Sari la conținut

Paul Rotaru

Traders
  • Număr mesaje

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre Paul Rotaru

  • Dată Naștere 23.06.1987

Contact Methods

  • Website URL
    http://marketprospect.wordpress.com/

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Padua, Italy
  • Interests
    Infinitul economic...

Trader profile

  • Trading since
    2007

Paul Rotaru's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Eu tranzacționez prin BT Securities pentru simplul motiv că am contul curent pe care îl folosesc cel mai frecvent la Banca Transilvania. Platforma de tranzacționare seamănă cu cea pe care o avea fostul Vanguard cu 5 ani în urmă. Pentru ce lichiditate e pe BVB instrumentele de AT oferite de platformă sunt suficiente. Comisionul e destul de mare de 0.8%, dacă nu ai un rulaj lunar ridicat, pe când la BCR Broker e de doar 0.4%, iar la Tradeville (fostul Vanguard) e de 0.65% și oferă o platformă ceva mai modernă. Ți-aș recomanda să stai departe de SSIF Broker Cluj (BRK), au fost în trecut ceva nereguli acolo cu conturile clienților. Numai bine!
  2. Scurt și la obiect. Îți doresc continuitate!
  3. Multz'am de apreciere.(incerc sa scriu cate ceva interesant, insa am multe de citit, acum is prins si cu sesiunea si cu licenta, in fine...). Textul in Faust cu astfel de referiri e mult mai consistent, am incercat sa extrag esentialul. Totusi, cine e imparatul? barack obama si planul sau fermecat?
  4. "Cancelarul: Sa stiti toti: Biletul acesta are O mie de coroane ca valoare. Drept garantie stau nenumarate Averi in subsolul tarii ingropate. In schimbul lui, comorile, de-ndata Ce vor fi scoase, vor sluji ca plata. Imparatul: Presimt un viclesug nelegiut! Inalta slova, cine-a imitat-o! Faptasul a ramas nepedepsit? Trezorierul: Adu-ti aminte: insusi ai semnat-o! Ieri seara cand tronai ca zeul Pan. Cu cancelarul ai tinut divan. "Acorda-ti multumirea suverana, Iar obstei tale har, c-un varf de pana!" Si-ai iscalit. Cu arta, noaptea toata, In mii de foi a fost multiplicata. Ca binelui obstesc sa-i fie gaj. Urgent s-a sigilat un prim tiraj. Zece, treizeci, cincizeci , o suta-s gata. Nici n-am cuvant sa-ti multumesc ca gloata. Priveste-orasul: ieri bolind a moarte, De-o alta viata are astazi parte! Demult o lume-ntreaga ai fericit, Dar nu erai cu-atata drag privit. Chiar alfabetul si-a pierdut menirea: Sub semnul acesta afli fericirea. Imparatul: Si lume-l ia drept aur bun? Ostasii Ce spun de aceasta solda? Dar curtenii? Silit ma-nchin acestei noi minuni. Maresalul: Pe cei garbiti nu-i chip sa-i mai aduni: Ca fulgerul se-mprastie in goana. Misitii stau tot timpul in dugheana: Orice bilet pe loc e onorat In aur si argint, c-un mic rabat. In hale, birturi, brutarii, la-ntreceri O parte-a lumii pusa pe petreceri, Iar alta sa se-mbrace mai frumos; Toti postavarii taie, toti croitorii cos. "Traiasca imparatul!" prin pivnite racnesc, Se coace si se frige si blide zornaiesc. Bufonul: Ah, cinci mii de coroane! bani ai mei! Mefisto: Mai ziceti ca nebunul n-are minte?! Mefisto: Ai inviat iar, bute cu picioare! Bufonul: De multe, dar nu ca azi, ehei! Mefisto: De-atata bine, lac esti - de sudoare. Bufonul: Zi, foaia asta chiar inseamna ban? Mefisto: Ti-alina pofta-n gat si burdihan. Bufonul: Si pot sa-mi cumpar holde, cai si curte? Mefisto: Desigur! Fa-ti oferta! vor fi multe. Bufonul: Si iaz, paduri, castel? Mefisto: Pe legea mea! Curand am sa te vad stapan sadea. Bufonul: La noapte voi dormi-n conac, cuminte!" J.W. Goethe - "Faust", 1859 Nimic nou sub soare: suntem in 2009 sau 1859?
  5. Imi cer scuze. Nu e nici o problema. Cum imi pun semnatura? Am reusit
  6. Problematica unei mase monetare cu reprezentare (acoperire) in rezerve de aur/argint nu cred ca mai poate fi in zilele noastre practicabila pentru ca aurul e o resursa limitata, in timp ce masa monetara creste in fiecare zi prin emisiune monetara, mai concret, creste datorita cheltuielilor publice prin intermediul carora intra banii in sistem. Pentru a evita inflatia care pur si simplu ne ia bani din buzunar (reduce puterea reala de cumparare a banilor), e strict necesar ca cresterea masei monetare sa fie cat mai corelata cu plus valoarea (valoare adaugata) creata de economie, iar cresterea salariala sa fie corelata cu productivitatea muncii. In conditiile in care Romania are o crestere economica de 10% si o inflatie de 9% (daca acceptam corectitudinea datelor INS), e de bun simt sa observi ca cresterea reala, materiala de bunuri e de 10%-9%=1% ! =border=
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.