Sari la conținut

In cautarea investitorilor!


Postări Recomandate

sa inteleg ca amandoua sunt pe minus sau ai facut profit si l-ai retras.stiam ca pornisei de la 50k si 15k.nu?stai putin...sa presupunem ca esti in stare si faci undeva la 80% pe luna.ce faci?minti clientul ca faci doar 35%?daca asta e statementul ce sa faci?nu auzisem de site-ul asta de care zici.

Editat de cocolino1987
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

pai tu cum vrei sa faci rost de clienti? statementul nu e de ajuns! stii cum e: mana care nu zice o poveste nu primeste nimic! tre sa vb cu clientul, sa-i explici: crezi ca ala stie de long si short, sau de medii mobile??? stie doar ca-i joc de noroc si ca a fugit Sima cu banii.Suni la firme care se ocupa cu orice, ce-ti pasa. Suna maine cativa, si vezi cum esti primit...iti trece repede entuziasmul. Bine-nteles, daca ti-e jena sa suni, poti sa-ti popularizezi statementul, dar nu vei avea niciodata clientji. Clientul nu vine singur, mai ales pe praful asta. toti se bat pe banii lui.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

aici ai dreptate.e mult de munca pana la a gasi investitori.dar incerc si eu.reusii sa mulg piata asta de cativa pipsi.asa ma enerveaza cand nu se misca in nici o directie.un pip sus,unul jos.aiurea.dar tu parca nu ai avut statement pe 6luni sau mai mult.sau ma insel?

DetailedStatement.htm

Editat de cocolino1987
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

normal ca e greu! dar asa vei avea valoare, daca razbesti prin greutati: asta te va face mai tare, vei invata din greseli si vei deveni mai bun. orice te intereseaza, poti sa ma intrebi, ca n-am nimic de ascuns.un singur tel are un trader: sa faca bani! restul e poveste.Bafta!poate-mi zici si mie ce jmekerie folosesti. mie nu mi-e rusine sa invat de la altul.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.