Sari la conținut

Offtopic Profesionist


Postări Recomandate

Asta ar trebui citit si dat mai departe .

TRAIAN Blog Archive Dispute despre castig-pierdere Rosia Montana - episodul I

TRAIAN Blog Archive Dispute despre castig-pierdere Rosia Montana - episodul II

TRAIAN Blog Archive Sa vorbim putin despre aurul din Romania

Astazi am vazut cum cativa protestatari au fost luati pe sus din Piata Universitatii . Si dupa campania de presa agresiva din ultimele luni cred ca soarta aurului de acolo este petcetluita .

Ma gandesc ca in actuala criza mondiala aurul de acolo este mana cereasca . Cat de mare va fi fost spaga de data asta ?! . Poporul este prost si ei mizeaza pe prostia si lasitatea noastra .

Editat de merlyn
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mereu am fost un om de dreapta . De la revolutie si pana azi am votat cu dreapta si am condamnat regimul Iliescu si tot ce a derivat din FSN-ul lui .

Acum insa daca PDL-ul si Boc semneaza si le dau astora acceptul pt a intra in Rosia Montana s-au lins pe bot. Raul facut de Iliescu & co va fi incomensurabil mai mic in ochii mei decat tradarea pe care ar putea s-o faca astia . La fel cum s-a intamplat cu PNL-ul cand pe ultima suta de metri Tariceanu a dat pe nimic petrolul din platoul continental . Atunci s-a produs in sufletul meu ruptura definitiva de liberali . Acum daca o face si PDL-ul imi va fi foarte greu sa mai merg vreodata la vot. Am putut intelege la un moment dat vanzarea pe nimic a Petromului ,a BCR-ului . Intrarea in UE a fost cumparata scump . Acum nu vad nici un motiv pentru care sa le dam alaora pe tava atata avere mocca.

Si habar n-am ce e de facut intr-o societate asa de divizata ca a noastra.

Parerea mea este ca sunt pe cale sa ia spaga si astia . daca nu au incasat-o deja pentru ca prea mare si agresiva este campania de presa din ultima vreme in favoarea exploatarii de acolo .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@merlyn

Eu nu a vazut nicio deosebire intre partidele politice sau intre doctrinele lor, ...ever.

Hai sa zicem ca nu "le da" minele la firmele alea. Si? Ce vrei sa faca cu ele? Sa le tina inchise sau sa le administreze statul? Da si o solutie ...

 

P.S. Cat despre reclama la TV ...acolo cineva ia spaga la greu. Nu conteaza la ce se face reclama, toate reclamele au acelasi mobil: Banii la negru

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu cred ca la pregatirea pe care o am eu, as fi cel mai in masura sa dau solutii . Dar o judecata de bun simt cred ca pot face . Lumea asta nu a inceput si nu se termina cu noi . Avem copii si nepoti si as trebui sa ne gandim si la ei . Dca astazi nu avem tehnologia si posibilitatile financiare sa investim in minele de acolo , o pot face copii si nepotii nostri . De ce ar trebui sa vindem noi pe nimic toate resursele limitate ale acestui pamant pentru care inaintasii nostri au murit in razboaie ? Numai pentru ca o mana de politruci corupti si hamesiti sa-si umple conturile ? Eu unul cu asta nu pot fi de acord.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Teoretic este corect ce spui. Insa practic, viata se traieste azi si asa cum e.

 

Avem copii si nepoti si as trebui sa ne gandim si la ei . Dca astazi nu avem tehnologia si posibilitatile financiare sa investim in minele de acolo , o pot face copii si nepotii nostri.

Ne gandim, ne gandim la ei ... Insa crezi tu ca daca noi nu avem bani azi, or sa aibe ei maine? Din ce?

 

 

De ce ar trebui sa vindem noi pe nimic toate resursele limitate ale acestui pamant pentru care inaintasii nostri au murit in razboaie?

Limitate, limitate ...cica si universul ar fi limitat, insa ia uite aici ...

