Sari la conținut

bigflames

Traders
  • Număr mesaje

    35
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

bigflames a câștigat ziua ultima dată pe Iunie 2 2014

bigflames a avut cel mai apreciat conținut!

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Job title
    angajat

Trader profile

  • Trading since
    2010
  • My broker
    admiral markets
  • My strategy
    trend divergente,suport si rezistente

bigflames's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputație Comunitate

  1. Am citit ce se intampla pe aici si cu mana pe inima pot sa spun ca nu inteleg nimic din cearta traderilor.Defapt nu cred ca e vreun motiv suficient de bun incat sa inceapa sa arunce cu noroi unu in celalalt. Sunt putin dezamagit intrucat ma asteptam la mai multa maturitate din partea traderilor mai ales ca sunt persoane care tranzactioneaza conturi de zeci de mii si totusi au pornirile astea copilaresti.
  2. Zen pe mine personal nu m-ar deranja sa fiu chiar si ultimul din acel clasament . La urma urmei e in top 10. Si eu ma asteptam sa fie mai sus da e bine si asa rau
  3. Eur ne cam arata coltii oare dolaru ce palaria lu mihai viteazu face? Chiar asa nu au pic de demnitate americanii astia ?
  4. Piata a luat-o putin razna si sunt chiar foarte curios sa vad daca pretul va merge catre 1.3 sau catre 1.29
  5. Eu iti voi da un sfat din prisma omului patit.Faptul ca ai decis sa deschizi un cont live nu trebuie sa fie considerat un motiv de felicitari.Toata lumea te va felicita in momentul in care vei posta aici evolutia contului si vei reusi sa obtii un venit constant fara sa pierzi bani. Dupa cum spun si ceilalti in aceasta meserie treaba e destul de cruda desi multi viseaza la milioane de $. Din pacate sau din fericire pentru unii doar 10% din traderi sunt profitabili restul sunt carne de tun. Eu m-as bucura foarte tare ca tu sa fii in cei 10% si ti-o spun cu mana pe inima ca din pacate nici macar eu desi am 3-4 ani de real nu sunt in categoria celor 10%. Cel mai sincer sfat care ti-l pot da e urmatorul - Nu iti baga foarte multi bani la primul cont pentru ca sunt sanse mai mari de 90% sa il injumatatesti sau sa in lichidezi cu totul si un alt sfat foarte important -Nu trebuie sa iti iei lumea in cap daca vei reusi 5-10 tranzactii bune.Nici profitul si nici pierderea nu trebuie sa iti afecteze starea de spirit si moralul.Daca iti vei lua lumea in cap in scurta vreme te vei trezi la realitate dupa ce dai cu capul de asfalt. In rest spor la treaba si tare m-as bucura sa postezi evolutia ta indiferent ca e buna sau rea. Spor la treaba !
  6. Din puct de vedere al platformei nu sunt diferente mari uneori pe live piata accelereaza ceva mai tare pe perioada stirilor si se poate intampla sa primesti recotatii (asta depinde de de broker) dar cele mai mari diferente apar la nivel personal intrucat apar sentimentele in tranzactionare si emotiile iar daca nu le vei tine bine in frau s-ar putea sa iti afecteze stilul de tranzactionare. Cel mai mult ar trebui sa iti faci griji nu la diferentele intre platforme ci la modul cum vei reactiona sub presiunea pretului. As fii tare curios sa ne impartasesti evolutia ta pe live daca nu te deranjeaza. Spor la treaba !
  7. Subscriu si eu la ce zie domnul Johnbull, iti recomand Admiral Markets fara nici o retinere.Dupa parerea mea sunt cei mai bine din bransa la conturile mici.Mentionez ca folosesc platforma lor de 2 ani aproape si de 1 an si ceva am un cont live la ei si merge extraordinar.La conturile mici sunt super ok ca si spread 1pip la eur usd si 2 la gbp usd sunt super ok dupa parerea mea. UFX sunt tepari si o data ce ai intrat in gura lor cu greu mai scapi de ofertele lor extraordinare de imbogatire 1000% garantate (vrajeli curate). Mentionez ca am si retras bani de la Admiral si platile se fac in maxim 48 de ore iar comisioanele sunt minime. Spor la treaba sper ca ti-am fost de ajutor in luarea unei decizii.
  8. Imagineaza-ti ce frumos ar fii sa avem un loc unde sa discutam in timp real astia cati suntem noi activi 10-15 cati om fii dar sa putem sa discutam si sa dezbatem in timp real toata treaba. Apropo zen daca vrei si nu te deranjeaaza poti sa imi trimiti un pm cu adresa ta de messenger si putem vorbi acolo despre tranzactii intrucat eu imi petrec o mare parte din zii in fata graficelor. Toate cele bune !
  9. Salutare la toti traderii,am indraznit sa imi dau si eu cu parerea la ce cred ca ar fii interesant sa facem pentru acest forum.Dupa parerea mea ar fii foarte bine daca am putea crea un chat unde am putea discuta online in timp real cu traderii activi si unde am putea sa ne impartasim ideile despre tranzactii si chiar sa scriem in timp real ce tranzactii executam astfel cred ca ar fii mai multe persoane pe forum si s-ar popula acest site intrucat ar creste interesul. Sunt de acord cu ideea de a crea un sistem de diferentiere intre cei vechi si cei noi astfel putandu-se crea un mediu in care cei mai vechi si cu ceva experienta sa fie respectati si apreciati pentru munca depusa. Cred ca pentru inceput am putea crea chiar un topic pentru trazactiile in timp real unde fiecare si-ar putea impartasi tranzactiile care le are in desfasurare nefiind neaparat sa dea cifre concrete dar ar putea fii o incercare de a aduna oameni care au aceasta pasiune sau job si pentru a ne putea ajuta reciproc sa obtinem rezultate bune. Sper ca postul meu nu a fost prea impertinent si nu voi fii criticat prea tare, in rest toate cele bune si sa aveti o zii verde !
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.