Sari la conținut

adrian s

Traders
  • Număr mesaje

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Bucuresti

Trader profile

  • Trading since
    2008

adrian s's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Salutare la toata lumea. De cand n-am mai intrat un cont am mai crapat dar lasa ca e bine ca asa mai invata lumea. Voua cum va mai merge si a luat careva masina sau sunteti pe minus infinit? Poate mai facem o intalnire sa discutam de EUR/USD asta la un vin ceva. Ce ziceti e pe buy sau pe sell?
  2. Foarte bune intalnirele astea chiar mai afli lucruri noi. De exemplu ca majoritatea clientilor brokerilor sunt pe minus infinit. Ca brokeri sunt interesati sa ti cam goleasca contul si ca pot sa ti vaneze stop loss urile. Eu am aflat desre o strategie nou pt mine aceea a lui james 16 de pe forex facory si as vrea sa stiu daca exista un topic cu aceasta strategie pt ca am de facut cateva comentarii. Si am mai aflat si despre sistemul de retele neuronale ale lui kerosen pe care il asteptam la safarsitul lui 2009 sa vedem ce rezultate are. Poate imi spune si mie udne sunt postate materiale despre sistem. Oricum concluzia e clara toti avem probleme dar culmea este ca probleme noastre sunt dintre cele mai simple, psihologie si money management. Bineintales multumiri lui Barbones pentru vin!
  3. adrian s

    FXCM

    Salutare la toata lumea. Eu am doua conturi la FXCM unul mini si unul micro mai nou. Totul merge ok. Mai primesc din cand in cand niste mesaje de eroare dar niciodata nu am avut surprize neplacute. In timpul stirilor platforma nu se blocheaza dar oricum nu va recomand pt ca spreadurile cresc foarte mult. Spredurile pe conturile micro sunt foarte bune de 1,5 pips la eur/dolar si pentru conturile sub 5000 usd e ideal Totusi am auzit pe alte forumuri si lucruri nasoale nu stiu ce sa zic. Platforma de charturi integrate pe care o au e cam slabuta dupa parerea mea dar pentru un incepator e foarte buna.Pt o suma de bani se poate cumpara o platforma de la esignal cu date de la FXCM care e foarte bine dezvoltata. Cine mai are intrebari sa mi le puna. Trading placut
  4. Salve Barbones nu mai da sticle de vin pe degeaba ca poate se strange prea multa lume si nu mai incapem. Ramane pe 27 la ora 19 la locatia stabilita. Ciao
  5. adrian s

    andrian s

    Salve sunt Adrian din Bucuresti. Tranzactionez pe cont real de pe la inceputurile lui 2007. Prima oara am pierdut dar am invatat din greselile mele si acum am deschis un cont care merge destul de bine deocamdata. Incerc in continuare sa mi imbunatatesc strategia si sa fac schimb de experienta cu ceilalti. Trading placut!
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.