Sari la conținut

Offtopic Profesionist


Postări Recomandate

Hai sa luam exemplul dat: Frica si Lacomia.

Cine nu a trecut prin asa ceva nu stie si da cu minus. Sau, cine nu realizeaza ca e influentat de emotii iar da cu minus, si totusi, postul asta capata minus pentru asta. Daca era vorba de propria reclama? De unde sa stiu de ce a primit minus?

 

Frica si Lacomia fac parte din joc. Este primul lucru de care trebuie sa scapi. Sa nu cazi prada emotiilor. De ce oare se pierde si la case mai mari? Exact din acelasi motiv iar exemplele sunt recente si reale. Traderi de la mari banci cu miliarde pierdute. Cum de s-a intamplat? Odata dintr-o "defectiune" de sistem intern iar in final: FRICA de Loss a facut sa plusese si mai mult, cu si mai mare expunere pentru a recupera pierderea initiala.

 

Nu ma dau pe mine exemplu ci arat realitatea. Frica si Lacomia fac parte din joc. Simplu. Deci postul asta, doar din acest punct de vedere nu numai ca nu trebuia sa primeasca minus ci mai mult: PLUS!

 

Dar, culmea, primeste minus, Mai sa vezi?! Pe urma, daca cineva dadea 2 verzi, revea la 0. Unde urma sa fie clasat postul?, nicaieri,

 

Mai mult. Orice "tanar" user venit pe forum primeste dreptul de a da bilute chit ca e afon sau ca e beton. Deci, cine da bilute? unul care nu intelege nimic din post si zice " e o prostie " sau cine intelege ce e in post dar nu e pe aceeas lungime?, asta e problema.

 

Eu am o gramada de bilute verzi, si.? ce sa fac cu ele? devin mai "bun" sau "mai rau" daca am verzi sau rosii? Nu ma ajuta la nimic chit ca erau rosii toate sau deloc. Este doar o demonstratie de apreciere sau dezaprobare pur subiectiva care nu reflecta deloc realitatea.

 

Am vazut useri care au primit bann pentru atitudine varza care aveau plin de bilute verzi pana in acel moment. Nu cumva e inselatoare treaba?

 

Criodi, tu ai cunostinte pe care multi le-am vrea sa le detinem si totusi, pentru anumite posturi docte, unde unii dintre noi ne uitam ca viteii la poarta, primesti bilute rosii, pai e logic? E ca si cum vine Bernanke ascuns sub un nume de user pe forum, posteaza ceva si noi repede-i dam cu minus ca nu intelegem nimic. :D Hi Hi HI ... si nu spun ca e imposibil sa apara cineva de pe la o banca mare si sa fi postat deja iar noi sa nu stim.

 

Acum, pentru ca am timp, am incercat sa pun problema asta care de altfel, chiar nu ma afectieaza in niciun mod. Pot sa primesc 2000 de bilute rosii sau verzi sau oricine altcineva asijderea ca tot aia e. Scopul meu aici este cu totul altul. Comunicare si atat. NU vreau sa fac prozeliti si nici cursuri de forex nu dau. Si nici nu iau :D. Este o legatura cu cei care au acelasi hobby ca si mine. Atat. Pentru asta nu am nevoie de apreciere sau altceva. Doar in caz da fac prostii sa vina adminul si sa ma traga de urechi in rest, cu bilute inainte frate.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

acum cred ca am inteles cum sa postez pe un topic anume cel putin asta sper:)

bun vreau urmatorul test sa fie facut

luati o moneda si aruncatio pt cap sau pajura de 5 ori, cap short pajura long

ce ratie va da

bun administrarea fondurilor daca se foloseste s/l 3% risc total 15 %

daca se foloseste t/p 20% profit total 100%

acum moneda isi face treaba cate sunt de short cate sunt de long???

faceti calculele

:)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

Replici din The Matrix, Inception, Pulp Fiction, si Fight Club adaptate pentru trading. Daca n-ati vazut filmele probabil ca nu o sa intelegeti nimic. Recomand insa filmele.

 

The Tradix (The Matrix)

What are you trying to tell me? That I can move markets?
No, Trader. I'm trying to tell you that when you're ready, you won't have to.

EURUSD: What are you waiting for? You're better than this. Don't think you are, know you are. Come on.
Stop trying to trade me and trade me.

Unfortunately, no one can be told what the Holy Graal is. You have to see it for yourself.

Do not try and move the market. That's impossible. Instead... only try to realize the truth.
What truth?
There is no market.
There is no market?
Then you'll see, that it is not the market that moves, it is only yourself.

It seems that you've been living two lives. One life, you're Thomas A. Anderson, program writer for a respectable software company. You have a social security number, pay your taxes, and you... help your landlady carry out her garbage. The other life is lived in computers, where you go by the trader alias "Neo" and are guilty of virtually every trading mistake we can account for. One of these lives has a future, and one of them does not.

Tradeception (Inception)

Trades feel OK while we're in them. It's only when we close them that we realize something was actually strange.

Trade Fiction (Pulp Fiction)

 

This profession is filled to the brim with unrealistic motherfuckers. (actual quote)

The moment you close a losing trade, you may feel a slight sting. That's pride fucking with you. Fuck pride. You fight through that shit.

Trade Club (Fight Club)

On a long enough timeline, the amount of equity in every trading account drops to zero.

You're not your trading job. You're not how much money you have in your trading account. You're not the instruments you trade. You're not the size of your trading line. You're not your fucking strategy. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

I felt like putting a bullet between the eyes of every Trader that wouldn't use a stop loss to save its account. I wanted to open the dump valves on euro holding hedge funds and smother all the bullish eurodollar contracts I'd never trade. I wanted to breathe smoke.

After trading, everything else in your life got the volume turned down.

I am Jack's wasted trading account.

Marla's philosophy of life is that she might get a margin call at any moment. The tragedy, she said, was that she didn't.

When deep space exploration ramps up, it'll be the hedge funds that name everything, the Paulson Stellar Sphere, the Soros Galaxy, Planet Bridgewater.

Listen to me! You have to consider the possibility that Ben does not like you, never wanted you, and in all probability, he HATES you. It's not the worst thing that can happen.
It isn't?
We don't NEED Him! Fuck quantitative easing, man! Fuck bailouts! We're Ben's unwanted children, SO BE IT!

This is a margin call. It will hurt more than you've ever been burned before. You will have a scar.

Ben had bitch tits.

Editat de Criodi
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ca tot se vorbea ca se duce Apple la 100 de dolari :D . Ce bine e sa nu crezi "analistii lu ' peste, fie si de le WSJ.

 

http://economie.hotnews.ro/stiri-burse-14017372-cum-manipulezi-pretul-actiunilor-apple-teapa-luata-presa-business-miliarde-dolari-incasate-speculanti.htm

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 săptămâni mai târziu...

Salut,

 

as vrea sa stiu daca este cineva pe acest forum care foloseste sau macar a incercat sa foloseasca arbitrajul in trading! Si daca a reusit evident si cu ce broker ( asta ar fi cea mai mare problema)!

 

As mai vrea sa stiu daca se pricepe cineva la MQL si imi poate spune asa orientativ de unde as putea incepe pt a invata MQL!

 

Multumesc!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.