Sari la conținut

In cautarea investitorilor!


Postări Recomandate

Pareri, pareri insa putini care administreaza. Cei care nu administreaza direct - adica sa ii trazanctioneze, sa stea va rog pe margine. Au partial dreptate.

In mod normal daca nu te crezi in stare sa administrezi un cont al investitorului nu te bagi. Daca stai rau cu "corazón-ul" nu e indicat sa tranzactionezi daramite sa administrezi conturi. Iti trebuie instinct de criminal. Ce mai...Si nu vorbesc din auzite, vorbesc din propria experienta. Administrez un cont de cateva mii. Clientul a venit cu banii, eu cu experienta. Ne-am inteles la 50% din profit cat si din pierdere. Done deal. A mers ok primele trei luni, 80% profit net, pe urma am pierdut 60% din cont. Ziceati de presiunea poate fi exercitata de investitor. Acum depinde cu cine va inhamati la caruta. Aici trebuie atentie marita. Unul care stie cum merg lucrurile si cu alte genuri de afaceri: firme, s.a.m.d. stiu despre ce e vorba si nu se asteapta sa le dai luna de pe cer. Dar nu s-ar intrista daca ii oferiti macar o particica din cand in cand. Eu nu pot sa zic ca am fost sub presiune, ma mai suna, caci imi urmarea ce tranzactii iau si imi zicea ca nu vreau sa inchid tranzactia X ca a facut 200 de pips. Pe mine ma interesa sa prind cat mai mult din miscare, poate aveam asigurati cu stop loss doar 40 de pips la acea tranzactie. Ma irita ce-i drept, dar el nu intelegea anumite lucruri ce tineau de dinamica pietei si cat de multe profit se poate face pe o anumite miscare cursiva. Cat despre stres in plus nu stiu daca e, la mine nu a fost.Desi am si un job ca toata lumea. Investitorul imi zicea, dupa ce pierdusem o parte din cont ca "trebuie sa fi avut multe nopti nedormite", eu ii spusesem ca da. De fapt, dormisem foarte bine. Fiindca stiam ca anumite tranzactii gresite duse destul de consistent pe minus, au sanse sa nu se mai intoarca prea curand la nivelurile deschise de mine. Exista posibilitatea aceea. Eram pregatit si pentru pierderi nu numai pentru castiguri. Am avut sange rece, recunosc. E nevoie de asta in domeniul asta, nu neaparat din prisma riscului cat a management-ului emotiilor. Tranzactionarea cu frica nu aduce niciodata ceva bun. Cand vei face profit, vei inchide prea devreme. Cat se duce pe minus, iarasi vei inchide devreme, poate mai devreme decat iti programasesi initial (prin pierdere asumata). Si uite asa se duce contul si nu ajungi absolut nicaieri. Trebuie sa fii increzator in ceea ce faci. Iti asumi atat castigurile cat si pierderile. Nu exista jumatati de masura!

Editat de dirzuandreiovidiu
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Foarte adevarat ce spune Andrei! Emotiile sunt cruciale! Poate singurul lucru cu  adevarat important pe care l-am descoperit pana acum  (intr-un an de trading demo si ceva real) este ca am aflat lucruri total noi despre propria-mi persoana! Cunoasterea de sine e un proces care dureaza uneori intreaga viata a unui om!

 

Intr-o cu totul alta ordine de idei, ce s-a intamplat ieri dupa-amiaza cu USD-ul? A scazut pe aproape toate perechile! Scuze ca postez aici intrebarea!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Offtopic

Intr-o cu totul alta ordine de idei, ce s-a intamplat ieri dupa-amiaza cu USD-ul? A scazut pe aproape toate perechile! Scuze ca postez aici intrebarea!

 

Pai nu a incasat-o suficient pret de doua luni? Glumesc, desigur. Investitorii s-au refugiat spre alte genuri de investitii: aur, argint, indecsi si au scapat de dolari. Unii au platit cu IOU-uri (document prin care demonstrezi o datorie, se specifica datornicul, suma si uneori creditorul) insa vor contribui la crize de credit, mai tarziu. Unii au contribuit deja si s-au si curatat deja.

