Sari la conținut

FxTP

Traders
  • Număr mesaje

    47
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Trader profile

  • Trading since
    2008

FxTP's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. "Élni való minden élet, Csak magadnak hű maradj Veszteség nem érhet téged, Hogyha az leszel, ami vagy." (Goethe) La Multi Ani
  2. va bagatzi short pana la 13300?
  3. FxTP

    FXCM

    Pt Adrian Si Tradelover.Am nevoie de un al doilea cont live.(Primul e la FxPro).Ashi avea cateva nelamuriri ..daca ma putetzi ajuta,legat de FxCM.Nu neg,e un broker pe care am pus ochii dar numai opinii contradictorii vad peste tot. Platforma lor mi se pare ok,chiar mai buna decat MT4 in unele privintze.Dar...(acuma vb de demo) 1.De unde schimb Leverage-ul?(nu stiu ce leverage am...cred ca e 100) 2.Care este suma minima a depozitului. pt ca pe site apare 2000.pe forum parca 500...si tradelover a alimentat cu 400 3.Adriane pe platforma de micro se pot tranzactiona si loturi mai mari (0.1,0.2,....1 loturi?)Nu am facut cont pe platforma micro pt ca intr-o luna nu mai e valabil am intzeles. 4.Spreadurile sunt la fel pe ambele platforme? 5.Cont in euro pot sa deschid oare(nu am cont in USD)? na cam atat...Ms anticipat.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.