Sari la conținut

Minimum sau minimul ?!?


Postări Recomandate

Salutare,

 

 

citesc articole si analize de profil de minim 5 ani; insa in urma unor discutii nu sunt lamurit asupra unei chestii destul de marunte. Cum e corect sa exprimi valoarea minima a unui interval ? minimul ultimelor 3 luni sau minimum ultimelor 3 luni ? Astept pareri si idei argumentate.

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca e exprimata sub forma: Valoarea minima a ultimelor trei luni a perechii.... - este corecta si aceasta forma, de asemenea.

 

Minimum se refera la o valoare care tinda sa aiba valori de cel putin X valoare.

 

exemplu: A stat in trend lateral minimum 3 luni.

 

ori

 

Suma depusa la broker este de minimum 100 USD.

 

Succes!

Editat de dirzuandreiovidiu
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

 NZD/USD a suferit pierderi majore ieri, ajungand aproape de nivelul psihologic 0.8000. În ultimele 10 şedinţe am văzut perechea terminând ziua aproape de 0.8060 și ieri nu a făcut excepție. 0.8000 este minimum ultimului an și dacă străpunge astăzi, cei doi ar trebui să atingă 0.7930. Rezistența vine la 0.8170 şi 0.8285 în extindere ; 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Poate ati vrut sa spuneti:

 

NZD/USD a suferit pierderi majore ieri, ajungand aproape de nivelul psihologic 0.8000. In ultimele sedinte am vazut perechea incheiand ziua aproape de nivelul 0.8060, nici ieri nu a facut exceptie ajungand pana la valoarea de (trebuie adaugata valoare aici). 0.8000 este minimul ultimului an si, daca strapune astazi, ar putea sa atinga nivelul de 0.7930. Rezistele sunt la 0.8170, respectiv 0.8285.

 

Se vede ca e o traducere realizata cu google translate, eventual textul original ar fi mai de folos, s-ar putea face o traducere ca la carte.

Editat de dirzuandreiovidiu
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

 "NZD/USD suffered major loses yesterday, reaching very near the 0.8000 psychological level. Over the past 10 sessions we have seen the pair finish the day near the 0.8060 area and yesterday was no exception. The 0.8000 is a 1 year low and if broken today, the pair should hit 0.7930. Resistance to the upside comes at 0.8170 and 0.8285 in extension."

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

cred ca in loc de opinii , mai bine ai pune mana pe o carte de gramatica a limbii romane. e jenibil frate sa astepti ca niste forumisti sa te invete limba romana si mai astepti si argumente. Da-ne tu argumente pt care ai ajuns sa ai buletin, sa ai 18 ani (probabil), sa scrii pe un forum si tu sa nu stii limba pe care o vorbesti!!!!

Nu cred ca pentru limba romana ar trebui vreun roman sa-ti dea vreun argument. Pune mana pe carte!!!

PS. cred ca la tine, problema nu-i ca nu cunosti engleza, asta n-ar fi o mare problema, dar tu nu cunosti sensul exact al cuvintelor romanesti, deci e normal ca le folosesti aiurea! Argument, auzi la el tupeu! X(

Editat de johnbull
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.