Sari la conținut

Intertrader - pareri


Rhesus

Postări Recomandate

Sa nu retrag, inca nu. Dar m-au contactat sa-mi ceara datele (buletin, bank statement, card). A zis ca ok, si ca imi pot deschide contul.

 

Daca nu ma lasa sa retrag, apelez la institutile abilitate (probabil din cauza faptului ca sunt roman).

 

Nu stiu ce drept au sa-mi refuze retragerea (cat timp: este mai mare de 50 de euro, conform regulamentului, si imi raman cel putin 50 de euro in cont) - ce motiv pot invoca?

 

Mi se par serioși, mai ales ca m-au tot avertizat de riscuri si nu au insistat sa-mi deschid cont la ei, sau sa depun o suma de bani.

 

Daca se fofileaza la 500-1000 de euro, ce credibilitate pot avea?

 

Apropo, ei spun ca castiga ,,doar” din diferenta bid-offer. Deci practic, daca eu castig 1000 de euro, ei nu ies in pierdere (nu castiga din profitul/pierderile mele). Oare așa sa fie?

Editat de Rhesus
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca astia sunt : http://en.wikipedia.org/wiki/InterTrader, atunci eject scrie pe fruntea ta.

 

Nu mai sta pe ganduri, efectueaza prima retragere si vei vedea tot esafodajul. Banii din cont ti vei vedea pe toti, asa ca ne vei povesti tu cum vor decurge ostilitatile.

 

Oricum, sa nu raspunzi la mailuri altele decat eventuale cereri privind retragerile pe care le vei face si asta doar daca privesc formalitati de retragere, nicidecum povesti din astea de "sunt intr-adevar constient de riscuri..".

 

Sa auzim de bine...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

nu mai suna! pot sa iti intinda retragerea la nesfarsit. Vorbeste pe mail. ATIT. Eu zic ca te impacintezi degeaba. da comanda de retragere si asteapta. 

 

Eu eram curios ce reactie vor avea, deoarece eu ii evit pe cei care te pun sa alimentezi cu cardul DE CREDIT si apoi te poti trezi ca iti mai trag bani fiinca tranzactia e pe pierdere mai mare decit soldul din cont. 

 

Este posibil ca tu sa fi alimentat, ei sa te fi lasat sa castigi......iar cind o fi de pierdut......vii cu bani de acasa. E perfect legal sa iti traga bani de pe card datorita faptului ca tu ai luat la cunostinta in mod direct ca poti pierde mai mult decit ai (vezi mailurile primite).

 

Sa iti raspund la  castigul doar din spread : nimeni nu are dovada ca e minciuna, cat timp doar asa e legal. Eu cunosc nenumarate exemple ca inclusiv MT4 si MT5 se pot manipula(dai o bere si ti le spun cu date si fapte).  Daca vrei sa citesti pe net de Equity, vezi aici http://www.asfro.ro/files/capital/sanctiuni/2014/Decizie%20Equity.pdf .  (cunosc un pic mai multe de la fosti angajati; eu mi-am inchis contul de la ei cu vreo 3 luni inainte de ridicarea autorizatiei)

 

Intrebarea fireazca este: daca si platformele consacrate permit tranzactii care ai contraparte firma, nu piata, la ce sa te astepti de la o platforma facuta de niste programatori??? Macar la Metatrader se poate vedea in contul cui se duc banii, la unele proiectate manual, nu poti sa vezi... Nu e asa?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Trebuie sa-i suni fara sa iti fi spus in prealabil ce vor de la tine ? Sa te sune ei, asa e firesc.

 

Raspunde-le mai bine la mail-ul ala ca stii care sunt si iti asumi riscurile pentru pariurile pe care le faci. Si ca le stai la dispozitie pentru alte nelamuriri. Si cu asta basta. In paralel, nu intarzia sa faci prima retragere.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am dat retragerea. Astept.

