Sari la conținut

Joe Ross in Romania


Postări Recomandate

Salutare tuturor!

 

Am dat un search pe forumul vamist.ro si spre surprinderea mea am vazut ca nu exista discutii despre Joe Ross si seminarul pe care il va avea pe 22 octombrie 2012 la Bucuresti.

 

Eu am inceput sa citesc articole despre trading scrise de Joe Ross dinainte sa stiu ca va veni si in Romania si mi-a placut foarte mult ceea ce am gasit in articolele dumnealui. Astfel am aflat ca domnul Ross tranzationeaza si traieste din trading de peste 50 de ani, ceea ce mi se pare impresionant.

 

Acum, domnul Joe Ross doreste sa impartaseasca din experienta sa si traderilor din Romania, iar doritorii pot sa afle detalii aici : http://www.tradingeducators.ro/educatia_tutorjoe.php .

 

Deasemeni, putem gasi informatii importante pentru traderi si in acest articol din presa scrisa : http://www.wall-street.ro/articol/Piete-de-capital/136886/joe-ross-trading-conferinta.html .

 

Sper sa nu supar moderatorul forumului pentru aceasta postare; mentionez ca nu am nici o legatura cu evenimentul si nu am nici un beneficiu material pentru ca fac public aceste informatii. Tot ce doresc este ca toti traderii din comunitatile online sa afle despre acest seminar din care sunt sigur ca putem invata multe lucruri folositoare.

 

P.S. : Sincer sa fiu, as merge la acest seminar, mi-ar prinde foarte bine sa invat de la un om cu asa multa experienta in trading, dar deocamdata nu-mi permit, cu toate ca nu costa foarte mult. Insa cine poate sa investeasca in educatia personala, acest seminar este ocazia potrivita de a cheltui banii cu cap. Succes! :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

De 24 de ani e profesor totusi. Profesor si scriitor de carti.

 

Uite, nu vreau sa fiu perma bearish pe toti profesorii astia care supposedly sau allegedly cum zice avocatu englez traiesc din trading. Unii dintre ei sunt convis ca au portofolii dragute care le vor permite sa isi traiasca batranetile in pace. Trading dinasta agresiv de forum insa, cu conturi cu 500$, sunt convins ca nu face niciunul dintre ei. Ori cum sa inteleaga ei situatia forumistului in situatia asta?

 

Persoane care fac day trading si scot multe procente pe an sunt cautati de Goldman Sachs sau JP Morgan, si nu de Trading Educators Inc. Salariu mediu la Goldman Sachs era acu vreun an sau doi 600 000 dolari pe an (stiu, nu-s toti traderi, dar cine credeti ca ia bonusurile cele mai grase?). Pe langa salariu, ce bonus crezi ca ia un trader care la un portofoliu de 50 000 000 face profit de 20% anu asta si duce contul la 60 000 000? Ce sa mai zic de 40%, 50%, sau mai mult. Daca esti bun in meseria asta si faci bani cu caruta din trading nu iti faci firma de educatie in trading ci hedge fund. Nu te angajezi la vreo firma de educatie (presupun ca Trading Educators Inc are mai mult de un angajat) ci la Goldman Sachs.

 

Cand te apuci de predat recunosti defapt ca trading-ul e extraordinar de greu si ca preferi sa iti suplimentezi venitul pe alte cai, mult mai sigure. Soros nu si-a facut firma de educatie profesionala ci hedge fund dupa hedge fund. Stiu, de la cineva trebuie sa invatam si noi o sa imi spuneti, dar nu cred ca ati citit toti de pe aici tot ce s-a scris pe forumul asta, pe site-urile straine, sau prin cartile unora sau altora (pdf-uri moca sunt cu carul) ca sa puteti sa imi spuneti mie ca intradevar ati profitat de tot ce e moca si ca tot nu a fost de ajuns si deci trebuie neaaparat sa dati nush cate sute de euro pe seminarul lu Ross.

