Sari la conținut

Offtopic Profesionist


Postări Recomandate

Sapt asta e ultima de trade dpmdv daca nu ai altele de facut. Am facut calculul raportat la asta cand am zis ca 1.30 e zona de iesit din long plus ca azi expira optiunile. Deci, cine sa ramana long daca a ajuns la 1.30 stiind ca peste 1 2 zile urmeaza sa expire optiuni care pot intoarce pretul pe sell ? adica, azi, cei care au fost buy cu tinta 1.3250 sau 1.32 sau 1.33 executa sau nu si deci, se va vinde Euro la nivele astea. Daca cumva se executa acele optiuni si se vinde euro pentru profit? Nu cumva Euro pica?

Editat de Barbones
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Io-s short deja, de sub pinbarul de alaltaieri. Atunci am inchis piramidarea long si am deschis primul short. acum am doua pozitii short, care se inchid pe maxima zilei precedente.

Toate bune si frumoase, pana piata intra in sideways, pt ca atunci pierzi si pe long si pe short.

Dar, deocamdata eu imi doresc sa mearga in jos...om vedea!

Craciun fericit si Sarbatori fericite tuturor vamistilor!!!

PS. Din pacate, pana-n momentul de fata, shortul asta nu mi se pare prea convingator, e ezitant, chinuit....euro se tine prea bine fata de sp500 sau DAX care da, sunt chiar in rosu...mai vedem, dar am senzatia ca oricand euro se poate intoarce exact atat cat sa-mi strice socotelile...

post-6531-0-41445800-1356084482_thumb.png

post-6531-0-50730500-1356085171_thumb.png

Editat de johnbull
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu cred asa. Am urcat pe speranta si pe zvonurile unui deal pe Fiscal Cliff ce au aparut la un moment dat. In acelasi timp, avem final de an, de trimestru, de tot ce vrei. Miscarea asta long are fundament din toate partile dar.... pentru ca suntem la final nu cred ca avem nici long si nici short. Avem la dreapta. Adica expira alea dar nu avem baieti care sa aiba directie de azi pentru saptamana viitoare. Deci orice se poate intampla de aici fara sa aiba neaparat legatura cu directia generala care este buy.

De aceea ma feresc sa intru in Decembrie si prima parte din Ianuarie, pentru ca miscarile pot fi largi si fara corelare cu fundamentul sau cu ceva cat de cat tehnic.

Nici nu-mi imaginez daca deal ul cu Clifu pica. Asta este de neimaginat. Asta inseamna recesiune pe toate fronturile, in toata lumea nu doar in SUA. Prima lovita e Asia. Cel mai mare exportator in SUA. Imagineaza-ti ce se poate intampla.

E de neconceput si de aceea suntem pe buy, adica pe Risk ON. Toti stiu ca nu are cum sa nu se pice la invoiala, altfel chiar ca vine sfarsitul lumii la propriu, Asa ceva ne duce direct in razmerita. Deflatie generala, frica, falimente, concedieri, proteste, extremism... la revedere UE, la revedere Pace.

Editat de Barbones
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ma gandesc si io ca poate ar fi mai bine sa inchid pozitiile deseara, in caz ca cad astia la pace in week-end, face naibii un spike in sus de ma uit la el a paguba...pe de alta porte, luni inca sunt deschisi brokerii, asa ca, nu stiu, sa le las pana luni...

pareri daca sunt, ``e binevenite!``

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Io-s short cu volum destul de mare. GBP 0.52 loturi si EUR 0.6 loturi

La ora asta GBP si-a rupt gatu cam 40 pip in ultima ora si EUR pare sa-l urmeze.

Asigura pozitiile cu SL la Break even + 1 pentru orice eventualitate

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@radu 103

io am tot timpul sl-uri, dar problema-i daca sare in week-end, ca atunci degeaba mai am sl.

daca ar pica azi 100 pipsi, nu mi-as face mari probleme, ca nu prea cred ca deschide luni pe +200 pipsi. Saxo da azi recomandare short cu pret tinta la 1.3101, ceea ce nu cred ca va fi. ar fi bine, dar nu cred

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.