Sari la conținut

Period Separator intraday.


Postări Recomandate

Salut,

 

Stie cineva unde pot gasi indicator similar optiunii din mt4 pentru tf-uri inferioare, eventual setabil, adica sa il setez sa-mi arate ce bara ma intereseaza pe tf-ul respectiv? Ma intereseaza sa imi fie afisate pe 5m bara de 1h sau pe 30m bara de 4h sau pe 15m bara de 30m sau de 1h sau 4h, deci sa fie setabil. Mi-ar fi de ajutor mult.

 

O sa dau un search si pe google dar am zis sa fac post si aici ca poate mai are nevoie cineva de el.

 

Multumesc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

Daca n-ai ajuns inca pe gugal poti sa mergi direct AICI unde ai sa gasesti un indicator care separa dupa timeframe-urile superioare asa cum vrei tu sau AICI unde gasesti unul care trade doua linii verticale la orele la care ii spui tu (poate declara 4 astfel de "sesiuni").

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

N-am timp sa implementez ceva care sa iti arate liniile strict pentru ultima saptamana. In cod insa e o linie care zice asa

 

int iLimit = 1000;

Am luat variabila asta si am facut-o externa. Adica asa:

 

extern int iLimit = 1000;

Ai sa gasesti acum variabila in dialogul inputs. Reprezinta numarul de bare in urma pe care indicatorul va functiona. Fiindca nu-i dinamica evident ca un numar e posibil sa fie prea mare pe D1 si prea mic pe M15 insa vezi tu cum faci. Eu am multa treaba si n-am timp acum sa ma uit peste o modificare dinamica.

PeriodSeperator edited by tc v1.1.mq4

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Da, facusem deja modificarea aia la 1000 dar nu s-a intamplat nimic. Nici acum nu se intampla. Ma gandeam ca poate in variabilele deja existente se face vreo setare ceva si nu stiu ce face ca scrie acolo minutele de pe diferite tf-uri.

 

Poate cineva sa arunce o privire ?

Editat de Apollo
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Criodi ai idee cum se seteaza sa imi arate doar pentru ultima saptamana in urma ? Ca se duce si le pune in urma cateva mii si imi face lag in platforma, abia mai merge.

 

ti-am atasat un indicator .Separarator pe ce TF vrei tu si poti seta cate perioade in urma sa-ti arate acea separare.Daca nu te deranjeaza ca separa cu o linie orizontala,atunci e cea ce vrei tu.

q-Opn_Line.mq4

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

@Apollo

 

Sunt cateva motive pentru care nu ti-ar merge indicatorul. Le-am mai discutat de cateva ori si n-am chef sa le scriu iar. Iti garantez insa ca acea variabila controleaza cate bare merge indicatorul in spate. Mai fac eu greseli, mai trimit cod fara sa-l testez din lene, dar nu-i cazul de data asta. Daca pui iLimit = 100 indicatorul va merge numai 100 de bare in urma. Daca il pui 1000 va merge 1000. Daca nu iti merge atunci sunt acele probleme clasice... ori nu ai optiunile de securitate configurate corect pentru folderul mt4 si astfel platforma nu poate sa dea compile, ori nu poti sa rulezi indicatorul din alte motive de securitate, ori nu stiu... Vezi si tu care-i treaba. Garantat insa nu-i din indicator.

 

Pana una alta am luat indicatorul pus de AdrianBc si l-am modificat sa arate linii verticale in loc de linia aia orizontala. Daca nici asta nu-ti merge eu ma las de programare.

q-Period_Line.mq4

Editat de Criodi
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 săptămâni mai târziu...

Exista o problema . De ce nu se suprapun liniile ? Liniile din platforma si cele ale indicatorului nu se suprapun asta inseamna ca indicatorul numara gresit ? . Poate cineva sa corecteze ? In cazul de fata l-am setat sa-mi desparta saptamanile, 10080 minute asa cum zice sa setez.

Nici daca pun 7200 cat sunt cele 5 zile nu merge.

post-3825-0-75465100-1362990913_thumb.jpg

Editat de Apollo
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.