Sari la conținut

strategie braintrading


ganryu

Postări Recomandate

Este miscarea inapoi o retragere sau o schimbare de trend?

Aceasta este cheia in a determina intrarea. BT1Stop pe un chart de 30-min va poate ajuta sa identificati o retragere de o schimbare de trend. Dupa ce chart de 15-min formeaza un pivot de minim, mergeti inapoi la chartul de 30-min pt a vedea dc BT1stop pe 20 min mai exista sau nu. Daca stopul BT1stop 30-min a disparut, e mai probabil ca piata sa isi fi schimbat trendul; daca inca exista e mai probabil sa fie doar o retragere. Pt a testa acest fenomen, deschideti un chart pt usd/chf cu BT1stop, examinati stagiile timpurii al miscarilor; veti observa ca BT1 face un “good job” in a deosebi o retragere de o schimbare de trend. Ce timeframe e cel mai bun in a deosebi cele 2 ? Un test simplu poate ajuta. Schimbati timeframeurile pe chartul de 30 min cu date din trecut , uitati-va la stagiile timpurii ale trendurilor, pt a vedea pe ce timeframe BTS distinge mai bine retrace de reversal.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Reguli de confirmare folosind BTS

A sti sa pastrezi o pozitie e mai dificil decat a deschide una.

* Ar trb sa pastram pozitia ?

* Sa iesim acum sau cand ?

* Sa luam acum profitul sau cand ?

* Sa schimbam pozitia acum sau cand ?

In absolute fiecare moment dup ace intram intr-un trade, aceste intrebari sunt puse iar si iar in mintea noastra. Am dori sa putem auzi raspunsurile direct de la piata! La baza, fiecare indicator al BTS este calculate independent. Uneori, langa punctele de intoarcere sau intr-o piata “choppy” se poate sa vedeti indicatori in conflict, ca punctul magenta deasupra unei bare albastre sau o bara rosie fara puncte sau si bare albastre si rosii in cadrul aceleiasi bare (de pe timeframe mai mare prbbl n.t.).

In real-time trading, timpul inseamna totul. Nu putem astepta ca toti indicatorii sa se confirme unul pe altul si apoi sa intram pe piata. Ca urmare, “regulile de intrare” sunt diferite de “regulile de confirmare”. Iti asumi un risc si intri pe piata in conformitate cu “regulile de intrare” mentionate mai sus. Cum ai deschis o pozitie (long sau short), urmatorul lucru este sa urmaresti indeaproape confirmarile indicatorilor. Daca positiile nu sunt confirmate de una din urmatoarele reguli de confirmare intr-o perioada de timp, ar trebui sa te gandesti sa inchizi pozitiile. Care este “perioada de timp” ? Depinde de specificul pietei, depinde daca e vorba de day-trading sau position trading, timeframeul folosit etc.

Acest lucru trebuie sa decis de fiecare trader in parte, desi de obicei perioada cea mai buna este de la 4 la 8 bare. Evitati sa intrati pe piata langa maximumul curent sau Resistance Line de termen lung, chiar daca primesti un semnal buy pe chartul de termen scurt si confirmat pe chartul de termen lung.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

1. Confirmarea Trendului si Trend-Stop:

Daca esti intr-un long, urmareste aparitia punctelor Cyan sau Albastre sub barele albastre, sau daca esti in short urmareste aparitia punctelor Magenta sau Rosii deasupra barelor rosii. Aceasta este esentiala

Pt confirmare.

 

2.Confirmarea pe chartul de termen scurt si termen lung:

Chartul short-term este de 30-min, si long-time 1-h. Cand un trend crescator incepe, bara de pe chartul de 30-min se schimba prima in albastru in timpe ce cea de pe 1-h este inca rosie sau verde. Daca bara 1-h incepe sa arate albastru, aceasta se cheama confirmarea trendului crescator de catre barele de termen lung. Se aplica opus pt trend descrescator. Puteti confirma aceasta intrare cu oscilatorii preferati sau MACD.

 

3.Confirmarea prin mutarea trend-stopului:

In timp ce aveti deschisa o pozitie de cumparare, urmariti miscarea in sus a punctelor Cyan sau albastre pt a confirma mentinerea pozitiei Long.Pt Short---- Magenta si rosu --- miscare jos.

 

4. Confirmarea prin acordul inter-market

Datorita rapidei dezvoltari a autostrazii informationale si a comunicatiilor moderne, toate pietele sunt legate intre ele mai mult ca niciodata. Analiza inter-market a fost una din principalele subiecte in cercetarea pietelor. Acum BTS ofera o unealta puternica spre testare si spre a decide asupra celor mai legate (care se comporta la fel n.t.) piete ; pt a sa le folositi ca filtru pt a elimina o parte din trade-urile false.

Pentru Swiss Franc, de exemplu, cele mai inrudite piete sunt Euro si British Pound. Nu trebuie sa asteptati ca toate pietele sa arate aceleasi culori pt a intra intr-un trade. Totusi, dc trade-ul este in directia corecta, ar trebui sa vedeti in curand confirmarile de pe pietele celelalte.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cand incepeti sa vedeti bare verzi(sau stele verzi ;) n.t.), fiti atenti la punctele de stop. Barele verzi indica o piata sideways. Nu se stie in ce directie piata se va duce. Sunt 2 moduri de a actiona:

 

1. Cu ceva profit, sau macar sa iesi fara pierderi: iti asumi un risc prin mentinerea pozitiei folosind BTS stops. Apoi, incepi sa folosesti bare mai mari pt a determina directia pietei.

2. Fara profit: pur si simplu iesi de pe piata.

Pt a face profit nu trebuie ca mai intai sa deveniti un expert in toate aceste reguli. Incepeti cu o regula care vi se potriveste cel mai bine si concetrati-va pe trading folosind doar aceasta regula. Dezvoltati-va increderea cu ea. Apoi adaugati cate un pas. Odata ce capatati experienta in aceste reguli care va ajuta sa castigati, le puteti repeta iar si iar.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cheia succesului in day-trading este sa stii cand sa nu intri intr-un trade. BTS si pachetul cu toti indicatorii au modalitatile lor unice pentru a-ti arata piata “choppy”.

Cum se defindeste o piata “choppy” ?

Daca barele isi schimba culoarea frecvent in ultima bara, daca pretul actioneaza intr-o zona ingusta, si trend-stopurile sunt amestecate deasupra si dedesubtul zonei inguste de actiune a pretului, aceasta este considerate a fi o piata choppy. Pt a identifica schimbarile de trend importante intr-o piata choppy, incearcati sa folositi bare pe un timeframe mai mare. De exemplu, daca de obicei folosesti pt daytrading un bar chart de 30-min, ar trebui sa folosesti 1-h (sau mai mult) in piata choppy.

La sfarsitul pietei choppy, deodata vedeti piata spargand zona statica de actiune si lovind stopurile BT1stop sau BT2stop. Plasati protectia in concordanta cu trend-stopurile BT1stop si BT2stop imediat ce ordinul este indeplinit.

Deoarece punctele cyan si magenta sunt bine definite de propriile preturi ale pietei, probabilitatea pietei de a merge in directia in care a spart breakoutului este f mare.

 

Iata niste reguli:

1. Nu tranzactionati cand barele sunt verzi. Cateodata apar cateva semnale in concordanta. Dar culoarea barei este verde.

post-1-1147639257_thumb.jpg

post-1-1147639256_thumb.jpg

post-1-1147639255_thumb.jpg

post-1-1147639254_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 11 luni mai târziu...
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.