Sari la conținut

masterd6ib6

Traders
  • Număr mesaje

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

2 Urmăritori

Trader profile

  • Trading since
    2007

masterd6ib6's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. masterd6ib6

    Seminar spread betting

    Hop si eu ... Da' nu o lungiti prea mult ... In weekend ar fi OK Yahoo Id masterd6ib6
  2. Cont demo am de 2 luni ... telefoane nu am primit neam ... si un reprezentant KTD din bucuresti aproape ca m-a repezit la telefon cand i-am cerut niste informatii. Ca sunt ei buni ... or fi. eu criticam aici platforma ... iar ma enervez ... cum Doamne iarta-ma pot exista in aceeasi piata o platforma ca Metatrader si una ca SaxoTrader si sa aiba clienti amandoua ? E o mizerie de nedescris si o lipsa de respect fata de cel care o incearca in varianta demo de neimaginat. Mai bine vorbesti cu GFT sunt baieti de gasca si au muncit mai mult si mai bine la platforma aia. dealBook e de 100 de ori mai buna ca saxopish ... As mai zice multe dar ma opresc din respect pt. nea Balan Robert care am auzit ca lucreaza pt. ei
  3. Parerea mea ferma de autor de programe este ca un demo trebuie sa fie complet functional ... pana in panzele albe. Tu ca producator al lui nu ai ce sa pierzi ... cine il ia sa faca bani deci clientul serios va avea nevoie de tine daca ai facut treaba buna. Saxo NU PREZINTA in demo, o gramada de capabilitati ESENTIALE pentru o platforma de tranzactionare. Le da ca fiind disponibile numai in varianta cu cont real. Orice om cu bun simt s-ar intreba DE CE ? De ce nu-mi pot vedea valoarea contului in timp real atunci cand tranzactionez, DE CE DATELE SE ACTUALIZEAZA DUPA VRE-O 2-3 CHIAR 4 ZILE ? Fratilor NU e nimic de studiat sau de cercetat aici ... NU SE OFERA NIMIC SPRE STUDIU. Clientii pentru platformele de tranzactionare fac parte din categoria programelor time critical. Nu poti evalua un astfel de program daca nu-ti este pus fine frumos la dispozitie ca si cum ai avea un cont real. Pe urma chestia asta cu perioada de demo ... de 30 zile ... e de-a dreptul hilar ... imi incredintez banii unei platforme cu care m-am jucat timp de o luna iar in acest timp nici nu am avut acces la toate functiile ei. E DE RAS ... Sa fie la ei acolo ... pana or da de un director de marketing adevarat mai au de lucrat.
  4. masterd6ib6

    Exista asa ceva ?

    MQL4 este propriul lui limbaj, iar MetaEditor e propriul lui IDE. Exista si API, dar nu si pentru noi. Numai brokerii primesc MT4 API si e treaba lor daca il dau clientilor sau nu. Iar pentru tradelover...nu ai scris gresit, scoate si swapul. Nu pot sa-ti raspund exact in legatura cu stopul . Din cate stiu eu, stopul nu e automat trailing. Tu il modifici cu OrderModify(), deci tu sa-l pui sa scrie in log cand a modificat. Care loguri sunt pe calculatorul de la servici....E mai complicat, nici eu nu stiu sa fac. Daca ai IP extern la servici poti sa folosesti un client VNC si sa intri de acasa pe calculatorul de la servici. Daca ai IP de LAN la servici, ma depaseste. Poate doar sa-l pui sa-ti trimita mail cu SendMail() in cazul asta. O alta solutie, mai hardcore, dar nici pe asta n-o stiu, ar fi sa-l organizezi pe ala ca pe un server si sa intri de acasa cu http://...ip...\experts\logs....log sau cu ftp:// P.S. Pentru care ma mai intreaba ceva si eu nu raspund, sa-mi dea PM. De cand lucrez la afurisitul asta de blog parca nu mai am liniste... Puilor ... vedeti pe la configurarea generala ca stie sa trimita si mail-uri, dupa ce ai setat serverul de mail gazda. Il pui (din cod) ca la fiecare eveniment ( impingere de SL, semnal identificat, inchidere sau deschidere de ordin) sa-ti trimita cate un mail pe ... yahoo, gmail ... oriunde vrei si pe urma cand ai ajuns acasa le citesti cand vrei si cum vrei. Eu folosesc ceva de genul void Spune_Tot(string stirea =" ") { Print(stirea);// apare doar in log Alert(stirea);// apare si in log si o tipa si pe viu SpeechText(stirea,SPEECH_ENGLISH);// asta la mine nu am incercat-o SendMail("Subject - E de belea ... ",stirea); } Dar astea sunt mizilicuri ... beleaua mare e sa intelegi cum e cu variatia pretului in bare, perioadele, cand se executa si cum se executa un expert ... etc ... Daca provii din programarea cinstita pe Api de win32 o sa-ti fie olecuta mai greu la inceput ... da' p'orma o sa fie chiar greu de tot.
  5. Asta cu castigatul e pt. mameluci. Vezi cine i-a premiat si te lamuresti. Platforma (varianta demo) e proasta, zgarcita, meschina. Am avut senzatia ca de fapt nu au nevoie de un client in plus si nu vor sa arate mai nimic din platforma. E prost inspre dezastruos documentata iar suportul de aici din romania e sustinut de niste tipi care au 1000 de alte lucruri mai bune de facut decat sa discute cu tine. Cotatiile nu sunt in timp real ... ETC ... Eu personal o folosesc de vre-o doua luni, in paralel cu mt4, dealbook si inca o chestia si mai proasta. Mi-a placut numele, m-a impresionat acoperirea financiara, m-a atras chestia cu plattforma premiata .... am descarcat demo-ul si m-am lamurit. Oamenii astia nu au nevoie de clienti si daca in stadiul de demo ma trateaza asa arogant ce-or sa-mi faca mai tarziu ? Nota mea este 5 cu indulgenta si nu neaparat pentru calitatea platformei ci pentru atitudinea din demo. Cat despre chestia care sa-ti indese niste cotatii in pagina ... fii mai circumspect cu ei ... oferte sunt gramezi. Asta e singurul forum serios de forex din romania si alta cale nu au ... ia-le banu pt. publicitate ... lasa partenariatele pt altadata.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.