua zi, prin transfer bancar.

Editat de ZEN
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

DCM, cred ca are un cont Admiral Pro unde are spread mai mic. Am vrut si eu un Admiral Pro dar mi-a zis unul dintre cei care raspund la telefon ca nu am nici un avantaj in afara de un spread mai mic pe EURUSD asa ca am ramas la un cont standard.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc pentru raspunsuri, mai am o intrebare in afara de faptul ca tranzactionezi cu bani reali care e diferenta dintre un cont demo si unul live?

 

Din puct de vedere al platformei nu sunt diferente mari uneori pe live piata accelereaza ceva mai tare pe perioada stirilor si se poate intampla sa primesti recotatii (asta depinde de de broker) dar cele mai mari diferente apar la nivel personal intrucat apar sentimentele in tranzactionare si emotiile iar daca nu le vei tine bine in frau s-ar putea sa iti afecteze stilul de tranzactionare. Cel mai mult ar trebui sa iti faci griji nu la diferentele intre platforme ci la modul cum vei reactiona sub presiunea pretului.

As fii tare curios sa ne impartasesti evolutia ta pe live daca nu te deranjeaza. Spor la treaba !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc pentru raspunsuri, mai am o intrebare in afara de faptul ca tranzactionezi cu bani reali care e diferenta dintre un cont demo si unul live?

 

Nu exista diferente intre platforma reala si demo. Uneori, cel putin la anumiti brokeri, pe demo spreadurile erau ceva mai mici, decat pe real, la brokerii care ofera spread variabil si cu 5 digit. Pe demo s-ar putea sa nu ai recotari desi eu am avut recotari si pe demo. Oricum, diferentele sunt nesemnificative si nu influenteaza rezultatul tranzactiilor.

 

Cum spune si bigflames, cea mai mare diferenta vine din faptul ca pe real apare frica de-a pierde banii si daca nu ai un sistem pe care sa-l urmezi 100% atunci va aparea paralizia in deciziile de a intra la tranzactionare si vei intra ori prea devreme ori prea tarziu, ori nu vei intra deloc. Frica de a pierde banii te va face, ea insasi, sa pierzi. Tot frica de a nu pierde si de a capitaliza repede te va face ca la tranzactiile unde ai un profit de cativa pips, pana la 20-30 pips sa iei profitul prea repede. Daca nu ai un sistem cu un SL clar atunci, tot din frica de a pierde, vei amana sa iesi dintr-o tranzactie proasta in speranta ca piata iti va da dreptate.

Dupa cum am zis in repetate randuri pe diferite threaduri, in forex nu te lupti cu piata ci cu tine insuti, cu frica ta de a nu pierde si asta este pur si simplu o lupta puternica deoarece frica ta nu va ceda usor. Trebuie sa fii puternic si calit sau sa devii puternic si calit ca altfel nu vei face bani.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.