Sari la conținut

Inchis


Stefan

Postări Recomandate

  • Management

Dupa ultimele zile in care am urmarit cum va comportati, a venit timpul sa inchid pravalia pentru curatenie. Aveti si alte comunitati de forex (romanesti sau internationale) pe care sa va manifestati frustrarile. Pe Vamist se va putea posta din nou numai dupa ce o sa am timp sa curat balariile si sa schimb regulamentul.

 

Mult succes in ceea ce faceti!

  • Upvote 5
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Management

Cred ca am gasit si solutia (pe langa schimbarea regulamentului): dupa redeschidere vor exista numai grupuri de trading. Toate celelalte sectiuni vor fi arhivate. La cerere, administratorul unui grup poate cere mutarea unui topic din arhiva in grupul sau (si implicit redeschiderea topicului), dar numai daca topicul respectiv a fost pornit initial tot de el.

 

Ca administrator:

- va moderati singuri continutul de pe grup;

- administrati singuri modul de acces la grup si userii care pot posta.

 

Administratorii grupurilor pe care se vor vinde chestii vor achita la randul lor o taxa pe Vamist, indiferent daca sunt societati comerciale sau nu. In caz contrar, grupurile sunt inchise. Cand se descopera ca se vand servicii/produse/semnale/etc, administratorul va trebui sa plateasca retroactiv, de la data deschiderii grupului (asa ca va recomand ca in cazul in care decideti sa vindeti chestii sa va faceti un grup separat, sa ma anuntati si sa nu folositi un grup existent).

 

Fiecare grup isi poate face propriul regulament de functionare, dar peste el va fi intotdeauna regulamentul general Vamist. Eu si moderatorii Vamist o sa intervenim pe grupuri numai atunci cand se incalca regulamentul general Vamist.

 

Toate astea se vor intampla momentan pe platforma actuala, urmand se se treaca pe o alta platforma intr-un termen nedefinit. Sper sa pot da drumul la tot saptamana viitoare. 

  • Upvote 2
  • Downvote 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Management

Vechea structura a fost arhivata. Toate postarile pot fi gasite pe http://forum.vamist.ro/forum/111-arhiva/ (si bineinteles, sunt in continuare disponibile pe motorul intern de cautare sau pe Google).

 

Am facut de asemenea ceva modificari la engine-ul de grupuri si voi continua asta in urmatoarele zile. Apoi o sa public noul regulament si dau din nou drumul la pravalie. 

  • Upvote 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Management

Ii rog pe posesorii de grupuri de trading sa-si revizuiasca permisiile si rolurile de pe grup. Acest lucru se poate face accesand butonul "Group CP" de pe pagina grupului. In cazul in care vreti ca oamenii sa vada ce scrieti voi pe grup chiar daca nu sunt membri, trebuie sa faceti urmatoarele:

 

- mergeti pe pagina grupului

- dati click pe butonul "Group CP"

In meniul din stanga:

- mergeti la members > ranks > click pe edit pentru "Guest" > bifati "show group", "show forum" si "read topics"

- mergeti la forums > manage forums > click pe edit pentru forumul care vreti sa fie public > pentru "view" si "read" selectati si rolul "guest" (cu ctrl + click puteti selecta mai multe roluri) 

 

Aceste modificari pot fi facute de administratorii de grupuri. Puteti face asta chiar si acum, cand forumul este inchis. 

 

Folosind cele doua optiuni descrise mai sus puteti controla singuri accesul la propriul grup (daca vreti sa fie public, privat sau o combinatie de public cu privat). 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Management

Am facut mici modificari la regulament (o sa-l mai revizuiesc si in weekend ca sa extind putin referirea la partea comerciala) si acum incerc sa schimb modul de listare al grupurilor (vreau sa fie ordonate in functie de ultima postare - grupurile cu postari recente sa fie deasupra celor cu postari vechi). Cu cat termin mai repede, cu atat redeschid mai repede pravalia. 

 

Edit
si am pus o mica descriere a noului mod de functionare http://forum.vamist.ro/topic/4037-ce-inseamna-outcries-trading-pits-si-cum-folosesc-forumul-vamist/

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Management

Noul regulament este acum definitivat si include printre altele si taxele pentru postarea de continut comercial. Proprietarii de grupuri de trading cu caracter comercial vor avea la dispozitie pana la 1 octombrie pentru a alege ce fac mai departe :

 

- isi curata grupul existent de continutul comercial si merg mai departe cu continut normal;

- merg mai departe cu grupul existent si achita taxa de promovare.

 

Cei descoperiti dupa data de 1 octombrie cu grupuri comerciale vor putea alege intre a plati taxa de promovare retroactiv (de la deschiderea grupului) sau inchiderea grupului. 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Management

Am dat din nou drumul la mesageria privata. Va rog sa NU imi trimiteti mesaje private cu altceva decat probleme tehnice pentru ca NU o sa va raspund (si foarte probabil nici nu o sa stau sa le citesc in intregime daca vad ca sunt despre altceva)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Management

Partea cu sortarea grupurilor in functie de ultimul mesaj postat nu s-a rezolvat inca. Sper sa se rezolve saptamana viitoare.

 

Acestea fiind spuse, aveti liber la postat (dar nu pe acest topic pentru ca asta se inchide). Va rog sa cititi noul regulament. Daca aveti probleme tehnice cu grupurile, va stau la dispozitie. Daca aveti probleme cu noul regulament, atunci nu va mai stau la dispozitie. 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.