Sari la conținut

Oportunitatea zilei - 22 ianuarie 2013 - EUR/USD H1


Bulbrokers

Postări Recomandate

http://bulbrokers.com/media/uploads/eurusd_h1-22-01-2013.gif

Scenariu principal

Pretul traverseaza o perioada de evolutii laterale in interiorul intervalului 1.3250 – 1.3400 dupa o evolutie ascendenta rapida. Scenariul pozitiv ramane activ dupa ce pretul s-a respins din nivelul mediei mobile de 200 de perioade de pe graficul orar, inchizandu-se deasupra acesteia. Trecerea peste nivelul mediei mobile de 50 de perioade respectiv peste nivelul median al Benzilor Bollinger reprezinta doua semnale de continuare a tendintei ascendente. Depasirea limitei superioare a acestui range va valida ipoteza continuarii tendintei pozitive cu un target initial catre urmatorul prag de inflexiune, 1.3481. Acest scenariu va fi invalidat in cazul in care pretul iese din interiorul zonei de consolidare prin inchiderea sub nivelul inferior al canalului de regresie descendent.

 

Scenariu alternativ

Reluarea tendintei descendente poate fi confirmata odata cu formarea unui nou fractal in scadere pe zona de minime respectiv cu inchiderea sub nivelul retragerii de 38.2% a trendului ascendent principal, 1.2997 – 1.3405. Un prim semnal ce ar confirma aceasta ipoteza este dat de trecerea pretului sub media mobila de 200 de perioade, respectiv a indicatorului MACD sub nivelul 0. Largirea Benzilor Bollinger poate duce la ideea unei perioade cu o volatilitate ridicata ceea ce ar confirma evolutia viitoare daca pretul reuseste sa iasa din zona de consolidare. Targetul initial in cazul formarii unei unde descendente se afla la nivelul retragerii de 50% a trendului ascendent anterior. Nivelul retragerii de 61.8% impreuna cu linia de trend principal reprezinta importante puncte de inflexiune.

 

Niveluri cheie:

Rezistenta 2: 1.3405

Rezistenta 1: 1.3360

Pivot: 1.3330

Suport 1: 1.3306

Suport 2: 1.3286

 

Potentiale niveluri de intrare:

Pe trend ascendent: Cumparare la nivelul 1.3360 cu SL @1.3340, TP @1.3400

Pe trend descendent: Vanzare la nivelul 1.3300 cu SL @1.3320, TP @1.3250

 

DISCLAIMER

Informatiile din aceasta analiza FX sunt culese din surse diferite si trebuie sa serveasca doar in scopuri informative. Bulbrokers nu va fi considerat responsabil pentru validitatea informatiilor prezentate. Nici o parte a acestei analize nu recomanda cumpararea sau vanzarea unei valute sau a oricarui alt instrument financiar.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.