 

Imi puteti recomanda o alta platforma asemanatoare cu ei (in sensul ca nu vreau sa incep cu sute de euro) - in jur de 50-60 de euro, seriosi la retragere? Ideea e că mă pricep zic eu destul de bine la spread betting, iar casele de pariuri nu imi mai pot oferi ceea ce vreau.

 

Astept sa vad daca primesc ăștia 300 de euro. (am avut mai mult, dar am riscat)

 

M-au sunat ei la deschiderea contului (sau dupa cateva zile) si nu le-am raspuns. Deci, să nu mint, m-au sunat ei.

 

Acuma, dupa ce le-am spus sa vorbim prin email, au insistat ca trebuie sa vorbim direct la telefon pentru a explica nu stiu ce.

 

Le-am spus ca le stau la dispozitie prin email, si ca nu am nicio intrebare, si sunt constient de riscuri. Dar ei vor la telefon....

 

Este clar ca plec de la ei. Ideea e ... unde? Ca nimeni nu te lasa sa deschizi contul cu 50-60-100 de euro, si sa faci spread betting....

 

LE @valim1975. Nu au insistat in niciun moment sa depun la ei. De asta mi-au ,,castigat” increderea. Chiar si la depunere au insistat cu celebrele riscuri. Ba mai mult, am depus cu un card de debit.

Editat de Rhesus
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

NIMENI NU ARE VOIE SA TE CONVINGA SA DEPUI!!! Asta e legea, inclusiv in Romania, dar se eludeaza foarte usor, inclusiv de cei autorizati de ASF. Daca citeai decizia din link-ul dat de mine, vedeai ca modalitati sunt multe...

 

Trebuie sa intelegi ca te-ai bagat pe o piata plina de rechini, ca dintre clientii noi 10-20% castiga in mod constant, 20 se mentin , 30 se retrag, 20 ajung la faliment, restul e dupa virgula.... Daca nu stii sa te comporti ca un rechin...esti mancat......asa ca tu trebuie sa ii  maninci, nu ei pe tine.

 

Trebuie sa vorbesti cu ei, fiinca pot sa iti anuleze retragerea. Trebuie sa fii politicos cu ei, dar sa le si spui ca nu iti place modul lor de a colabora, si ca nu mai esti dispus sa continui. Daca iti cere scuze...dar asta e procedura, ii raspunzi ca accepti scuzele, dar decizia ramine. Iti recomand sa nu revii nici daca iti da un bonus fara depozit. 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Asta am sa fac.

 

Am intrat pe link-ul acela. Ma pun pe citit.

 

in mod constant, 20 se mentin , 30 se retrag, 20 ajung la faliment, restul e dupa virgula
 

Scurt si la subiect. 

 

Am să-i sun. Sper să nu plătesc convorbirea la telefon cât are valoarea retragerii... Dar le zic:

- v-am dat C.I

- v-am dat extras de cont

- v-am dat in limita securitatii datele de pe card (adica tot fără PIN)

 

Ce mai vreti? 

 

Deși sunt o persoană mai simțită, cu nesimțiții și cu rechinii numai așa poți supraviețui.

 

Vorba dvs. ... in loc sa ma bage direct pe piata, defapt ma lupt cu ei (adica ei ma mananca de bani, pe romaneste).

Am crezut ca există seriozitate măcar in strainatate, daca romanii sunt cum sunt...

 

O bere este prea putin pentru sfaturile date. Astea costa mai mult. Vă mulțumesc din nou.

Editat de Rhesus
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca-i suni totusi, sa nu le spui ca ai vre-o nemultumire legata de ei. Banii ce i-ai retras (in stadiu de procesare) sunt strict legati de o necesitate financiara de moment, nicidecum de vre-o nemultumire la adresa lor.

 

Nemultumiri doar pe forum, adresate lor inseamna automat suspendarea contului daca le spui ca te vei manifesta in mod public negativ la adresa lor.

 

Si daca intr-adevar esti bun, cauta sa dai ponturi (ca tipster), vei castiga un comision fix garantat multiplicat cu numarul celor care vor apela la ponturile tale pe baza de abonament.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.