“Din străvechime până acum, din Carpaţii României s-au extras 2.070 de tone de aur, lucru care ne plasează pe locul cinci în lume, după Africa de Sud, Canada, Statele Unite şi Australia. După cum se vede în grafice, cea mai mare parte a fost folosită de altcineva decât poporul român. Vestea bună este însă că mai avem, în sediment, de trei ori cât s-a exploatat până acum, adică vreo 6.000 de tone. Rămâne de văzut cum vor fi folosite."

Deci mai avem aur inca de trei ori pe cat s-a extras in ultimiii mai bine de 2000 ani, ... ce vrei sa faci cu el? Vrei sa il ti pana cand o sa apara un presedinte pe care sa nu il critice astia la TV? Asta nu se poate. Puterea va fi totdeauna criticata. NU cred ca a existat putere politica vreodata, in vreo tara, care sa ii fi multumit pe toti.

Numai pentru ca o mana de politruci corupti si hamesiti sa-si umple conturile ? Eu unul cu asta nu pot fi de acord.

Politicienii astia au fost alesi prin vot. De ce i-ai votat?

Later edit:

A zis bine ala ; "ramane de vazut cum vor fi folosite" ...

Editat de sec
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@ merlyn

 

Asa este sunt si eu de acord cu tine. Acolo este teapa mare cu Rosia montana. Statul roman nu castiga din exploatarea de acolo decat 4 % iti dai seama cum ne vede Basescu pe noi ? Ca niste turme de prosti. Ia puneti-va toti de pe acest vamist intrebarea de ce nici-o televiziune la care se face reclama cu Rosia Montana nu are nimic de zis, nu se comenteaza nimic gen Mircea Badea, emisiuni de talk show etc. Va zic sau dat bani grei de catre compania canadiana ca sa taca din gura televiziunile si tot ce este presa in acesta tara. Va zic nu vorbesc prostii, am afost acolo la Rosia Montana, am discutat cu localnicii de acolo si cu lumea buna de acolo este o TEAPA MARE CARE VREA SA NE-O TRAGA BASESCU.

Daca sunte-ti cu adevarat solidari acestei tari macar semnati petitia in care nu sunte-ti de acord cu exploatarea aurifera de la ROSIA MONTANA.

http://www.rosiamontana.net/

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alibaba Group cauta o finantare de 4 miliarde de dolari, pentru a recupera 40% din actiunile companiei, detinute in prezent de Yahoo.

 

Surse apropiate eventualei tranzactii spun ca Rothschild, in calitate de consultant financiar al Alibaba, a trimis cereri catre banci, in care solicita o finantare a datoriei.

 

http://www.manager.r...ahoo-14577.html

Editat de sec
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Incet cu incet ajung la final, ce inseamna asta, asta inseamna ca termin sa citesc tot ce a fost scris pe acest forum, si vreau sa va multumesc tuturor celor care au postat lucruri interesant. Nu vin cu multe intrebari din cauza ca vreau mai intii sa citesc mai multe si pe urma, ca sa nu apara acelasi raspuns care il punea inr-un timp Tradelover -RFB..Posted Image ...Am postat aici din cauza ca astazi m-am intilnit cu ceva ce mi se pare straniu si daca nu ma gresesc e ceva legat cu ceia ce se scrie mai sus, dar nu sunt sigur. Me-am facut un cont la Oanda si de inceput am aruncat 100$ si ma joc cu ei, profit nu am facut dar nici ca sa pierd nu am pierdut timp de 3 saptamini cu vre-o 10-15 tranzactii mici pe zi sunt in limitele 91-118. Deci cititd cele de sus am aflat ca pe piata in timp ce cineva cumpara intodeauna este cineva care vinde, insa...asta am vrut sa pun o tranzactie pe EUR/USD pe Buy si am primit raspun - Nu exista pret. Sa fie vorba despre ceia ce ieste scris mai sus? ( apropo cind eram pe Demo la Oanda am mai avut aceiasi situatie de vre-o 2-ua ori), folosesc MT4.

Editat de Stefan
post mutat
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.