Sari la conținut

Zona Comuna [analize & discutii]


Criodi

Postări Recomandate

EUR/CAd, plasare ordin in asteptare (Pending)

 

Buy stop: 1.33603

S/L: 1.32456 (114.7 unitati)

T/P: 1.3420   (174.4 unitati)

marime lot: 0.10

rr: 1.52

valoarea pip-ului: 1.33 USD

risc: 0.15%


Conform scenariului crescator din cadrul analizei din postul #19 din topicul Tranzactionarea folosind doi pivoti - analiza metodica si plan de tranzactionare.

 

post-2510-0-76740400-1369292288_thumb.png

Succes!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Tranzactii : 23052013 USDCAD .

  • pending order  Sell Limit 1.6 lot- 1.0488,SL – 1.0540, TP-1.0348, risc 0.83% , RR-1/2.6
  • pending order Sell Limit 2.6 lot-1.0520, SL-1.0557, TP-1.0356, risc 0.96%, RR-1/4.4
  • pending order Buy Limit 2 lot -1.0292 , SL- 1.0243 , TP-1.0431, risc 0.98% ,RR-1/2.6

 

 

Nota : Tranzactiile pot fi revizuite odata cu schimbarea contextului pietii .

 

Va urez succes !!!

 

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Management

Imi place mult entuziasmul vostru. Aveti acum si pagina oficiala cu evolutia fondului. In functie de cum se dezvolta proiectul si de necesitati, putem incerca sa facem acea pagina mai interactiva. Pagina se gaseste in meniul principal de sus, sau accesand direct http://forum.vamist.ro/page/fond_de_investii_vamist.html Nu stiu inca daca merge, dar incerc sa adaug analizele voastre din celalat topic sub graficul de pe noua pagina. 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

O chestie care o sa ne trebuiasca in mod deosebit e un grafic pentru performanta comuna a fondului. Momentan e inca simplu de calculat pentru ca putem trata toate conturile traderilor ca facand parte din capitalul initial. Pe masura ce treaba evolueaza insa o sa trebuiasca luate in calcul si eventualele new deposits (new traders) sau 'investor withdrawls' (retired traders) si va fi necesar un grafic automat care sa calcueze treburile astea.

 

Apoi pe pagina aia putem sa implementam chestii gen top traders, un indicator gen vamist fund sentiment care sa puna la un loc toate pozitiile traderilor si sa afiseze care e expunerea totala a fondului, si ma rog, multe alte chestii care se pot calcula din datele myfxbook. Eu n-am timp in perioada asta dar cand prind putin timp liber o sa ma joc un pic cu api-ul myfxbook sa vad ce pot scoate din el. Intre timp poate mai implementezi tu cate ceva. Ma gandeam si ca as putea adauga si in extensia vamist o pagina separata de fx wall care sa afiseze performanta contului si alte astfel de detalii. Bine, astea in timp si daca merge treaba.

 

Postarile ar fi misto sa apara acolo, dar sa apara in ordine inversa cu cele mai recente postari la varf. Si mai misto ar fi sa poata posta lumea direct de acolo in topic. Pagina aia ar putea fi ca un fel de chat room sau mai bine zis trading floor al fondului.

 

Edit: Sau ma rog, poate ca postatul nu-i cea mai buna optiune. Ar fi de ajuns ca pagina aia sa fie doar read only, pagina cu graficele de performanta, alte grafice utile, si ultimele analize ale traderilor luate din topic. Apoi cine vrea sa participe vine pe topic.

 

Am sa editez si postarea principala ca sa includa un link catre pagina asta plus alte detalii care s-au mai discutat aici.

Editat de Criodi
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Management

Am reusit sa fac ultimele postari sa apara acolo. Treburile mai avansate cred ca se vor justifica daca treaba evolueaza si poate ca atunci nici nu o sa mai fie nevoie de myfxbook. Dar oricum, studiez si eu api-ul lor ca sa vad ce se poate face cu el. 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@ EURUSD

 

Atentie mare ! In seara asta la ora 22.30 vorbeste Mario Draghi .

 

Piata este agitata si se vad deja presiuni de speculatie care strang energie in piata .

 

 

 

Educatie :

 

Am atasat un grafic educativ a situatiei  unde se pot vedea nivelele tehnice max si min ale pietii .

Un rol important il joaca acum nivelul de 1.3000 si 1.2800 . De partea nivelului 1.3000 sunt vanzatorii si deja peste nivelul de 1.2950 incep sa apara pozitii importante de vanzare si de partea nivelului 1.2800 sunt cumparatorii si deja sub nivelul de 1.2850 incep sa apara pozitii de cumparare .

 

Piata acum este neutra pe moment si se consolideaza . Castigarea unui nivel care este aparat de catre una din parti in acest moment poate fi un semnal ca trendul descendent dominant ,  va continua sau se va intoarce .

 

Succes !!!

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

USDJPY-23052013

 

In atentia mea intra paritatea USDJPY .

Se pare ca paritatea va incepe o corectie mai adanca fata de trendul actual .

De o saptamana si jumatate se observa o miscare ascendenta destul de istovita si miscarea de ieri a fost extrem de violenta retragand pana aproape de min zilei de 10052013 .

 

Logica din analiza tehnica :

-o miscare care este retrasa mai repede in timp in directie contrara are mare probabilitate de schimbarea directiei dominante .

 

Daca ne uitam pe grafic , miscarea de ieri a retras destul de repede miscarile pe 9 sesiuni de tranzactionare si astazi reactia a fost extrem de slaba contrara miscarii de ieri , fapt ce imi focuseaza  atentia catre instrument . 

 

 Aici nimerim in alta logica  :

-o miscare care retrage in timp si prêt mult mai lent decat formarea primei miscari rezulta ca este o miscare slaba si probabilitatea creste pentru miscarea mai scurta in timp si mai mare in prêt .

 

Succes !!!

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.