Sari la conținut

In cautarea investitorilor!


Postări Recomandate

am inceput acest topic pe data de 17 ianuarie a.c. deci maine contul "aniverseaza" o luna de la infiintare,luna incheindu-se cu un profit de 106%.sper ca si celalate luni sa fie la fel de bune sau chiar mai bune.weekend placut in continuare.

 

cu respect,sincu viorel

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

@sincu_viorel1987

 

Ar da un plus de credibilitate statement-ului tau daca ar fi verificat de myfxbook. Nu stiu cat de usor e de pacalit myfxbook-ul insa un statement simplu html e foarte usor de schimbat. Prin urmare un statement myfxbook este ceva mai credibil decat unul html.

 

A mai fost unul pe aici destul de recent ce punea screenshoturi cu un cont cica real de $100 000 pe care avea un profit de 40%. La o mai atenta inspectie s-a dovedit ca screenshoturile erau modificate in photoshop.

 

Si nu, nu e vorba ca nu te cred eu sau DCM sau oricine altcineva. Eu mentin aceeasi pozitie ca la inceput: te astept sa menti acest cont macar un an. E vorba insa de credibilitate. Pana la urma topicul tau se cheama in cautarea investitorilor. Daca vrei investitori iti trebuie credibilitate.

 

PS: Daca chiar crezi ca poti sa scoti 100% in fiecare luna ar fi cazul sa iti deschizi un cont de vreo suta de dolari pe undeva. Nu cred ca n-ai $100 de investit in forex, nu? Nu de alta, dar la un procent de 100% pe luna, poti duce un cont de $100 la ~$400 000 in numai un an si la peste un milion de dolari (aproape doua) in numai 14 luni. (Poate te ajuta cifra asta sa si intelegi de ce as vrea totusi sa te vad cu un statement de un an inainte de a fi impresionat si sa si intelegi de asemenea de ce unii poate sunt sceptici in privinta obiectivelor tale. De-ar fi fost atat de simplu sa facem primul milion de euro ce frumoasa ar fi fost viata, no?)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.