Sari la conținut

Georgica

Traders
  • Număr mesaje

    32
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Trader profile

  • My strategy
    scalp, triunghiuri, bollinger bounce, squeeze

Profile Information

  • Job title
    student

Georgica's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputație Comunitate

  1. Nu spala nimeni putina. Eu sunt fericit că am aflat cum îşi dă seama brokerul dacă ordinul meu e long sau short. :)
  2. [edit by tradelover: continuare a discutiei de aici, mah care ati mutat posturile, e nasol ca se pierde legatura si nu mai are discutia nici un sens, ar trebui sa inventam ceva pt treaba asta, dar nu am nici o idee ce, in afar de pus linkuri cum fac eu acum, am pus link si acolo spre postul asta. end of edit] Acum va trebui sa fiu omorât cu pietre în piaţă.
  3. Georgica

    Georgica

    Salutare. Ma numesc George Hardon, crescut in Galati, student in Bucuresti. Ma pasioneaza lucrurile uriase - precum forexul -, imi place foarte mult economia pe toate nivelurile (micro & macro) şi vreau sa fac bani multi. Am 4 luni de demo, pana aici zic ca merge relativ bine, apreciez comunitatea vamist si iata-ma aici.
  4. Georgica

    firton

    In aceeasi pozitie sunt si eu. De vreo 4 luni fac demo si ma gandesc la contul real. Intre timp m-am hotarat ca dupa ce dublez 4 conturi as fi gata pentru un mic cont real si asta nu s-a intamplat inca. Pe tine ce te-a facut sa crezi ca esti gata pentru real, adica, cand si cum iti dai seama ca esti destul de pregatit?
  5. 20 $ nu inseamna ca ma pun cu piatza, daca se lucreaza mai nou cu nanoloturi nu cred ca ma pun cu piatza. Pana la urma cum vede un trader cat a realizat intr/o zi sau intr/o saptamana? In procente şi nu citând suma reală realizată. Şi scurt... treaba cu 20 sta aşa: am dublat un cont demo deci sunt şmecher, dar sunt şi realist şi 3 luni de demo nu mă încurajează să pun o sumă semnificativă la bătaie. Rezultă: vreau sentimentul contului real ca să ştiu dacă rezultatele mele de până acum sunt ţeapă sau nu. Şi dacă din 20 fac 60, zic eu că aş putea să pun liniştit 2000 de lei sau mai mult. Sper că nu am (plictisit) pe nimeni. http://forum.vamist.ro/public/style_emoticons/default/06.gif/04.gif' class='bbc_emoticon' alt=':D' /><' />
  6. Ma gandeam eu ca o sa fiu prost inteles. Nu am 14 ani si 20$ nu sunt singurii mei bani, pur si simplu asta vreau eu acum sa fac si asta e problema pe care am intampinat-o, ca începător . As fi scris o pagina despre motivele pentru care vreau eu un asemenea cont dar si-ai fi pierdut timpul forumisii citind lucruri irelevante. Multumesc pentru intelegere tuturor care au raspuns. http://forum.vamist.ro/public/style_emoticons/default/06.gif/04.gif' class='bbc_emoticon' alt=':D' /><' />
  7. Salut. De o saptamana tot incerc sa fac un cont real. Care e situatia? eu simt ca am nevoie de un cont real de 20 $ / asta cere sufletul meu acum, nu demo, nu cont real mai mare. XTB e super ok dar nu intra in tinta mea de buget. Admiral nu imi inspira incredere deloc. IBFX este super ok, chiar am parcurs pasii pt a deschide cont real dar cand sa-l alimentez cu 20 $, ma confrunt cu taxa de transfer bani în SUA - 50 eur... ceea ce nu se merita. Aş fi recunoscător dacă ar veni cu soluţii cineva. Multumesc.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.