Sari la conținut

CyrusS

Traders
  • Număr mesaje

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

CyrusS's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Sec, vorbesc de seriozitate (retragerea banilor, delay, etc... ) eu am un cont demo la ei de cand au organizat acel concurs. Am vorbit cu un broker de acolo si ma sfatuit sa imi fac un cont real dar fara sa bag bani in el, doar sa am acces la seminariile destinate pers. cu conturi reale. Am cont real de 4 luni la ei, am cateva beneficii dar nu m-au stresat sa bag bani in cont, ba din contra, brokerul "meu" a zis ca pana nu sunt profitabil pe demo 3-6 luni, nici sa nu ma gandesc sa incerc pe real, "asta chiar daca va dura 6-12 luni ba chiar 1-2 ani". Daca ar fi in urma cu cotatiile ar fi prea frumos, ganditiva la un script care observa aceste lucruri si in momentul cand se intampla sa fie in urma cu 2-3 sec sa "anticipeze" tot ce se va intampla deschizand si inchizand tranzactii foarte rapid (sub 2 sec). Ar fi prea frumos sa fie adevarat ...
  2. Ce parere aveti de xtb (X-trade brokers)? Si-au facut o gramada de publicitate cu concursul lor, premiul 1 = 1.000.000$ + 3 SLK'uri.
  3. Atreya, ce vrei tu sa obti de la aceste traininguri ?
  4. Vorbesc despre acest documentar: (1/8) http://www.youtube.com/watch?v=cmp6MgrPb24 Sunt curios ce rol vor avea emotiile in momentul in care vei tranzactiona cu loturi intregi sau mai multe loturi. PS: Inca o data felicitari ! Si daca se poate tinene la curent cu evolutia ta (asta daca nu te influenteaza negativ).
  5. Felicitari Cityzen! Poti sa pui si marimea loturilor? PS: Ai vazut cumva "documentarul" The Secret ? Sau Apa ? (2 materiale foarte interesante) Am citit mai sus ca cineva vrea sa castige 9/10 tranzactii cu aceasta strategie (ca sa o declare buna) ... Daca reusesti ca din 5 tranzactii sa castigi numai 1 dupa mine e foarte ok (sa fie la rand tranzactiile nu sa "ai o sansa de 20% sa castigi") folosesti o schema de tranzactionare de ex martingale si iesi castigator ... )
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.