Sari la conținut

dunkelheit

Traders
  • Număr mesaje

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Trader profile

  • Trading since
    2004

dunkelheit's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. eu cred ca nu ar trebui permis sa fie postate asemenea escrocherii! povestea cu angajatul e o pacaleala ordianara pt. a plati pt. cursurile alea complet inutile... dupa mine golanii astia ar trebuie sa faca puscarie pt. inducerea in eroare a celor cu neuroni mai putini... si-au introdus anunturi pe tot felul de site-uri, cum ca angajeaza ... incredibil ce tupeu!
  2. NU EXISTA nici un fel de servicii "bune", totul e amageala pt. prosti si naivi care cred ca banii pica din cer... nu pot sa-mi dau seama cum credeti astfel de prostii... voi chiar credeti ca va da cineva mura-n-gura "semnale" sa tranzactionati profitabil? isuse!
  3. dunkelheit

    Banci si comisioane

    atentie cu astia care accepta carduri! se poate depune usor, dar... suma care se poate returna pe card pt. withdrawal este maxim valoarea ultimului "virament" (in caz ca sunt mai multe), iar restul se trimit prin alta varianta (wire - scump, cec - foarte lent... de ex. forex.com trimite doar prin cec ceea ce depaseste ultima "alimentare" cu card) yep... momentan merg doar carduri visa pt. retragere, mai precis (verificate): electron de la ING, Raiffeisen si BCR (posibil si altele, nu stiu) - atentia, la BCR trebuie sa sunati pt. a obtine acel expanded use number - pe extras nu apare corect... ps. nici un card de la banca transilvania nu merge (ei refuza toate cardurile pt. care nu se trimit spre verificare acele coduri de securitate din 3 cifre CVC, CVV, etc, - iar paypal si altii nu trimit)
  4. dunkelheit

    Oanda

    Oanda, spre deosebire de ceilalti brokeri, ofera/percepe dobanda secunda cu secunda in loc sa taxeze la miezul noptii pt. toata ziua... iar daca ai bani in cont si nu ai tranzactii deschise ti se ofera dobanda (mica, dar mai buna decat deloc)
  5. come on, exista destule carti si destule articole pe internet care te lamuresc suficient de bine sau poate chiar mai bine decat cursuri de genul asta....
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.