Sari la conținut

Topic de prezentare si regulament intern


Postări Recomandate

  • Moderators

PERFORMANTA TOTALA 9 LUNI (19.05 -> 19.02)

 

post-3657-0-04009100-1392746368_thumb.png

 

Performanta lui Edisonfx este limitata pana la -35%. Se pare ca singurul care inca se mai tine cat de cat de treaba e Horatiu. Nu stiu daca vor mai exista rapoarte de genul ori interventii din partea mea pe viitor, dar daca va ambitionati vreunii dintre voi sa demonstrati in 2014 ca se poate, suportul tehnic din parte mea va continua.

 

Rezultatele sunt evident dezamagitoare, dar in acelasi timp cumva deloc surprinzatoare. Unii si-au batut joc de conturi, altii s-au ambitionat sa demonstreze ca reguli gen 2% per trade nu isi au rostul, iar altii pur si simplu n-au reusit sa faca profit. Nu mai spun ca performanta nu e pe equity ci pe balance, o cifra relativ fictiva. E surpinzator totusi ca totalul iese undeva la 0%.

 

Daca acei traderi din primele luni s-ar fi limitat la riscuri marunte la nivel saptamanal, lunar etc, nu si-ar fi distrus conturile si ar fi reusit performante individuale "modeste" de 5-10% astazi eram barosani. Si daca cel putin ramaneau in jurul lui zero tot era ceva.

 

Pacat. Poate ca ceea ce s-a intamplat aici sa fie o lectie pe viitor. E simplu cand nu vezi in fata ochilor decat luna urmatoare sa iti imaginezi ca daca nu faci 50% in 4 saptamani degeaba mai te obosesti. Poate acum ca avem 9 luni de track record si ca imaginea de ansamblu e mai usor de observat sa fiti inspirati sa ganditi pe termene mai lungi de timp.

 

Daca gasiti experimentul asta interesant si doriti sa va inrolati va rog sa aveti macar mai mult de o postare, ori daca prima postare o faceti aici sa adaugati si cate ceva despre voi ca de exemplu cine sunteti, de cand tranzactionati, ce strategii implementati, chestii de genul. Necesita un anumit efort adaugarea fiecarui user, efort pe care nu prea is dispus sa il ofer cand habar-n-am cine-i persoana cu care conversez. Un mic efort din partea voastra pentru un mic efort din partea mea (asta-s strict eu, va mai poate adauga si Stefan dupa cum are el chef). Userii mai vechi/activi sunt invitati oricand sa participe.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.