Sari la conținut

Test administrare cont


Natborkil

Postări Recomandate

Pentru ca eu pot sa vorbesc doar din experienta mea si din a celor a caror satementuri le-am vazut, tampenia asta cu minim 50 de pips e chiar o mare tampenie. Intrebare simpla: si daca tinta mea calculata e la 47 de pips, nu mai intru? deci mare tampenie si nu mai de restul. Asa cum stiu aia sa faca trade asa si fac testuri. Au avut ei vreodata sansa sa vada cum arata cum statement de castigator de concurs de durata medie, o luna sa zicem? Nu. Eu am vazut. Avea Sl uri in functie de sistem, nu era fix. Ba 20, ba 50, ba deloc si inchidea in mai putin de 1 minut. Totul tine de momentul intrarii in functie de realitatatea imediata. Asta o data. Acum, sa zicem ca scalpez deci nu stau mai mult de 3 5 10 pips in piata cu cat am intrat. Iar, ce treaba are minim 50 de pips? sau sa luam altfel, e trend de ieri si ca sa intri pe trend tre sa faca swing. Si nu face. Si cum intri o data la 24 de ore? Pe urma, sa zicem ca nu intri pe perechea pe care o sti, dar pe ce intri, ca perechile difera in amplitudine, Euro se misca mai incet ca Lira iar swingurile au alte ratii. Si tot asa, pot sa desfiintez chestia asta care e scoasa din burta. Si cel mai important, demo difera de real si am zis tot. Cum dai testul? pe demo?
 

Apropo de tipul ala cu 16%. E de cautat pe net, eu am auzit asta atunci cand a fost, acum 1 2 ani, nu am o dovada acum. Trebuie cautat dar de rost are sa mint? ca nu castig nimic.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

 

Gresesti.

Initial am mers pe analize. M-am folosit si de http://www.investing.com. Au fost multe situatii in care, desi trendul a mers in directia corecta, in momentul care veneau diverse stiri il schimbau si ieseam pe pierdere. Uneori la multe ore dupa ce dadusem ordinul (pe care nu am voie sa il inchid manual). Stiu ca face parte din mersul lucrurilor, insa practic este mai mult o loterie prin faptul ca indiferent de ceea ce ”vezi” la momentul in care dai tranzactia nu ai cum sa previzionezi, de exemplu cum va iesi maine ”CPI, m/m” si tot ceea ce implica.

 

In momentul de fata, dupa 3 din cele 5 zile am 11 tranzactii pe profit, 14 pe pierdere... cu un profit total de cateva sute usd. Practic, singura problema este raportul de 7/3...

 

Sentimentul meu (chiar daca sunt destul de nou pe aceasta piata - si ma refer la FOREX), este ca prin combinarea acestor cerinte practic este foarte greu sa il treci (si prin foarte greu ma refer sa ai si ceva noroc sau ”lipsa de ghinion” mai degraba)... Si ca da, nu prea are legatura cu profitul, insa nu este treaba mea vizavi de scopul testului lor.

 

Eu as fi curios sa aflu daca, de exemplu un trader exeprimentat, nu ar avea nici o problema in a ”lua” acest test?

 

Multumesc.

 

 

Dupa parere mea, acele conditii sunt o gluma pentru un trader experimentat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu am doua. Acum sunt la a 2-a... :(

 

scopul in viata este sa devii trader. trader inseamna ala care face profit long term. orice altceva inseamna ratare si bataie de joc. test de 5 zile este o gluma proasta . test de 6 luni sau 1 an este altceva. atata timp cat vei putea face profit pe termen lung este doar o problema minora in a gasi investitori. sunt atatea situri care fac link intre investitor si trader incat nici nu mai altfel de probleme. dar problema este ca nu exista decat maxim 200-300 de persoane din 10000 in romania care ar putea sa treaca un test de long term minim 1 an pe real. 

Editat de Deltatrade
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

E clar pentru oricine ca testul este menit sa il obisnuiasca pe traderul incepator cu "tranzactionarea activa" (expresia pe care o folosesc brokerii) , adica, tranzactionarea care genereaza comisioane grase din spread-uri. Testul il trec doar cativa oameni din cati se perinda pe la sediile unde se tin interviuri si cursuri.

 

Personal, lucrul pe care il apreciez la firma despre care vorbim este faptul ca aduce cumva oameni noi in industrie; chiar daca din 1000 de insi care dau interviu si test la ei or sa ramana traderi pe termen lung doar 10, este totusi un lucru bun pentru piata de capital din Romania.

 

In rest, nici mie nu mi-ar face placere sa lucrez pe un cont doar pentru a genera comisioane, sa tranzactionez dupa niste conditii date de altii si sa fiu platit doar daca ating target-ul de profit si anume 20% din cont, insa, n-ai ce face cand ai nevoie de bani; unii se fac frate si cu dracul ca sa treaca puntea.

 

Deocamdata, cam asta e singura firma din Romania care macar promite ca ofera ceva oamenilor la inceput de drum... cand or sa apara si firme serioase cu review-uri pozitve, o sa vorbim despre ele, pana atunci defilam cu ce avem.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Danpav86: eu nu consider ca daca incerc sa intru in acest domeniu prin trecerea unui test pentru a lua un cont pe bani reali pe care sa il tranzactionez si dupa indeplinerea unor conditii sa primesc bani inseamna ca ma fac frate cu dracul...

 

Avand in vedere ca nu am propriul capital, pentru mine este o sansa dubla: pe de o parte sa tranzactionez pe bani reali si sa arat daca sunt intr-adevar bun sau nu, pe de alta parte sa si castig bani din asta. La urma urmei, indiferent pe banii cui tranzactionezi, ai tai sau ai altora, cu ce metode/platforme este un job.

 

Legat de a-l obisnui pe traderul incepator... nu pare a fi chiar de incepatori...dar e doar o parere.

Editat de Natborkil
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.