Sari la conținut

In cautarea investitorilor!


Postări Recomandate

Am decis sa deschid acest topic in care voi posta saptamanal statement-urile mele pentru cei interesati de o investitie.Precizez ca suma de start este de 1000$ iar contul este demo.Tranzactionez doar doua perechi valuare si anume eur/usd si gpb/usd.Maine voi posta primul statement daca voi avea oportunitati de tranzactionare iar daca nu saptamana viitoare.

Editat de cocolino1987
  • Upvote 3
  • Downvote 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

Daca te decizi sa iti prezinti strategia atunci iti mut topicul inapoi in strategii de tranzactionare. Pana una alta l-am mutat in discutii generale.

 

Am mai vazut la viata mea de forumist vamist, forexfactory, babypips, etc etc astfel de initiative si pana acum nu am avut placerea de a vedea initiativa supravietuind mai mult de 3-4 saptamani. Nu ma astept la mai mult din partea ta si ma indoiesc ca altii spera la mai mult. M-as bucura insa daca ai fii tu primul care rupe aceasta regula si care peste 12 luni vine cu al ~50-lea statement saptamanal si arata profit in cont.

 

Ce mai, daca peste 12 luni esti inca aici, cu acelasi cont, pe plus, cu drawdown-ul mic, si cu tranzactii facute aproape in fiecare zi promit ca te sponsorizez chiar eu. Bine, asta daca m-oi mai accepta tu ca investitor marunt asa cum sunt si daca tu n-oi deja fi prin caraibe sau prin compania lui John, George, sau Paul.

Editat de Criodi
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nici o problema.Merci ca l-ai mutat daca tu consideri ca aici ii e locul.Doamne ajuta si o sa-mi dau toata silinta numai ca sa pot sa-ti spun ca te-ai inselat in privinta mea.Tranzactii zilnice nu am cum sa fac caci mai si muncesc.O sa fac doar in timpul liber asta.

Editat de cocolino1987
  • Upvote 1
  • Downvote 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.