Sari la conținut

Atreya_MT4

Traders
  • Număr mesaje

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Trader profile

  • Trading since
    2011
  • My broker
    WS TRADE/Teletrade
  • My strategy
    Linii de trend/divergenta

Profile Information

  • Job title
    Economist

Atreya_MT4's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Este aceeasi mancare de peste sub alta denumire cine vede topicul sa fie in garda!
  2. Pai da, la WS trade....cum am denumit si topicul am invatat chestiile basic, cam ce se face si la Teletrade dar mai concis si mai superficial...am scris sa aiba lumea si firma asta in vedere sa nu se mai pacaleasca si altii crezand ca e ceva diferit de Teletrade...
  3. Saluut, sunt noua pe acest forum dar pasionata de piata Forex. Mi-am inceput experienta acum 5-6 ani dar am inceput s-o aprofundez serios de 2 luni. Mi-am luat teapa de rigoare mergand la un training platit, 700 ron, crezand ca ma vor angaja si apoi voi aprofunda cunostintele. Testul e facut san u poata fi luat decat cu un noroc maaaree, altfel nu-mi explic de ce nimeni din cei minim 10 cursanti nu a putut lua.. Am mai fost intre timp la un seminar gratuit de 4 zile la Teletrade, unde evident ca nu am vrut sa continui cursul platit de practica. Ideea este ca m-am decis sa continui dar eu singura acasa, pentru ca de firma mai sus mentionata clar nu voi fi sustinuta mai departe. Sunt noi pe piata, oamenii de acolo f ok dar sistemul ca mai peste tot de rahat! chiar ma crezut in ei dar nu sunt diferiti de firmele depre care ati discutat pe aici pe forum. Ca si sfat, eu nu cred ca ar trebui sa mearga cineva la ei si sa dea bani pt training, de fapt la nimeni! Ma vrei, ma angajezi si apoi ma trainuiesti! Asta e am platit, am invatat si mai departe....cu Dzeu inainte See you si astept pareri daca ati avut de-a face cu astia!
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.