Sari la conținut

Zona Comuna [analize & discutii]


Criodi

Postări Recomandate

  • Management

Offtopic
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Analiza tehnica AUDUSD .

@ Vaxx

Mare atentie ca piata la Australian dollar este extrem de riscanta mai ales pentru pozitii de Buy .

Am facut o analiza la el ca sa te orientezi c-am unde te afli si ce obiectiv ar trebui sa urmaresti .

Daca te uiti pe grafic se vede ca piata s-a oprit si exista probabilitatea ca sa fie o intoarcere de trend dar pana cand nu putem sa vb despre asta decat despre o oprire care dupa cum se vede a fost anuntata si de divergenta de pe MACD .

Ce trebuie de asteptat in acest moment ? Daca piata o sa vrea sa schimbe trendul inseamna ca aici jos o sa avem o miscare care o sa semene cu o consolidare mai mare . Nu uita trendul descendent este destul de mare si ar trebui sa avem o structura aici jos destul de larga in prêt si t imp ca sa vb de o schimbare de trend . AIci sunt doua variante sau este un Flat sau este un Triunghi dar sa vedem de care Triunghi . Dupa felul cum este format valul presupus de mine valul A si fiindca este lent nu este destul de violent am putea sa spunem ca el poate fi primul picior al unui Flat sau Triunghi Neutral si ambele figure ar putea sa stopeze si sa intoarca trendul mai mare .

Daca masuram in acest moment valul in formare care ar fi valul B este mai mic in timp decat valul A si este destul de adanc deci s-ar putea sa mai continuie ca sa se formeze si sa consume mai mult timp si formatiunea sa fie un Flat daca insa este mai mic in timp si miscarea care a pornit acum in jos continua inseamna ca trecem la neutral si as astepta ca piata sa coboare mai jos de valul A am trasat si un support undeva la 138% din valul A care ar fi valul C din neutral . Fiindca suntem intr-o panta atat de abrupta ar putea sa fie chiar si pana la 161% extensie din valul A acest val C .

Daca miscarea dezvolta valul B mai mult si este mai mare in timp decat valul A si este si destul de adanc aproape 100 % prêt sau daca este si mai sus este si mai clar ca trendul este pe sfarsit atunci ar trebui sa fim atenti la formarea valului C al presupusului Flat . Ca sa fie o schimbare valul C din Flat trebuie sa aiba un comportament extrem de corectiv si sa consume mult timp mai ales daca valul B este apropiat in timp cu valul A si il retrage mai sus de 100 % prêt sau aproape de asta . Aici este o mare probabilitate ca valul C din Flat sa fie un Impuls Terminal .

 

Cred ca ai inteles , stiu ca multi o sa se uite si nu o sa inteleaga ce am spus eu aici dar cei care invata NeoWaves stiu ce am spus eu aici si chiar cei care au cunostinte de Ellott .

Vaxx daca vrei sa tranzactionezi Australian construiieste tranzactionarea dupa contextul pietii si fii atent cu retragerile fiindca esti intr-o corectie nu te axa pe 61% fiindca in corectii retragerile sunt mai adanci .

 

Mult succes!

Mai sus este observatia lui wolf si in atach avem rezultatul tranzactiei.

Concluzie: mai trebuie sa lucrez la gradele valurilor, sa fiu mai atent pe tf de 5 minute unde initializez tranzactia, ca si acolo sa am acelasi grad de valuri cat si conditia de timp, trend sa fie respectata.

 

O zi buna,

post-2700-0-86984900-1370412292_thumb.png

post-2700-0-27119100-1370412812_thumb.png

Editat de Vaxx
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Va salut 

Astazi o sa fie o zi fierbinte ! 

 

@ Criodi 

 

Trimite-mi te rog inca odata toate explicatiile de conectare la myfxbook ca cred ca sunt deconectat din cauza ca am schimbat compiuterul si am descarcat dinou platforma . 

Mersi 

 

Mult succes tuturor !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Management

Aveti grija ca fiecare are un alt numar in informatiile primite de la mine sau de la Criodi! @Wolf, o sa-ti dau pe privat nr pe care trebuie sa-l folosesti tu.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Atasez grafice la EURUSD , GOLD , DAX30 si posibelele miscari care le astept .

 

 

EUR/USD, plasare ordin in asteptare (Pending)

 

Sell Limit – 1.357

S/L – 1.3217

T/P – 1.3000

Marime lot – 1.5

R/R – 1/2.6

Risc: 0.9%

 

Va yrez succes !

 

post-6242-0-39704300-1370423148_thumb.png

post-6242-0-41114700-1370423158_thumb.png

post-6242-0-89303400-1370423166_thumb.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@ Vaxx 

 

Analiza de astazi AUDUSD .  Pare ca piata merge pe ideia unui Neutral dar nu este suficient de clar trebuie sa mai asteptam un pic . 

 

Daca piata o sa fie un Neutral ceea la ce trebuie sa fii atent este inclinatia patternului ,fiindca trendul a fost atat de agresiv poate sa fie inclinat mai mult in jos , daca inclinatia o sa fie mai mica fata de orizontala si asta o se ne confirme valul D inseamna ca forta este cumparare este destul de mare in zona si piata o sa fie puternica dupa terminarea triunghiului . 

 

Succes !

post-6242-0-59522700-1370426350_thumb.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.