Sari la conținut

Offtopic Profesionist


Postări Recomandate

"Observatori în cunoştinţă de cauză au avertizat de mult timp că piaţa valutară, cea mai mare din sistemul financiar, are toate caracteristicile unui cazinou."

 

deci pana la urma tot dam cu zarul  :D de vreo zece ani, care zicea ca nu e joc de noroc? ca trebuie stiinta, cunostinte avansate de economie si japoneza. bla bla bla.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

"Abuzurile de pe pieţe „sunt parte din cul­tura bonusurilor. Eşti într-o cursă..."

 

La fel ar proceda orice trader, daca ar avea acces la informatie mai RPD decat ceilalti + timp (FEREASTRA) pentru a-si ajusta pozitiile.

 

Invingatorul ia totul. :D  

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

Uite dom'le ce nu stia Soros saracul de n-a reusit sa faca profit constat din piata valutara... N-a stiut omul ca tot ce tre sa faci e sa dai cu banul si apoi sa pui tp mai mare ca sl-ul. Pfoaa... Omul probabil punea tp prea mic? Bine totusi ca macar noi am aflat secretul. Acuma doar sa gasesc o moneda cu care sa dau ca sa pot sa intru cat mai random. Hmm... deaia se insista pe carduri mah si nu pe bani cash. E o conspiratie a bancilor. Vor sa ne ia monezile ca nu cumva sa ne prindem ca putem deveni toti miliardari dand cu banul si punand tp si sl mai mare. Dar stai asa, nu doar ca pot face profit constat daca dau cu banul asa cum m-a invatat learntotradethemarket.com pentru numai $309 pot accessa super oferta super lunii speciale iunie cu super reducere speciala de 35% numai pentru mine acum. Pfoa pai daca omul mi-a vandut secretul asta super special garantat sa imi aduca profit pe moca (citez: So, we know that risk reward strategies work, there is no doubt about that at all; you randomly enter the market and if you make at least 2 times your risk on your winning trades, you will likely breakeven or turn a small profit over a series of trades.) pai imagineaza-ti cate alte multe astfel de secrete ma poate invata. Daca datul cu banul e destul ca sa ajung milionar inseamna ca dupa ce ii dau astuia $309 o sa ajung cel putin miliardar. Singura frica care o mai am acum e ca nu o sa gasesc broker de incredere mama lor de brokeri sau ca nu o sa mai ramana bani in piete care sa ii castig... pfoa mereu e cate o chichita dinasta... </rant></sarcasm>

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

e doar o scula inutila, care zboara pe geam intr-o zi proasta. 

 

cand dati cu banul la fund, pariati invers ca asa o sa fiti pe plus.

 

 

Pentru darzu:  postez aici ca nu pot in topicul lui despre canale:

Vad ca arunci cu niste linii paralele pe eurchf si spui tu acolo ca e un canal. unesti 2 maxime cu nimic altceva si zici tu ca va sparge fibo la 50%! analiza ..... cu alte cuvinte esti praf.

Editat de iulik2k1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Propunere : Eu zic sa dam o sansa si celor care fac trade neconventional  si anume ati putea infiinta in paralel cu Hedge Fund-ul Vamist , un alt hedge fund in care sa tranzactioneze fiecare dupa cum stie, fara reguli de risk etc. De ce ? Am putea avea doua foloase din aceasta experienta :

 

1) Putem vedea daca se pot face bani riscand mai mult

2) In functie de cum vor evolua lucrurile oamenii vor decide pe care varianta sa mearga : Hedge Fund Vamist, unde se face armata in privinta managementului si disciplinei si Hedge Fund-ul neconventional unde se tranzactioneaza fara incadrarea in aceste reguli.

Bineinteles timpul este cel care va decide asa ca dupa mai multe luni putem compara ambele grupuri si putem sa tragem concluzii. In felul asta oameni ca Miliardar de exemplu sau cei care vor sa riste mai mult , pot sa faca trade si cu 10% risk si in decursul a mai multor luni sa scoata 1000% profit .

Eu zic sa dam o sansa tuturor , sunt aproape sigur ca se va contura mai bine diferenta dintre risc controlat si riscul necontrolat.

Ce ziceti ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Management

Eu nu am nimic impotriva. Daca exista mai multi doritori, fac un grup separat si ma ocup de restul detaliilor tehnice. 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.