Sari la conținut

Stop Loss


Postări Recomandate

Un ordin de tip stop-loss ce poate fi considerat o asigurare impotriva unor potentiale pierderi catastrofale ...

Sunt curios ce credeti despre aceasta definitie?

Eu am ajuns la concluzia ca SL este de multe ori atins de aceea este preferabil un SL mental.

Inchid pozitia cand bara de referinta (4H, 1H, 5M sau oricare alta) se inchide peste/sub nivelul la care consider ca ar trebui sa am Stop Loss.

Metoda implica un risc ceva mai mare dar pozitiile corecte nu se inchid in pierdere, cu un MM corespunzator cred ca este mai bine.

Editat de dandesign
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu zic ca SL-ul este un rau necesar! e bine sa-l ai atunci cand pretul se intoarce brusc si puternic impotriva ta si se tot duce.

este un blestem atunci cand e choppy market si ti se declanseaza SL-ul de n ori si-ti provoaca pierderi mai mari decat daca nu-l aveai! totusi...una peste alta,daca ma gandesc bine, e mai bine sa-l ai! si nu mental, ci real! de ce? pt ca mental, stiti cum e: iti mai vine o idee, daca as face asa, dar daca as face altfel...si te combini.SL-ul real e acolo: rece, calculat, fara emotii si fara sentimente: se declanseaza si gata! ramane ca tu, traderule, sa tragi o injuratura si o tigara si sa gasesti o alta oportunitate de intrare.

Concluzie: da, este o asigurare impotriva pierderilor mari, catastrofale. chiar si impotriva pierderilor mai mici, pe care insa, de multe ori, chiar le provoaca. Eu recomand folosirea lui, totusi! :>

Editat de johnbull
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

este un blestem atunci cand e choppy market

 

Dar :

 

"Markets trend only about 20 percent of the time, but when they do trend, they can be strong and using oscillators can be costly."

 

Am avut mai multe tranzactii de la care am castigat fara SL, pe cand cele cu SL clar au fost perdante, cu toate ca puteau fi pe profit sau BE.

Depinde la ce ore tranzactionezi sau ce pereche.

Editat de dandesign
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

eu pe de-o parte am tot un "SL mental" pe care tot il misc in sus si in jos in functie de cum vad piata in urmatorele 2-3 ore (ca fac aproape numai tz ID). Pe de alta parte, am tot timpul un SL in piata, fix in sensul primei definitii - de "catastrofa". Il tin undeva la cca 120 de pipsi de piata in caz ca cine stie ce se intampla. Nu stii cum mai vine un 9/11, sau daca se apuca SNB-ul sa majoreze pragul la 1.25 sau cine stie ce alta minunatie. Prinzi prost o astfel de miscare, iti mananca cel putin 50% din cont.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.