Sari la conținut

EUR/USD


Apollo

Postări Recomandate

Ca o completare la postul lui ovidiu_gnt  , parere mea este ca urcarea in sus e pe final si saptamana asta ma astept sa inchida negativ . Nu ma arunc pe  mai mult de o luna inainte intrucat nu cred in astfel de previziuni. Astea stiti si voi cum e , sunt ca la meteo, azi zice ca maine ploua pentru ca vede nori pe Cer si maine iasa Soarele pentru ca peste noapte a aparut un vant care a dus norii. Totusi cred ca e util sa afli parerea mai multor oameni si sa vezi cum si daca punctele de vedere devin constructive.

 

post-3825-0-68544900-1382946212_thumb.jpg

Editat de Apollo
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 săptămâni mai târziu...

 Nu m-as grabi sa spun ca EUR/USD pe viitor sa se ridice, la moment tocmai  a testat iesirea din canal. Eu cred ca poate sa stea la acest nivel la care este acuma pina cind oscilatorul RSI se mai ridica si sa formeze cu EUR/USD o divergenta si apoi pahhh in jos. Sau posibil ca acuma asteapta vreo stire asa mai importanta din USA sau din Europa, cine stie. In orice caz, o sa vedem ce o sa avem pe viitor, eu astept un impuls pe sel si apoi intru pina cind stay away.

post-6113-0-85426200-1384414306_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

La 16:30 avem stire pe $ . Unemployment Claims, din cate ma pricep sa interpretez eu stirile, se asteapta ca somajul sa fi scazut in SUA ceea ce ar duce la o apreciere a $ .Totusi asteptarile nu se indeplinesc intotdeauna, asa ca e posibil ca rezultatul sa fie altul decat cel asteptat.

 

 

Nu as fi atat de sigur ca Euro mai este in jos, conform previziunii mele pe termen scurt. Nu am intrat pe caderea ultimelor 3 ore - acum depinde cum tranzactioneaza fiecare , long medium sau short term - , intrucat exista posibilitatea unei urcari in sus mai mari. Nu sunt sigur asa ca mai bine stau pe bara.

 

post-3825-0-56376800-1384432514_thumb.jpg

Uitasem . Daca apare o ocazie pana la stire, o sa intru buy , o sa acopar pozitia rapid si apoi ... soarta.

Editat de Apollo
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.