Sari la conținut

John Doe

Traders
  • Număr mesaje

    1
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

John Doe's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Salve si tie si la multi ani! Si bine ai revenit! Ma cam pleostisem cand am vazut ca nu mai pot scrie. Abia imi facusem user. Asa, acum sa pun niste intrebari: la programare, eu sunt zero. Zero barat!! Nada!!! Niente!!! La Metatrader, de obicei, folosesc indicatorii cu valorile lor by default, rar cand mai schimb cate o medie mobila. N-am ce algoritm sa aplic... Cu Fibonacci... teoretic, mai stiu cate ceva. Daoar teoretic. Ceva cu niste cochilii de nautilus, cu niste ramuri de ordin unu, doi si trei la pomi, partea aia unde nu trebuia sa calculez. Asa, pe Mt, trag niste nivele. Ce mi-au mai aratat altii, ce am mai prins eu, nu sunt chiar strain. Da' ce ai facut tu acolo cu nivelele alea, de la weekly la 1h sau chiar mai mic, m-am cam prins nasul. La o privire mai superficiala, as putea spune ca daca trag suficiente linii pe grafic, e imposibil ca pretul sa nu se izbeasca de una si sa se intoarca. si atunci sa spun: Mama, ce merge Fibonacci! Da in cazul asta ar insemna sa vorbesc in necunostinta de cauza. D'aia am tras si eu niste linii pe mai multe perechi. Pe gold, pe g/u, g/j... si am obtinut si eu niste aglomerari destul de vizibile de linii. Dupa ce ai scris tu, in spatele lor ar fi locu ideal pentru sl-uri. Da' ori nu le-am tras eu bine, ori nu am inteles eu prea bine explicatiile tale, mie Sl-urile astfel gasite mi s-au parut prea mari. Te superi daca te rog sa mai dai un exemplu? Pe G/U,G/J sau gold? Si revin si eu cu niste poze cu nivelele trasate de mine. Si cu alte intrebari. Multumesc.
  2. Nu cred ca e vorba de a invinovati pe cineva. Nu cred ca asta e scopul forumului. Dar sunt cateva lucruri care sar in ochi. Si nu de bine. De exemplu, uita-te pe treadul lui Lazypawn, cu strategia LP: sunt doua mii si ceva de accesari, 253 de downloadari si doar vreo 52 de raspunsuri, daca le numaram si pe cele puse de Lazypawn. Adica scrie omu' 28 de pagini, cu print screen-uri, cu exemple, cu ce mai e nevoie... si nu primeste nici macar un multumesc? Poate o fi prea mare ghiveciul de informatii acumulat in timpul primelor saptamani de cautare, da' sa pui un "multumesc pentru documentul postat" nu tine de cunostintele despre forex, tine de altceva. Unde mai pui ca pe langa "multumesc" poate sa mai incapa si o intrebare... la intrebare poate sa vina un raspuns, de la Lazypawn sau nu neaparat de la el si uite asa se porneste un dialog. Am spus ca sunt cateva lucruri care sar in ochi. exemplul de mai sus e doar unul din ele. Ce ar mai fi? Lipsa intrebarilor. Sigur ca nu se arucna nimeni sa faca previziuni despre cursul dolarului pe doi ani inainte, dupa ce a citit cate ceva despre lumanarile japoneze, sau despre nivelele fibonacci. Da chiar si asa, nu are nimeni intrebari? In afara de "unde gasesc un expert"?!?
  3. De remarcat ca ultimul clasat aproape si-a dublat contul... http://www.fxclub.com/lose_to_win/?p=113
  4. Fake... 99% sigur... Aici gresesti: rezultatele se afiseaza dupa equity. Deci nu trebuie neaparat sa inchizi ordinele ca sa incazezi profitul - adica pierderea . Deci, 100 - 80 de pipsi pe E/U plus 120 - 100 pe G/U si inca 100 pe U/J, astea ne duc doar din trei ordine undeva in jurul a 300 de pipsi, adica aproape 3000$ pierduti in prima iz. Deci, teoretic, s-ar putea. Si inca foarte S-a mai inscris cineva la concurs?
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.