Sari la conținut

Offtopic Profesionist


Postări Recomandate

  • 2 săptămâni mai târziu...

Ar trebui sa am ceva mai bun de facut decat sa raspund la provocari deghizate.

Sunt vechi,perimat.Snobii stilati si cu fine maniere au de ca sa rida.Nu am prea multa scoala.Nu cunosc nimic din ale informaticii.Atribuiti-mi vreo vina.Atribuiti-mi vina ca traiesc si ca sunt pe forum.Cei la care voi face referire imediat sunt in stare si de asta.Am un singur atu:adevarul.Adevarul ca nivelul de inteligenta si insusirile native nu depind de pregatirea scolara,de mediul in care traim si de anul in care suntem nascuti.

Sunt atat de inapoiat incat nu stiu sa redau un text prin mijloace informatice,sorry,nu sunt la moda,deci voi cita in mod clasic.

sian,la 11 august,2010:"offtopic in topicul offtopic?",si urmeaza un emoticon ce exprima risul in hohote.

sec,la 11 august 2010:"trebuia sa se intample si asta,nu?"

Ma citez si pe mine.

gheorghiu,la 18 iulie 2010:"cred ca disciplina si disciplinarea in trading ar merita deschiderea unui topic separat".Ce este gresit aici?Nu mi-am putut inchipui ca cineva poate sa speculeze o fraza in asa maniera.Stiu care e cauza.Cauza este infatuarea,plinatatea de sine ce explodeaza in afara si-i raneste pe altii,mai prosti,chipurile.

Voi,generatia messenger,respectati generatia parintilor vostri,cu bune,cu rele asa cum e ea.Daca vreti sa fiti si voi respectati,la randul vostru.

sian and sec:speculati orice cuvant,orice punct si orice virgula si rideti in continuare.

 

Nu va urez spor la pipsi,stiu ca aveti.Numai bine.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Doamne ajuta gheorghiule, ... tu ai mai multe in cap decat lasi sa se vada, dar ... care-i spilu la mesajul tau? Esti batran sau te simti batran? sau vrei sa dinamizezi forumu? daca tot ai veniti cu artficii, adu si bricheta! sincer, nu am inteles mesajul tau si cer niste explicatii, adica zii mai pe romaneste.

 

...si acum o intrebare: ... De ce nu ai deschis tata , un topic cu "disciplina si disciplinarea in trading"?

 

P.S. hai si cu o completare, ... ai grija gheorghiule sa respecti si tu generatia messenger ca astia o sa iti plateasca pensia, daca nu ... :biggrin:

Editat de sec
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Unii oamenii sunt predispusi sa interpreteze simple cuvinte scrise pe un forum cum vor sau cum pot...

 

1. Nu am messenger instalat caci nu il mai folosesc de ceva vreme. Si mie mi se pare ciudat sau cel putin interesaant sa vad tinerii din ziua de azi cu scutere, celulare si messenger la o varsta la care eu nu stiam ce sunt astea si ma jucam cu mingea in spatele blocului... dar nu critic pe nimeni si nimic, incerc tot timpul sa vad partea plina a paharului in loc sa dau in negativism, pesimism caci astea de regula duc la deprimare.

Tatal meu are deja o varsta si o cariera de respectat dar este foarte recunoscator tehnologiei care i-a usurat de zeci de ori munca, nu doar ca a trecut de la masina de scris la tastatura, dar prin multe multe alte feluri, inclusiv pentru abilitatea de a comunica cu cei dragi de la distanta prin internet. Inclusiv bunicul meu are calculator si la fel este fascinat de avantajele noii generatii :biggrin: Asa cum ei respecta noua generatie care statistic prin studii este mai "isteata" si se adapteaza mai repede si eu respect generatiile lor caci fiecare are avantaje si dezavantaje.

 

2. daca ne-am intalni personal sa discutam, sa ne cunoastem mai bine, poate s-ar schimba radical parerile... dar asta este... nu toata lumea s-ar astepta ca aparentele inseala din cand in cand

 

facand referire la postul cu tagul offtopic al lui sec, "offtopic in topicul offtopic" era un joc de cuvinte care unora le-a starnit umorul. oricat de penibil sau stupid ar fi acest joc de cuvinte rasul este sanatos - demonstrat stiintific <:-P

 

Posturile noastre nu au nici o legatura cu afirmatia dumneavoastra care de fapt este chiar buna si a fost apreciata de forumisti.

 

Eu va doresc sa fiti cat mai bine dispus, sa radeti cat mai mult si sa nu va lasati prada negativismului, pesimismului sau paranoia :P

 

Toate cele bune! :P

Editat de sian
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.