Sari la conținut

Buy AUDJPY


Elliott

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

curioase numaratori elliott.

nu au nimic in comun cu el. mergi numai pe tipul de corectii wxy dar omiti un lucru. specific acestui tip de corectie complexa este numarul valurilor ce o compun :3-3-3 = wxy.

cand ai corectii in care valul 3 este format din 5 valuri deci este impuls, ai corectii de tipul abc. specific corectiilor de tip abc sunt: valuri 3-3-5 sau 5-3-5.

din pacate incalci reguli importante ale elliott.

 

ps: idem si la euro.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

impulsul are 5 valuri. conditia este ca valul 3 sa nu fie cel mai scurt din cele 3 impulsive.

corectia este din 3 valuri. de forma enuntata in postul anterior. 3-5-5 sau 5-3-5 corectie de tip abc, 3-3-3 corectie de tip wxy.

tocmai aceste reguli le incalci la corectii.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Harif,ca o structura sa fie imupls pe langa faptul ca valul 3 trebuie sa nu fie cel mai scurt ( in 80 % din cazuri valul 3 este cel mai lung si prezinta extensie min 1.618 din valul 1 ),dar si ca valul 4 nu trebuie sa intre in zona Wave 1,Wave 2 sa nu depaseasca inceputul Wave 1 si in plus pentru mine trebuie sa prezinte divergenta intre Wave 3 si Wave 5 .Tot la impuls valurile 1,3,5 toate in time frame-ul inferioare trebuie sa fie la randul lor impulsuri.Elliott a spus ca stuctura de baza este 1,2,3,4,5 (impuls) si  ABC (corectie).Structuri impulsive mai sunt "leading diagonal" si "ending diagonal".Corectii sunt flat (running,expanded,regural si iregular ) 3-3-5 ,zigzags 5-3-5,triunghiul 3-3-3-3-3,double zigzag,double three(WXY) ,si triple three(WXYZ) .In double si triple three WXYZ pot fi oricare din structurile corective.Structurile corective niciodata nu prezinta divergenta.Referitor la cum am notat valurile depinde de fiecare,si fiecare poate sa isi creeze propriul sistem de notare,iar sistemul de notare nu este o regula a lui Elliott.Eu folosesc wxy in structurile corective complexe De ex daca am in 1h 3-3-5 si in 15 min primul 3 este zigzag,al doilea 3 este flat si ultimul este impuls si nu prezinta divergenta este un double three in care W este zigzag,X este flat si Y este impuls si il notez WXY care este un flat si poate fi parte a unei corectii care in 4h este un simplu 3.Foarte multi nu inteleg natura fractala a valurilor si cum sa upgradeze sau sa downgradeze timeframe-urile pentru a-si numerota valurile.Pentru mine piata se dezvolta in cicluri care sunt atat corective cat si impulsive.Cele impulsive se dezvolta in 5-9-13-17-21 etc valuri sau swing-uri iar cele corective in 3-7-11-15-19-23 valuri sau swinguri.(in 4h pot fi 3 valuri sau swing-uri dar in 1 h este in 7 iar in 15 in 13,15 sau chiar 19).Parerea mea ca numai teoria lui ( creata in 1930 ,fara calculatoare ,indicatori etc) cu cele 3 reguli de baza in acest moment nu este o solutie 100 % si trebuiesc folosite si alte instrumente ca si waver.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

exact si foarte amanuntit. cat despre notarea valurilor nici eu nu le notez asa cum scrie la carte, ci cum ma simt eu in regula. singura observatie era ca fara sa intru adanc in structura valurilor pana la tf m1, deci doar la prima observatie, am constatat ca unele din valurile corectiv notate de tine arata a impulsuri. se vede diferenta de timp si marime intre valurile corective 2 si 4, se vede ca valul 4 nu trece peste finalul lui 1, si tocmai de aceea eu am considerat ca acele valuri sunt mai degraba impulsuri decat corectii.

 

bun, nu vroiam sa fie neaparat o polemica, si mi cer scuze daca asa a reiesit, insa acum s au lamurit unele lucruri.

multumesc si spor la trading.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Harif,daca analizam in general piata pe timeframe-uri mari Weekly,Daily (mai ales la valute)se poate observa ca aproape toate sunt in corectie.In general impulsul apare foarte rar in aceste timeframe-uri.Daca corectia este double three WYX  atunci avem 5 swing-uri.Greseala multor waveri este ca forteaza notarea a 5 swing-uri ca impuls,mai bine zis cauta in piata impulsurile uitand ca structurile corective reprezinta 85 % din piata.Elliott a facut aceata teorie in anii 30 si consider ca aceasta teorie trebuie readaptata la conditiile de acum.Eu personal cred ca din toeria lui 25 % este valabil acum si asta este normal.Ca sa fac o paralela o masina BMW facuta acum nu arata ca aia din 1930  :P.Nu am luat discutia ca o polemica si daca mai ai intrebari iti stau la dispozitie cu mare drag.Spor si tu la trading.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.