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cei care sunt impotriva investitorilor probabil nu stiu cum functioneaza un cont PAMM sau MAC.Tehnic nu  influenteaza contul personal...Mai multe informatii http://www.admiralmarkets.ro/downloads/MAC-description_ro.pdf

fara nici o intentie de reclama...

Comisioanele incasate de traderii care  administreaza indirect conturile investitorilor sunt de fapt "drepturi de proprietate intelectuala" pt. strategia folosita.Unii traderi au ocazia sa castige mai mult vanzand acest drept decat din tranzactiile directe.Studiati problema mai bine si veti vedea ca e o afacere tip WIN-WIN.Cat castiga fiecare depinde de puterea de negociere a fiecaruia...

Un investitor care alege aceste tipuri de conturi isi asuma procentual aceleasi riscuri ca traderul.

Subscriu la ce a afirmat ovidiubenone:Romanii nu sunt in stare sa lucreze in echipa pt. a realiza ceva profitabil...Suntem individualisti iar asta ne indeparteaza de profit...

O ZI PLINA DE PROFIT INDIFERENT DE UNDE AR VENI...!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Offtopic
Pai tu crezi ca toti oamenii isi vand, vorba aia, "Sufletul, desi este exagerat, dar oricum, pentru bani ?

 

Cuvantul etica iti spune ceva?

 

Practic tu sustii ca modalitatea de a face bani sa fie facuta publica prin acest sistem PAMM. Eu nu sunt adeptul acestei practici cu atat mai mult cu cat sunt total impotriva ajungerii unei strategii de facut bani in public. Asa cum am mai spus-o, nu toata lumea trebuie sa ajunga in mina de aur pentru ca nu toti oamenii au personalitati inclinate spre pozitivism.

Dar cand esti in stare sa te vinzi cu totul  asemenea unei curve, pentru bani, ignori cu desavarsire acest aspect si nu-ti mai pasa ca la modalitatea de a face bani au acces si oamenii cu comportamente imorale care nu ar trebuie sa aiba acces. Asa ca adopti atitudinea, mie sa-mi fie bine, pe ceilalti da-i in *** mea.

 

Acum te intreb, cine e ala care fragmenteaza unitatea, eu sau tu ?

Editat de Apollo
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Deci dupa cum ati vazut contul traderului la care i-am facut galerie a murit.  

 

Semnatura mea o mai lasa pe aici sau o scot ca nu da bine in contrast?

 

 Cineva ceva periculos ne mai arata ceva pe un cont real?

Editat de ovidiubenone
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu mai stiam care e situatia lui Viorel Sincu, dupa ultimele lui iesiri ... mai abrupte, renuntasem sa mai urmaresc discutia. Acum am parcurs ultimele pagini,  din care  inteleg ca a luat contact cu realitatea. Sper sa fi identificat si singur greselile facute in tranzactionare, spre binele lui. 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Piata ii da fiecaruia ceea ce merita! Poti sa-ti jignesti colegii de forum, poti sa fii arogant, poti sa fii cel mai bun, sau sa crezi ca esti cel mai bun, the overconfidence si lacomia nu sunt tolerate multa vreme de piata! Piata te pune la locul tau si daca nu tragi concluziile care se cuvin, o sa ti-o traga pana inveti sau pana n-o sa mai existi ca si trader. 

E valabil pt. noi toti!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 săptămâni mai târziu...

Pai daca vad ca Sincu nu mai pune nicio cifra din motive pe care le stim, m-am gandit sa continui eu topicul. Da sunt investitor si caut altii care vor sa fac un ban cinstit in forex. 

Si ca tot e sfarsit de saptamana sa punem asa o cifra sa "CLATEASCA OCHII" doritorii.

post-4457-0-36327500-1365276465_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.