Sari la conținut

toxicvibes

Traders
  • Număr mesaje

    2
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Trader profile

  • Trading since
    2007

toxicvibes's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Citeste forumul. Lucrezi pt vanguard cumva? Daca da, sunteti niste excroci toti! Daca nu, te rog sa ma scuzi. Nu am specificat nicaieri ca am broker roman. Poate tailandez, pentru ca nu mai sunt in Ro de multi ani. In era internetului, cand poti accesa orice broker de pe pamant intr-o fractiune de click, trebuie sa te cramponezi de brokerii romani? Cine ii regularizeaza/reguleaza? Ce facilitati ofera? Cat e spreadul? Comparatii cu alti brokeri de pe mapamond? Pana si ala care isi facea reclama din Dubai e mai bun. Comision pentru netranzactionare??? Sunt complet dobitoci. Ar trebui sa imi plateasca comision ca tin banii la ei in cont si nu tranzactionez. Orice banca plateste dobanda pt asta. Am scris pe forum ce broker folosesc si ce platforma. Lectura faina. Scuze..nu am vrut sa te supar. Nu lucrez pt vanguard si nici nu am vreo legatura cu ei...sunt pur si simplu un incepator care s-a lovit prima oara de aceasta oferta. Promit ca o sa ma mai interesez.
  2. se poate mai multe detalii va rog despre vanguard in comparatie cu alte comisioane la alti borkeri? Eu unul sunt destul de nou in domeniu si eram pregatit sa imi fac un cont startradeXT la Vanguard. Aici sunt comisioanele contului: forex[/acronym]&pagina=taxe"]http://www.startrade.ro/site/produse/conte...amp;pagina=taxe Cam cat de mari vi se par? Si unde as gasi altele mai mici (de preferat la noi in tara)? Si eventual ce brokeri din afara folositi voi? Chiar sunt curios tradelover ce broker si platforma folosesti tu?
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.