Sari la conținut

In cautarea investitorilor!


Postări Recomandate

adevarata diferenta dintre demo si real sunt emotiile. Desigur, ai emotii si pe real, ai temeri si bucurii, insa pe real e cu totul altceva.

E ca si cu sexul: una-i sa vb, alta-i s-o faci: ambele implica emotii, dar...nu se compara! :x

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ok.te bucuri ca draqu la castig si iti creste tensiunea la pierdere dar daca tu iti aplici strategia unde e problema?jmeker exemplu!!!johny nu ma supar frate,ti-am mai zis,nu sunt suparacios de fel,doar ambitios dar cand vad cate unii ca posteaza aiurea....

Editat de cocolino1987
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@cocolino

eu chiar nu vreau sa te descurajez! ti-am trimis chiar si contractul meu cu clientii mei, asa ca sunt ultima persoana de pe-aici, care vrea sa te descurajeze! dimpotriva!ti-am atras doar atentia asupra unui lucru pe care eu il consider o slabiciune la sistemul tau. Decat sa te supar, mai bine nu mai comentez la postarile tale.

Bafta multa!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ok.te bucuri draq la castig si iti creste tensiunea la pierdere dar daca tu iti aplici strategia unde e problema?jmeker exemplu!!!

 

Asta-i cea mai grea parte: sa-ti aplici strategia in mod constant. Sa tii seama de ea chiar si cand ai 2-3 serii de tranzactii pierzatoare. Pentru cei mai multi asta poate fi un obstacol.

 

Am uitat sa zic ca nu trebuie nici sa te bucuri prea tare cand ai tranzactii pe profit. Stiu, pare aiurea, dar asa e. E bine sa fii mereu intr-un anumit echilibru.

Editat de Emilo
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Discutii fara rost... N-are nimeni nimic, dar absolut nimic cu tine Cocolino1987 sau cu strategia ta. Incercam sa-ti spun doar ca ceea ce incerci tu aici, - si iti reuseste deocamdata, nu stiu pt . cat timp?! - au mai incercat si altii, si nu au trecut proba timpului! Vezi ce spune un Ed Seykota, Bruce Kovner, Paul Tudor Jones sau Larry Hite .... care sunt autoritati printre traderi. Nu ce spun eu .... Oamenii astia vorbesc despre folosirea Stop Loss, MM, RR, despre pericolul tradingului emotional, deci nu cred ca se mai poate inventa ceva in domeniul asta .... Toate sunt fumate! Eu unul am terminat aici! Sincer, bafta!

 

P.S. Ai turat motoarele, stai calm!

Editat de EdisonFx
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.