Sari la conținut

Oportunitatea zilei - 16 noiembrie 2012 - USD/CHF H1


Bulbrokers

Postări Recomandate

http://bulbrokers.com/media/uploads/usdchf_h1_16_11_2012.gif

Scenariu principal

Tendinta principala ramane una ascendenta, dupa ce pretul a trecut peste nivelul unei linii de trend descendent trasate pe graficul de 4 ore cat si peste nivelul mediei mobile de 200 de perioade. Limitele canalului de regresie ascendent reprezinta principale puncte de inflexiune avand in vedere evolutia istorica a pretului in jurul acestor niveluri. Formatiunea de lumanari bullish engulfing formata la inceputul zilei ofera si ea un semnal de reluare a tendintei ascendente, dupa ce pretul a format o usoara unda corectiva. Depasirea nivelului median al canalului de regresie ascendent si inchiderea pretului peste nivelul primei rezistente, 0.9472, va oferi un prim semnal de intrare intr-o tranzactie de cumparare. Targetul initial in cazul reluarii undei ascendente poate fi stabilit la nivelul maximului local anterior, 0.9510.

 

Scenariu alternativ

Incetinirea trendului ascendent si trecerea indicatorului MACD sub nivelul 0 precum si inchiderea sub nivelul median al canalului de regresie ascendent, sunt cateva semnale ce ar putea introduce ipoteza formarii unei unde corective descendente. De asemenea intersectia celor 2 medii mobile, de 20 respectiv 50 de perioade, prin trecerea celei rapide sub cea lenta, intaresc scenariul de scadere. Trigerul acestui scenariu va fi dat de depasirea nivelului retragerii de 38.2% a trendului ascendent anterior, 0.9215 – 0.9509. Principalul target poate fi stabilit la nivelul retragerii de 50% a aceluiasi trend ascendent iar in extensie la nivelul retragerii de 61.8%.

 

Niveluri cheie:

Rezistenta 2: 0.9504

Rezistenta 1: 0.9476

Pivot: 0.9449

Suport 1: 0.9422

Suport 2: 0.9394

 

Potentiale niveluri de intrare:

Pe trend ascendent: Cumparare la nivelul 0.9475 cu SL @0.9460, TP @0.9505

Pe trend descendent: Vanzare la nivelul 0.9415 cu SL @0.9435, TP @0.9365

 

DISCLAIMER

Informatiile din aceasta analiza FX sunt culese din surse diferite si trebuie sa serveasca doar in scopuri informative. Bulbrokers nu va fi considerat responsabil pentru validitatea informatiilor prezentate. Nici o parte a acestei analize nu recomanda cumpararea sau vanzarea unei valute sau a oricarui alt instrument financiar.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.