 

Am fost recent la un seminar de-al unui tip care tot asa, cica traieste din trading, dar ii place tare de tot sa predea. Seminarul a fost un BS, dar printre picaturi omul a scapat o fraza tare de tot. A vrut sa para sincer, dar probabil nu si-a dat seama ce-a spus defapt. Cica "uneori scot din business-ul asta mai mult decat din trading". Cum as fi eu, vanzator de rosii, sa ma apuc sa ofer consultanta in comertul cu rosii, si sa scot mai mult din consultanta decat din rosii. Nu-i limpede ca sunt mult mai bun la marketing si vrajeala decat la vanzarea de rosii? Ca nici eu cu rosiile si nici Ross cu trading-ul nu luam procent din profitul pe care urmeaza sa il faci tu dupa ce te educ eu. Banii inainte, rezultatele mai tarziu. Sau niciodata.

 

Pe de alta parte insa, nu vreau sa se inteleaga ca toti profesorii astia nu sunt buni de nimic. E posibil sa te ajute prezenta unui astfel de mentor/educator. Tot ce spun insa e ca nu trebuie sa ai asteptari prea mari si sa fi intotdeauna sceptic. E vorba de banii si timpul tau pana la urma. Nu cred ca ai vrea sa ii arunci pe geam cu una cu doua.

 

Trading-ul e o chestiune de introspectie. Pana la un punct informatia din exterior e necesara si utila. De la un punct incolo insa, totul tine de autoobservare si autocorectie. Ori chestia asta n-o sa poata sa v-o explice nimeni. Nici Ross si nici Soros. Informatie din exterior buna si gratuita gasiti cu caruta.

  • Upvote 4
  • Downvote 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

E aceeasi ca diferenta dintre Nouriel Roubini si Soros.

 

Nouriel Rubini a zis 3 ani la rand ca a venit criza si "NA!", pana la urma a venit. Dar omul nu a castigat din asta decat publicitate.

 

Pe de alta parte, cand Soros zice ca vine criza, are deja ditamai portofoliul construit in directia ata.

 

Pai, pe care sa-l crezi?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Criodi spune: "Trading-ul e o chestiune de introspectie. Pana la un punct informatia din exterior e necesara si utila. De la un punct incolo insa, totul tine de autoobservare si autocorectie. Ori chestia asta n-o sa poata sa v-o explice nimeni. Nici Ross si nici Soros. Informatie din exterior buna si gratuita gasiti cu caruta. "

 

Read more: http://forum.vamist.ro/topic/3749-joe-ross-in-romania/#ixzz28uWj66FQ

 

Asta nu e zen, este super zen sau turbo zen daca vreti. Sunt total de acord cu tine Criodi.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Total deacord cu Criodi ... Joe Ross este un bun profesor si personal cred ca face o treaba foarte buna pentru cei care sunt la inceput de drum si au nevoie de cateva sfaturi in acest domeniu. Tot ce poate face un profesor este sa dea cateva informatii care sa starneasca interesul studentilor; in rest, rezultatele vor tine doar de cat de mult se implica fiecare in a pune in aplicare ceea ce invata. :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 lună mai târziu...

Concurs cu premii !

 

Datzi Share la pagina https://www.facebook.com/photo.php?fbid=343203772453195&set=p.343203772453195&type=1&theater

 

si puteti castiga :

 

Premiul I: Welcome to Trading Educators Romania

 

Premiul II: Welcome to Trading Educators Romania

 

Premiul III: Welcome to Trading Educators Romania - prima carte de pe pagina

 

Succes la toata lumea !!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Informatiile predate de Joe Ross le-am citit si eu , si din cate am inteles este vorba mai degraba de un marketing puternic decat de informatie de valoare. Oare intamplator Hook Ross-ul este foarte asemanator cu patternul 123 ? Eu nu prea cred. Ce-ar fi ca fiecare trader sa isi dezvolte un pattern la care adauga ceva in plus si apoi ii da denumirea proprie ? Acel ceva in plus poate fi o confirmare o candela de o anumita marime etc etc. Cam asa il vad eu pe dl. Joe Ross.

 

Acum, serios, ganditi-va un pic. Daca ceea ce preda Joe Ross ar fi un adevarat Holy Grail, atunci toti cursantii l-ar lua la p****limbare pe seful lor si ar trai pe cont propriu.

 

Exista Holy Grail in forex ? Eu inclin sa cred ca da. Dar nu este ceea ce pare la prima vedere sau ceva din auzite.

Editat de apolo
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Informatiile predate de Joe Ross le-am citit si eu , si din cate am inteles este vorba mai degraba de un marketing puternic decat de informatie de valoare.

 

Asa ai inteles tu si atat.

Editat de danpav86
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.