Sari la conținut

Saxo Bank


Stefan

Postări Recomandate

  • Management

Coincidenta sau nu, la cateva minute dupa ce am pus mesajul de mai sus m-au sunat ca sa ma intrebe daca e totul ok :). Le-am povestit despre ticketul fara raspuns si informatia primita pe chat si acum m-au sunat din nou ca sa-mi confirme ca intr-adevar, acel rate are comisionul de 1% inclus si ca nu se mai adauga niciun cost extra

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Management

Cat m-am jucat cu platforma nu am dat neaparat importanta preturilor, ci functionalitatilor oferite. Asa ca acum, pentru ca am inceput sa deschid pozitii live, mai o dezamagire de raportat. Una mare.

Desi exista informatia asta pe site, ea nu e initial evidenta si a trebuit sa caut in mod special clarificari dupa ce am vazut in platforma ca pentru bursa din US (momentan doar aici am deschis tranzactii)... cotatiile NU sunt realtime, ci intarziate 15 minute. Vrei preturi in timp real pe NYSE, platesti 7$ pe luna. Te intereseaza si NASDAQ, inca 7$ pe luna :)) 

Nu suma este neaparat problema, ci faptul ca am discutat despre costuri inainte de a alimenta contul, iar acest cost nu a fost niciodata adus in discutie de catre reprezentantul lor. Plus ca la ce comisioane au, te-ai fi asteptat sa nu-ti mai ia bani si pentru asta.

Pana acum recunosc ca desi nu este nici de departe cel mai mare cost asociat tradingului prin ei, este totusi cea mai mare dezamagire. 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Management

Hai ca pana la uma am gasit un pachet care merita costul. Este mai scump (20$), dar iti ofera level 2 prices atat pe NSDAQ cat si pe NYSE

Screenshot 2021-03-16 at 10.08.02.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 luni mai târziu...
  • Management

O veste buna de la Saxo: suma minima pentru deschiderea unui cont a scazut de la 10k la 2k USD, iar comisioanele pentru actiuni si ETF-uri au scazut si ele: https://www.home.saxo/rates-and-conditions/stocks/commissions

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 5 luni mai târziu...
  • Management

Si de data asta o veste proasta: incepand de astazi Saxo nu mai accepta alimentari cu cardul din Romania. Are cineva mai multe informatii despre motivele care au dus aici?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.