Sari la conținut

ema cross si atr. neterminat.


Postări Recomandate

nu am gasit nici o idee de trading din sutele pe care le-am incercat care sa mearga exact asa cum au fost prezentate intrare si iesire.din 500-600 publice deabia merg 4 ca intrari nemaivorbind de iesiri la ele.  dar exista dorinta de a reusi.

propun un stil care sa merga inspre a sti exact intrarea si iesirea fara nici un fel de ambiguitati.

asta este stilul sistematic. este partea care se apropie de stiinta din ceea ce se intampla in analiza tehnica. celalalt stil ii zic oamenii elegant discretionar. eu ii zic trading la instinct sau citit in urina.

 

ideea pe care o propun nu stiu daca va duce la un rezultat favorabil . are sanse dar nu stiu sigur. ceea ce stiu sigur este ca niciunul dintre sistemele postate in sectiunea asta nu merg.

cine vrea sa aiba un sistem functional va trebui sa munceasca pentru el si sa fie creativ astfel incat sa-l faca sa mearga. daca il terminam  eu si mergea atunci ideea nu mai era publica.

 propun un cross  de 5 si 10 ema.high reward risk. ca sa fie stabil trebuie sa aiba pf peste 1.5. ma astept ca rata de succes sa fie intre 40-50%.  folosesti atr si numai breakul de high si low ca sa iti creasca sansele ca o sa mearga in directia anticipata. crossul de 5 si 10 preferabil fata de 50 si 100 pentru ca iti da tranzactii mult mai multe si profit mai mare. variantele de exit sunt la un procent din atr mare pe profit sau undeva pe la mijloc sa pui tranzactia pe 0.stopul fixat la un procent din atr. exemplu 1.5 atr=sl.  totul trebuie vazut in functie de backtestul vizual. se ia fiecare secventa de 30 de tranzactii si se vede cum anume ar fi fost mai bine sa pui sl si tp si break evenul astfel incat sa iti dea performanta maxima. dupa aceea se iau pe urmatoarele 30. pana la 5000 tot  asa.

 

sa nu creda cineva ca ideea asta fiind atat de primitiva nu are potential sa mearga. cu ceea ce am gasit eu pana acum in alte sisteme cu cat ideea este mai simpla cu atat mai bine. stiu un fond de investitii care are strategie bazata pe ema si ii merge foarte bine.

post-6491-0-36697400-1377446645_thumb.png
atasez indicatorul de cross care iti arata frumos sageti .
atasez de asemenea expertul care nu face nimic ca sa puteti simula in metatrader

EMA Crossover.ex4

simulator.mq4

Editat de testaregrupuri
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

eu nu caut sistem de tranzactionare caci am.

eu dau sugestii pentru altii. daca vor sa asculte bine daca nu si mai bine.

divergente zici? cred ca glumesti. in primul rand nu sunt definite clar . nu stii unde anume sa intri pe o divergenta. poti sa intri in sell si sa tot continue in sus si tot in divergenta sa fii.

la cate pdfuri din alea pe care le prezinti am vazut nu cred ca o sa-mi prezinti tu mie ceva sa nu fi vazut eu deja.

in plus de asta pute a discretionar ceea ce nu doresc nimanui.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Si nu vrei sa-ti spuna cineva exact de care divergente sa tii cont si de care nu ? Chiar asa vrei , totul pe tava, cu minimum de efort din partea ta ? Asa vor toti si de asta nu obtin nimic. Si dupa aia spuneti ca sunt altii ai dreacu si nu impart cu voi , ca tin doar pentru ei.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Si nu vrei sa-ti spuna cineva exact de care divergente sa tii cont si de care nu ? Chiar asa vrei , totul pe tava, cu minimum de efort din partea ta ? Asa vor toti si de asta nu obtin nimic. Si dupa aia spuneti ca sunt altii ai dreacu si nu impart cu voi , ca tin doar pentru ei.

 

ti-am spus ca nu caut sistem. nu inteleg de unde ai dedus tu ca sunt la inceput de drum si ca  as avea nevoie de sfaturi. daca tie iti plac divergentele alege-le tu pe alea bune si fa-ti thread separat.

Editat de testaregrupuri
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.