Sari la conținut

Offtopic Profesionist


Postări Recomandate

Bine, am privit tranzactiile si am niste intrebari. Am facut calculele superficial deci poate e gresit :) .

 

Prima tranzactie pe AUD/CHF , avea un risc de 4% ?

 

Pentru ca 31 pips reprezinta 1000 si ceva din contul de 100k deci 1 si ceva , procentual, Daca Sl-ul a fost la 151 pipsi rezulta ca SL-ul era la 4000+$ , deci 4% din cont. Ma insel ?

 

A doua tranzactie EUR\AUD , are profit de 60 pips deci 1145$ aproximativ 1.2% . SL-ul era 163 pips, deci el a riscat  3%, corect?

 

Primul SL pe AUD CHF arata o pierdere de 4144.88$ deci un risc de 4% .  Respecta regulile dar...

Observatia cumetrului "...doar ca ai sarit oleaca calul! oleaca mai mult: pozitiile inchise de tine azi dupa-amiaza (5) totalizau mai bine de 15% risc."

 

Mie singurul lucru care mi-a ramas in cap din regulament este urmatorul : "Riscul mediu asumat pe tranzactie pentru toata lumea trebuie sa se invarta in jurul lui 2%."

 

Intrebarea este, cati sunt atat de disciplinati incat sa respecte acest risc ? Stim ca pierderea doare iar asteptarea pentru recuperare doare si mai tare :).

 

Acum o sa zica lumea ca "ete ba abia asteptau astia sa greseasca unul sa iasa in fata sa arate cu degetul" :)) . Relaxare, nu e vorba de dusmanie aici, dar sa ne gandim ca daca se respecta riscul maxim de 2% drawdown-ul arata mult mai bine acum.

 

Spor!

 

Eu cred ca multi, cel putin la nivel inconstient au "vazut" aceasta oportunitate de a se duela cu compatriotii lor, ca o competitie exacerbata. Asta cred ca doare cel mai tare. Disperarea naste greseli. Mai devreme sau mai tarziu.

 

:))

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:D

 

Imi plac lucrurile care valoreaza 1 leu dar valoarea lor reala este de 10 lei , nu-mi plac lucrurile care valoreaza 10 lei dar valoarea lor reala nu ajunge nici macar la 1 leu . 

 

Regula  speculatorului !  :D >>> cred ca matematica este clara !

 

Cel mai grav lucru este ca lucrul de 10 lei care nu valoareaza nici un 1 leu in realitate este cel mai stralucitor si pare a fi real ....  :26:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

FXstreet.com (Barcelona) - The EUR/USD is consolidating its upside momentum beyond 1.3100 the figure, printing fresh weekly highs around 1.3120 ahead of the ECB monetary policy meeting due later.

In the opinion of Karen Jones, Head of FICC Technical Analysis at Commerzbank, “we have reached the 1.3115 Fibo - but we have not cleared it, I suspect if we trade sub 1.3020 this will be enough to alleviate immediate upside pressure and trigger a slide back to 1.2955. Trending signals remain weak or conflicted so our conviction is low”.

Furthermore, G.Yu and G.Berry, Strategists at UBS, suggested “The latest strength suggests scope for extension of the strength to 1.3194 and then 1.3243. Support is at 1.2956 ahead of 1.2797”. Recall that the Swiss bank’s outlook on the pair remains neutral.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@ johnbull 

 

Daca citesti aticolul postat de tine si te uiti la constructia strategiei de atac a lui Wolf este aproape identica cu ce spun marii profesionisti ..... 

 

:D  fara ca sa fie o legatura intre ei  :D  si vb de profesionisti de renume si de banci serioase !

 

Urmareste 

 

Mult succes !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Atasez un grafic pe aud/usd.

Sunt eu nebun sau se formeaza o divergenta bullish clasica? M-a secat nervos aud/usd, aceasta divergenta este in formare de multa vreme, dar nu s-a manifestat!

post-6441-0-38326200-1370507091_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Atasez un grafic pe aud/usd.

Sunt eu nebun sau se formeaza o divergenta bullish clasica? M-a secat nervos aud/usd, aceasta divergenta este in formare de multa vreme, dar nu s-a manifestat!

 

Man, este tot in jos perechea. Am postat o analiza a acestei perechi pe termen lung, pe undeva in topicul Tranzactionarea folosind doi pivoti - analiza metodica si plan de tranzactionare

 
later edit:
 
Uite am gasit, aici este.

 

Editat de dirzuandreiovidiu
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu am ratat urcarea de aseara :)) . Si eram si acoperit dar mi-a invalidat si am zis ca nu mai merge in sus. Din frica am inchis manual. Cred ca am sa adopt o alta strategie de MM, lansez ordine la foc automat si urmaresc doar sa ma acopar apoi nu le mai bag in seama .

 

 

post-3825-0-64356400-1370590270_thumb.jpg

Editat de Apollo
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Management

Un user banat pentru ca a considerat ca avem "un site de cacat" a cerut (printr-un intermediar) sa revina printre noi. Aparent vrea sa participe la fondul de investii. La inceput nu am acceptat, dar la rugamintea unui alt membru i-am acordat a doua sansa. Sunt tare curios ce o sa se intample si daca intre timp si-a schimbat parerea despre Vamist...

 

@Buliutza, sper ca timpul sa-mi demonstreze ca nu a fost o greseala sa te las sa participi din nou la discutii. Pentru moment esti bine venit, dar sper sa intelegi ca imaginea ta nu este tocmai buna. Succes si sa ma anunti cand vrei sa incepi sa participi la Fond

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.