Sari la conținut
  • 0

alex


alexandru busitia

Întrebare

Buna ziua numele meu este Alex si am si eu cateva intrebari dar mai intai o scurta povestioara. in luna noiembrie ma suna un broker sa depun 250$ sa dechid un cont de trading, nu am avut 250 si am transferat 197 dintrun cont de crypto ( coinbase), ok el incepe sa lucreze si zilnic suma se imulteste, cand aveam vreo 1500$ ma suna si imi spune ca are un pont pentru bitcoin dar trebuie sa am 5000$ deci sa mai depun, dar eu nu am mai multi bani deci nu depun, imi spune sa iau imprumut ce este o mare sansa...bla bla bla. Deci nu depun si el tranzactioneaza in continuare pe contul meu. suma din contul meu ajunge la 3800$, intr-o seara eu incerc sa scot 1500$ (mentionez ca nu ma pricep, sunt foarte incepator) nu reusesc bineinteles. Urmatoarea zi primesc un telefon de la broker ca am vrut sa depun bani si nu am reusit si ma ajuta el. Eu ii explic ca am vrut sa scot 1500$ la care el face putin scandal ca nu se scot banii ca se lucreaza cu ei dar intr-un final zice ca ma ajuta sa scot 1500$ imi zice sa-i dau acces in telefonul meu (ca eu nu ma pricep) il las si imi spune ca o sa-i trimita in contul meu de coinbase. ok trazactie efectuata, asa arata in contul de trading dar nici vorba de bani in celalalt cont. Dupa cateva zile, cand eu intreb unde sunt banii, imi spune ca sunt blocati si ca daca vreau sa-i deblochez trebuie sa depun 1500$. eu nu am 1500$ nici nu vreau sa iau imprumut pentru ca nu vreau sa-mi iau o teapa si sa nu am de unde sa dau banii inapoi, asa ca ramane asa adica nici cum, brokerul nu ma suna si nu mai tranzactioneaza pe contul meu. dupa vreo 2 saptamani, aseara am intrat din nou pe contul de trading incercand sa mut niste bani din cei ramasi acolo 2300$ si bine inteles nu reusesc . azi dimineata primesc un telefon de la altcineva (nu de la brokerul meu) si ma intreaba daca am vrut sa depun bani, eu ii spun ca voiam sa scot bani defapt, el se ofera sa ma ajute zice ca daca vreau sa scot bani trebuie sa depun o taxa de 10% si se rezolva. EU ii explic ca nu vreau sa scot toti banii doar ceva,vreau sa vad ca merge dar el imi spune ca nu se poate si ca trebuie sa scot toti banii ca asa se face la sfarsitul lunii contul trebuie sa fie 0. Eu nu ma pricep este prima data pentru mine. Va rog sa ma ajutati dati-mi un sfat, CE SA FAC  multumesc din suflet si va doresc sarbatori fericite 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori pentru această întrebare

Top autori pentru această întrebare

1 răspuns la această întrebare

Postări Recomandate

  • 0
  • Management

Salut! Pentru ca vad ca nu a raspuns nimeni aici, o sa repet ce ti-am scris in privat. In primul rand sper ca nu ai mai depus nicio alta suma la ei. Din moment ce nu ai putut retrage banii, probabil ca acele "castiguri" erau fictive si rolul lor era doar sa te convinga sa bagi mai multi bani. Sper sa ma insel, dar posibil sa nu-ti mai recuperezi nici suma depusa initial.

Poti scrie cum se numeste "brokerul" asta pentru a ii evita si altii?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la întrebare...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.